jueves, 5 de marzo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Resultado de imagen de prensa digitalCarregadet de noticies ve huí el Levante, que ens diu que els socialistes denucien que l'Alcalde vaja signat una pòlissa de crèdit de 600.000 euros per a fer front a les despesses corrents del ajuntament quant fa dos messos dispossava de 1,2 milions, ens parla de l'assamblea d'Esquerra Unida que huí elegirà candidats a les properes locals, i d' una nova mortandat de peixos en el llac de La Goleta. Pel seu costat Las Provincias en dius que el PP demana permís al govern per a que els deixe pintar els passos de peatons al voltant dels colegis, i ens parla també dels actes de commemoració del Dia de La Valldigna. 

Dir que la denuncia socialista segur portarà resposta i forteta, no tenim prou dades per a saber qui té raó i per tant no opinem sobre el fons, sobre Esquerra Unida vos donarem ahir informació, i lo de la mortandat dels peixos ja comença a ser preocupant, a vore si es prenen messures d'una vegada. 
Lo dels passos de peatons altra polèmica segura, a vore si es deixen de politiqueigos i acorden l'invessió necessaria, i sobre els actes del dia de La Valldigna vos mantindrem informats la propera setmana.  

4 comentarios:

  1. Home Enrique tu si que saps qui te raó en el tema i no es el candidat socialista. Que tu això t'en deuen passar continuament. Tots els que estavem en la Casa de la Cultura en la xerrada de Jordi Juan ho saben el perquè de la polissa.

    Incomprensible i inexplicable que el candidat, economista i tres anys i mig responsable d'Hisenda siga capaç de dir tantes incongruències i disbarats. I damunt mentint, perquè la primera pòlissa la va fer ell com a regidor delegat, amb totes les delegacions d'Hisenda, l'any passat.

    El regidor i candidat, ai mare, ni dos en trau!, no sap que una cosa es la comptabilitat i altra la realitat, la cash, una cosa son els papers i una altra els diners que tens. I si comptablement, podràs tindre molts diners, pero si en la caixa no en tens... mala cosa Sr. candidat socialista.

    Això, ho explicava fa uns dies l'alcalde en l'informe del pressupost i va dir que anaven a recorrer a la pòlissa perquè l'Ajuntament esta obligat per llei a tindre uns diners reservats per a pagar nòmines i deutes bancaries. ¿Es aixina o no, Sr. Candidat? Igual es que els espies de l'acte no li ho van explicar i que fins abril que es cobra el primer termini de l'IBI farien la pòlissa.

    Estes manifestacions deixen entrevore que quanta raó tenia la gent de Compromís quan afirmaven que Borràs no havia estat mai capaç de fer un pressupost i el pressupost es feia quan l'alcalde el mamprenia ell pel seu compte.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja tinc preparada una editorial al respecte, demà o el dilluns eixirà . I sí, com Administrador ho conec a fons.

      Eliminar
  2. Que vergonya de nota de premsa. El PSOE demostrant la poca idea que té de les coses.
    I després van fent propostes de 3% a voreres, que representen uns diners que no tindran mai al ritme dels ingressos.
    Esperem que la pròxima burrada no siga prometre un 0'4% perquè els treballadors de la casa no cobraran.

    ResponderEliminar
  3. Sempre comenten els mateixos? Tots els cotorrins? Al atac com sempre..que poca feina tenen

    ResponderEliminar