viernes, 27 de febrero de 2015

NOTA DE PREMSA DEL PP sobre contractació empresa familiar regidora

Una empresa d'un familiar de la regidora de contractació de Compromís li factura 106.000€ a l'Ajuntament en contractes a dit

Fa poc temps vam conèixer a Madrid com la regidora Tania Sánchez, parella de Pablo Iglesias, estava involucrada en la contractació de projectes a empreses del seu germà.

Doncs bé. A Tavernes Compromís no es queda arrere. A Tavernes fan el mateix o pitjor.
En tres anys el govern de Jordi Juan ha  donat a dit obres al germà de la regidora de contractació per valor de més de 106.000 euros. I diguem a dit perquè es donaren amb contractes menors que eren negociats sense publicitat per les quantitats que hem explicat abans. El càrrec d’administrador recau sobre un familiar directe de Llum Sansaloni, actual regidora i número dos de la llista electoral de Compromís. 

Es una inmoralitat i una vergonya la vara de medir en quan a les actuacions de la regidora i la maniga ampla que li ha permés l'alcalde de Compromís. 

El més sagnant és que alguns d’eixos treballs adjudicats digitalment a la família i facturats a l’Ajuntament s’han realitzat en terrenys privats. I és que, com bé han denunciat al plenari en repetides ocassions altres agrupacions polítiques de Tavernes, part de les repoblacions de la muntanya s'han fet en terrenys particulars. 

El govern de Jordi Juan afirmava que no hi havia diners en 2012. Retallava serveis i ajudes als ciutadans i mentre pujava les contribucions fins el 30% . Però ara trobem que si que havien 106.000€ per a que es volia i per a qui es volia.

24 comentarios:

  1. Demagògia barata i manipulació, el mateix de sempre. Una pregunta: ha contractat el PP en la passada legislatura aquesta empresa del germà de la regidora??? Ho ha fet?? Demagògia barata...

    ResponderEliminar
  2. I ens podem preguntar: ¿si en compte d'esta empresa és una altra, les obres son bones?. Cal saber que l'empresa va facturar un total de 120.000 euros a l' Ajuntament amb govern del PP durant els anys 2010 i 2011, amb contractes menors.
    El preu de les obres sempre són els que van establir en els contractes, no hi ha desviacions ni augment per diferències en els treballs.
    Una reflexió sobre esta noticia: sí, són 106.000€ el que pugen les obres esta legislatura, però no es diu el cost de les mateixes. Es parla com si esta empresa s'haguera embutxacat 106.000€, en quatre anys, quant aixo és molt llunya a la realitat.
    Hui en dia totes les empreses que treballen per a la Administració saben que els beneficis són mínins, pràcticament canviem els diners, con se sol dir en forma col·loquial, és a dir, són per a cobrir les despeses que té l'empresa.

    Administració de l'empresa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. PD.- Hem d'aclarir a l'opinió pública i desmentir al PP que l'Administrador de l'empresa no és familiar directe ni indirecte de la regidora, encara que tinga un cognom coincident.

      Eliminar
    2. L'administrador no,però soci de la empresa sí. La qual cosa tampoc vol dir res

      Eliminar
  3. Ben ben explicadet:

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2015/02/lestat-de-la-questio-es-temps-deleccions.html

    Una manera com altra que usa el PP per tapar les seus vergonyes i els problemes que travessa.

    ResponderEliminar
  4. El PP mentix: L'Administrador de l'empresa no és germà de la regidora. Tenen el mateix cognom però no es germà.
    Si jo fora els posava una demanda judicial a Manolo Vidal i Cia i almenys que demostre si sap d'advocat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El Administrador segons tinc entes es cosi germa de un regidor del PP, aixo si que es familiar directe de un regidor.

      Eliminar
    2. Cosins germans per part de pare exàctament

      Eliminar
  5. La afirmació de la corrupció ... millor no generalitzem i menys sense proves ni imputacions ni condemnes almenys a nivell local.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues tots han demostrat que sí està prou generalitzada,unes vegades per amiguismes i altres vegades,per vet. En els contractes menors no cal buscar més enllà de les empreses que el polític de torn tria,i no té res a vore amb el millor preu. Que si és legal? Totalment. Ètic? Que la gent jutge.

      Eliminar
  6. Que vergonyós! El PP mentint i perjudicant una empresa del poble i deixant en mal lloc una familia que no te res a vore amb la regidora.
    Arre aca!!

    ResponderEliminar
  7. Nota al de les 13:34 : Acussacions d'eixe tipus amb noms i cognoms com està fent ací el PP, i al jutjat si es delicte, ací no estem parlant d'altres possibles si no d'una acussació respaldada amb noms i cognoms.

    I sobre el que diu el de les 13:38, el mateix, deixeu de parlar d'altres i afegir que no es sols la quantitat el que declina cap a una oferta o altra, també l'experiència en fer la feina i altres, el qual també es aplicable a este cas.

    ResponderEliminar
  8. S'ha cobrit de gloria el PP. Mare meu, quina gabia de grills estos del PP.
    L'oposicio li tindria que fer un monument a qui ha fet eixa nota de prensa. No ha caigut gens be eixa manera de fer les coses pel poble, ni entre la gent del PP, ni menys quan s'ha sabut que això de l'Administrador era fals i no te res a vore amb la regidora del Bloc.

    ResponderEliminar
  9. Amb lo mal que estan pasant-ho moltes empreses local i tota la faena de l'ajuntament se la queden quatre arrimats al BLOC.
    Es "vox populi" qui son els quatre.

