miércoles, 25 de marzo de 2015

Info-UNITS : LA NOSTRA CANDIDATA EN LA TELE

I es que ahir per la vesprada va estar en el plató de Tele 7 Safor Vicen Cortés grabant un entrevista en la que també esteva Jesús Ángel García, portaveu de Podemos a nivell local, excussant la seua assisténcia Eduardo Bononad i Karina Vercher. Préviament han tingut un debat Manolo Vidal, Víctor Borràs i Jordi Juan. 

La entrevista amb la nostra candidata i amb el portaveu de Podem s'emetrà el dimercres de la propera setmana dia 1 a les 7,15 de la vesprada, i  partir del dia següent en la web de Tele 7 Safor.  




7 comentarios:

  1. No la puc vore en la tele peró si que agrairia que publicares el enllas al video de la entrevista. Aneu a ser una grata sorpresa en estes eleccions.
    Cuant presenteu la llista i el programa?

    ResponderEliminar
  2. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT25 de marzo de 2015, 8:23

    Fins el dijous dia dos no estarà en la web de Tele 7. La llista esperem poder pressentar.la a finals d.esta setmana o mitjans de la propera i el programa encara tardarà un poc perquè estem entrevistant.nos amb les associacions i clubs locals per a que ens facen arrivar les seues opinions i necessitats i així que el programa arreplegue lo que es necessita més que el que pugam creure que necessita un grup determinat.

    ResponderEliminar
  3. Enric, estan nerviosos perque ells ja han tret la llista pensant que tots els demes farien el mateix. Ara ja han deixat de ser el centre d'atencio i volen arrastrarvos. No feu cas. No tingau pressa. Vos agobiaran amb comentaris com el primer, pero no feu cas. Val mes que aneu al vostre ritme que la sorpresa ja se la emportaran. Anim!

    ResponderEliminar
  4. Quina bova de comentari. Nomes hi ha un partit que ha tret la llista i no ha dit res dels demés ni s'ha clavat en els demés. Un altre que veu fantasmes.

    ResponderEliminar
  5. Qui "pega" primer "pega" mes fort.

    ResponderEliminar
  6. O se la pega. Ahi ho deixe ...

    ResponderEliminar
  7. El PSOE està més fort i segur que mai i això es transmet a la gent del poble. Victor ha preparat una llista que a més d'un sorprendrà positivament. Compromís... això si que era una quiniela de pleno! Encara que posar a Encar de num. 4, ja els val.
    Per lo vist estan treballant molt per fer bones propostes. Moltes reunions on s'apropen a la gent, i, per cert, ells no van fent-se la foto allà on estan, no compta només la cara del cap de llista, compten tots i per a tot. S'impliquen i treballen...sobretot treballen, no com altres que arriben només a hora de foto.
    Un Psoe fort, segur, però per damunt de tot HUMIL. No com altres, que ja se senten "guanyadors" si encara no saben ni a qui tenen davant... Humiltat i els peus a terra... que després el bac serà més gran.

    ResponderEliminar