viernes, 1 de junio de 2012

GABINET PREMSA AJUNTAMENT

CURS DE MANIPULADORS D'ALIMENTS


Curs de manipuladors






L’Agència de Desenvolupament Local (COFAE) de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzar un curs de manipulador d’aliments que s’ha celebrat esta setmana en els locals del Braç Treballador. Un gran nombre de veïns hi ha participat.

La Policia Local de Tavernes ha participat en la campanya 
especial de control de motos de la Direcció General de Trànsit

Dins de la campanya d’operacions, vigilància i control que du a terme la Direcció General de Trànsit, la Policia Local de Tavernes ha participat en la campanya especial sobre control de motocicletes realitzada entre els dies 21 i 27 de maig.

La Policia Local de Tavernes ha realitzat uns quants controls en diversos punts de la ciutat. Fruit d’estos controls a un total de 49 motos, cal assenyalar que sols s’han interposat 3 denúncies de transit.


A més, s’ha detectat un conductor de ciclomotor que no havia obtingut mai cap tipus de llicència ni autorització administrativa per a conduir, per la qual cosa s’han instruït diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

L’ús de les motos ha augmentat considerablement en els últims 10 anys, amb un augment del 87% del parc de motos davant el 23% de turismes. Les conseqüències són que des de 2003 el nombre d’accidents de trànsit amb víctimes motoristes ha duplicat el percentatge sobre el total.

Fins al dilluns 11 de juny es poden presentar propostes per a editar el llibre de festes majors de Tavernes

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna informa que fins al dilluns 11 de juny les empreses interessades a confeccionar el llibre de festes de setembre poden presentar les seues propostes
 
Les empreses interessades podran presentar les seues propostes pel registre d’entrada de l’Ajuntament. El darrer dia habilitat per a acceptar-les serà el dilluns 11 de juny.

Cal assenyalar que el finançament de l’edició del llibre de festes és a càrrec de l’empresa adjudicatària, mitjançant la publicitat dels anunciants.

Es valorarà, a l’hora de decidir, que les empreses siguen locals; l’orde de presentació de les propostes; experiència i portafolis professional. Serà el dimarts 12 de juny quan es resoldrà quina empresa és finalment l’adjudicatària i el dimecres 13 s’adjudicarà a l’empresa corresponent, que ja podrà preparar la edició del llibre de festes de Tavernes d’enguany.


1 comentario:

  1. EE, t'has equivocat de titol, cal que fora:

    Gabinet d'aliments

    Curs de manipuladors de premsa


    Ja,ja,ja,ja. Humor i rigor.

    ResponderEliminar