martes, 5 de junio de 2012

GABINET PREMSA AJUNTAMENT : Reunió membres govern local amb Secretari Autonómic Formació i Ocupació / Summer Training Camp 2012 / Conveni amb Tourist Info


L’alcalde i la regidora de Foment Local s’han reunit amb el secretari autonòmic de Formació i Ocupació de la Generalitat Valenciana


L’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, i la regidora de Foment Local, Karina Vercher, s’han reunit este dilluns de matí amb el secretari autonòmic de Formació i Ocupació, Santiago Martí Alepuz

En la reunió, que s’ha desenvolupat en un clima molt cordial, s’han traslladat al secretari autonòmic de Foment i Ocupació de la Generalitat les necessitats en matèria formativa i d’ocupació de Tavernes de la Valldigna.

El secretari els ha explicat detalladament les línies mestres de la Generalitat Valenciana pel que fa a les polítiques actives d’ocupació. L’alcalde Jordi Juan i la regidora Karina Vercher han mostrat l’interés de la ciutat perquè s’apliquen eixes polítiques d’ocupació " a la nostra ciutat ".



DIMECRES 06 DE JUNY DE 2012
HORA: 19:00 hores
LLOC: saló de plens
Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

Presentació del
SUMMER TRAINING CAMP 2012
(Del 26 al 30 de juny)


Amb
L’alcalde president, Sr. Jordi Juan.
Regidora de Turisme, Sra. M. Carmen Canet.
Regidor d’Esports, Sr. Josep Llàcer.
President Club de Bàsquet, Sr. Jordi Navarro
Representant del cos tècnic Ros Casares, Sr. Antonio Sánchez
Coordinador del STC, Sr. Abili Muñoz

La Regidoria de Turisme de Tavernes actualitzarà el conveni subscrit amb la Xarxa Tourist Info

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, M. Carmen Canet, ha sol·licitat a la Xarxa Tourist Info de la Generalitat Valenciana la dotació i renovació de les dependències de la platja de Tavernes, remodelades i actualitzades recentment.

Des de l’Agència Valenciana de Turisme han acceptat la petició i, a més, han programat una visita amb els tècnics amb la finalitat d’estudiar i planificar conjuntament l’actuació en els terminis del conveni de col·laboració que ambdues entitats van subscriure l’any 1996.

La regidora de Turisme, M. Carmen Canet, ha remarcat que “totes les millores que es puguen fer en el conveni que tenim subscrit amb la xarxa Tourist Info, segur que repercutiran favorablement en els usuaris de la nostra platja. Un punt d’informació és fonamental per a atendre els visitants i poder orientar-los i informar-los de totes les alternatives d’oci que tenen a l’abast”.

L’oficina de la platja de Tavernes de la Valldigna s’ha remodelat fa poc. Les instal·lacions s’han millorat, s’ha ampliat la zona d’atenció al públic i s’han corregit algunes deficiències que dificultaven la faena diària de la tècnica de turisme. Cal recordar que la Tourist Info de Tavernes ofereix servei tot l’any als turistes i visitants de la platja.

L’Ajuntament de Tavernes també ha preparat les dependències municipals de la platja de cara a la pròxima campanya d’estiu.








No hay comentarios:

Publicar un comentario