    ResponderEliminar
  10. Es veritat, xe. En el poble hi ha 50 empreses especialitzades en jardineria i jocs infantils. No hi ha cap motiu que sempre siga la mateixa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si no n'hi ha cap empresa més,aleshores perque no ho trauen a concurs? Es pot fer,si volen,i de passada,a més a més d'encertar el millor,s'estalvien les crítiques posteriors.

      Eliminar
  11. Hui en dia hi ha ben poques empreses que puguen treballar per a l’ajuntament. Obres se’n fan poques pero empreses de jardineria i joc infantils, o que puguen assumir traballs del tipus reforma piscina o placeta del tio Julio nomes hi ha dos o tres, i especialistes en ninxols o tanques no cap, o de sistemes complexos de llum i semàfors una.
    Es el desert empresarial que ens ha deixat 20 anys de govern del PP i el seu amor a la rajola en lloc de primar el teixit empresarial.
    De totes maneres demostres que parles per parlar perque les obres del carrer Dc. Fleming, placeta tio Julio o piscina municipal, amb subvencio de Diputacio, s’han adjudicat per concurs (ho hagueres pogut consultar en la web) al igual que la darrer de ninxols del cementeri que la va guanyar una especialista de fora, que en el poble no hi ha cap.
    Ara es millor tirar la pedra i amagar la ma, i si cola cola. Tot siga per criticar i desprestigiar, encara que siga a base de mentires. Les velles tàctiques de sempre dels de sempre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Matissem el que dius. Si només poden fer eixes feines 2 ó 3,per qué no es fa un concurs entre estes i que s'ho quede el millor? I,per qué no es poden ajuntar les obres per més de 100.000€ i fer el concurs? Les necessitats en eixe àmbit al poble ja es saben en general,i no cal anar separant unes obres d'altres per no tindre que fer concurs. El concurs sempre és millor per al poble,el contracte menor,per al partit de torn i els amiguismes.

      Eliminar
  12. Has olvidado decir que el concurso era negociado sin publicidad o sea que solo participan las empresas que quiere el Ayuntamiento y estas no tienen porque ser ni las mejores ni las mas económicas ya que son las que el ayuntamiento le da la gana y ahí es donde entra el amiguismo.

    ResponderEliminar
  13. Entren les empreses que hi ha. I hi ha ben poques. Caben en els dits de la ma i sobra dits. Tu saps que no totes acudeixen a la crida.
    Borra el castellà, no sigues listo, que aixi i tot es nota massa.

    ResponderEliminar
  14. Això es cert. Conviden a empreses i no es presenten al concurs i al final en busquen altres i sempre vas a parar a les mateixes. Es la consequència de que empreses de tipus quasi familiar no poden suportar despeses elevades, de vegades de l'ordre de 100.000 euros, durant tres o quatre mesos, des de que comença l'obra fins que es certifiquen parts i, quan acabe es lliure a l'Ajuntament i cobren. No tenim hui dia moltes empreses que ho puguen fer. I d'això que moltes no es presenten. Tu això ho hauries de saber perfectament.
    Ara no crec que això tinga la culpa el govern municipal, ni este ni el que hi havia fa dos mesos, com s'esta volent fer creure.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però,si el contracte adjudicat a dit, justament per ser menor no pot passar de 50.000€ en obra! Com dius que la empresa ha d'avalar 100.000€? Es més de 100.000€ d'este cas s'ha donat en varies obres i entregues. I les empreses,fora dels jornals, tampoc paguen tot el material al dia,ni altres despeses. I apart queda el benefici. I tan sols han d'esperar un mes des de la entrega de l'obra per presentar factura i cobrar legalment. Si l'Ajuntament tarda més d'eixe mes,sempre es pot demanar els interessos de mora,que solen estar al voltant del preu actual dels de les pòlisses.
      Desmuntat que el problema dels contractes menors siguen financers.
      Busqueu altra justificació.

      Eliminar
  15. ¿Qui ha dit que s'han d'avalar 100.000 euros? On esta això d'avalar?
    No sap voste llegir? ¿Ha confos despeses elevades amb despeses avalades?

    Pensem que està ben clar el que hem dit i el que hem volgut dir quan parlàvem d'empreses menudes (familiars per exemple) que no es poden embarcar en obres ELEVADES perquè es descapitalitzen en pagar elles primers jornals, materials, etc.

    Reserves les explicacions que tot això que diu nosaltres ja fa anys que ho sabem, vosté sembla s'ho ha deprés en esta legislatura. Tira, alguna cosa s'ha ensenyat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quina obra elevada ha fet la empresa de la qual estem parlant? Crec que desvies l'atenció a altre tema que no vé a cuento,totes les obres sumades s'han facturat per 100.000€, no una sola,com pretén argumentar amb lo dels preus elevats. No manipule.
      També deuria procurar millorar la comprensió lectora.
      Avalar=
      1. respaldar a algo o algú amb una garantia.
      2. otorgar crèdit o reconeixement a una cosa o persona.
      Tú mateix no dius que el proveïdor ha de pagar ell mateix jornals,materials,etc.?
      Això no es avalar l'obra amb els propis recursos?
      Apart tenim l'aval dels concursos administratius que ha de dipositar el proveïdor,encara que no és el cas, per tractar-se de contractes menors. Baixe els humos que ací no eres tú l'únic que saps de tot. Alguns tenim nocions variades de moltes coses,no ens esperem a medrar en política per interesar-nos per elles en cap legislatura. I si no ho sabem,ens informem o ho preguntem,però no mai ho usem per a manipular.

      Eliminar