viernes, 6 de febrero de 2015

Editorial : HISTÒRIA D'UN DESPROPÒSIT

També ho podríem titolar l'obra del Escorial, que es com popularment es denomina a un obra quant tarda un muntò de temps en acabar-se.

Ens referim al futur retén de la policia local que pareix ser i després d'un any d'obres va a acabar-se ja en un  parell de setmanes, segons el govern.  

Perquè com en el seu moment manifestarem, va ser un despropòsit llogar un local sense opció de compra i a curt plaç, cinq anys, dels quals ja en portem un sense haver-lo ussat com a tal retén.

Un despropòsit perquè segons ens han informat membres del cos policial naix curt per a depòsit.

Un despropòsit perquè portem un any pagant lloguer en ares a estalviar teòricament acabant-lo amb mitjans propis municipals, nosaltres tenim els nostres dubtes perquè a més mentres estan ahí no estan fent altres obres pel poble necessaries, i el temps que estan tardant mentres es paga lloguer sense ussar el local també hi hauría que tindre'l en compter.

I per a rematar la faena una denuncia d' Iberdrola per una irregularitat.

A tot açò pareix ser que l'actual govern va tractant de llevar-se les pusses de damunt sobre tot este tema i en un blog afí ja llegim referides, es clar, al anterior soci de govern i mentor de l'obra, obra que va a passar de ser la seua obra mestra a la seua obra malaïda, el següent : "De pas ens hauria pogut explicar la gestió de les obres del retén durant els sis primers mesos" .

Com acabarà tot açò ? Penjant-se les medalles si es que hi han els que ara manen, i si no les hi han tirant-li les culpes al ex-soci, i mentres tant pagant el destarif el poble com sempre.

7 comentarios:

  1. Els del Bloc no tenen mai la culpa,són perfectes. El parking del supermercat abandonat a Marjaletes té més espai per dipòsit que no el d'ara. I en 10' s'arribava a la carretera,tema pel que van voler dir triaven a FG. Es veu que,com el cas del constructor,algú necessita arrimar-se als estrats més poderosos del poble.
    Lo del PSOE,mentres estava Borràs cap queixa del Bloc,i ara que ja no està,té la culpa. Jo crec que l'alcalde era el mateix,i quan algú no va en la seua mateixa direcció es canvia, ara no val a dir eren els altres.
    I en lo de Iberdrola,poca categoria,culpar,com sempre fan els polítics,al treballador,que sempre és un manat. Ací no dimiteix ni el tato.

    ResponderEliminar
  2. Has posat el calificatiu exacte "DESPROPOSIT" jo afegiria algo "GRANDISIM DESPROPOSIT"

    ResponderEliminar
  3. L'ultim despropósit ha estat llogar una grúa d'Antella abans de tindre el diposit de vehicles.
    Ja que esta llogada que els deixe en el parking del passeig a vore si li trauen rendiment.

    ResponderEliminar
  4. El desproposit va començar llogant un local pa 5 anys i sense opció de compra.

    ResponderEliminar
  5. Ahora verás como el Bloc aprovecha para tirarle todas las culpas a Borrás, como si ellos en todo ésto estuvieran sólo de paso, como si una obra o en este caso errada de esta magnitud fuera cosa sólo de un concejal y no tuviera nada de que responder el alcalde : Pues no señor Juan, los aciertos son de todos y usted se lleva la medalla pero las "cagadas" también.

    ResponderEliminar
  6. A qui li tirara ara la culpa la Cotorra? Com justificara la Cotorra este nou desproposit?

    ResponderEliminar
  7. No es un desproposit. Segons JJ es un error humà.
    Jajaja!!

    ResponderEliminar