jueves, 26 de marzo de 2015

Editorial : VA DE SEGURETAT

Seguint a voltes amb el que hem pogut observar estos dies de farra, hem notat que :

Hem estat per les falles i hem vist en la majoría d'elles a guardes/vigilants  de seguretat/control, tots ells d'una mateixa empresa local.

Resultado de imagen de guarda de seguridadDes de fa molt de temps en molts actes organitzats per clubs i associacions locals vegem així mateix a vigilants/guardes de seguretat/control  de la mateixa empresa.

I el mateix en molts més actes d'iniciativa privada.

Quant es així pensem serà perquè es una empresa competitiva en preu i qualitat del servici que presta.

I anem a actes d'inicitiva pública i ocassionalment, molt ocassionalment, quant hi ha personal d'eixe tipus trobem a personal d'esta mateixa empresa.

Com solem dir, ahí ho deixem.

29 comentarios:

  1. Ni amb uns es mereixien tant de mirament ni amb estos tant despreci. Més que voluntats que es venen hi ha massa buitres compradors i xantagistes en la política. No difereixen massa d'altres formes de poder.

    ResponderEliminar
  2. Els teus editorials estàn perdent molt. El comentari del pardal i està nota sense trellat ho demostren. Pareix que no estigues al poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique, ja estem de nou, en quant els toques el llom ressulta que les teues editorials ja no tenen trellat. I jo pregunte que no te trellat, si es el denunciar que clarament una empresa està sofrint una discriminació per motius ideològics clars, aussades que els agrada refregar els diners que va guanyar en la anterior legislatura.
      I t'ha faltat dir Enrique que eixa empresa de seguretat està treballant i a mansalva per a altres ajuntaments.

      Eliminar
  3. Ja estàn fent la mudansa al nou cuartel de la policia. Dimarts dia 31 és l'ultim dia per fer inauguracions abans de les eleccions.
    Faràn la foto dilluns? Ahi ho deixe.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¿ Qué el juges a que si i que en la foto no eixirà qui va impulsar el tema ? Encara que favor li fan perquè el desgavell d'este projecte es gran.

      Eliminar
    2. La foto ja esta feta. Ahir dimarts.

      Eliminar
  4. No parles de qui el va impulsar sino de qui el va destrossar o qui no va ho saber gestionar.
    Fixat lo callaet que està. Sap que si parla li'n donaran fins en el DNI.

    ResponderEliminar
  5. Enrique, açò que és, una busqueda de favors de LP? Estàs aviat si creus que van a afavorir-te si els menges el vot del seu Manolo.
    Per vestir un sant, no cal desvestir-ne un altre com tu fas. ¿T'has preocupat de saber en quines condicions economiques treballen uns i altres? El mes barat no sempre es el millor i més quan parlem de seguretat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No vullgau el que tots sabem i que es que teniu vetats a Troiano per motius no professionals si no com a vendeta política. I Enric es massa amic d'eixe al que li teniu manía per a tindre que buscar el seu favor, ni falta que li fa a Units perquè Manolo es suficient per a afonar-se ell mateixa, de fet ja porta quatre anys fent-ho.

      Eliminar
    2. P.D. No vullgau amagar volia dir.

      Eliminar
  6. Quant una empresa treballa per a altres ajuntaments i a més uns quants, i no treballa per al seu ...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I no és la única del poble. Més que per motius ideològics,jo diria per motius amiguistes,pots ser de qualsevol color polític,però no pots dir-li cap veritat al que mana. Igual que hi han alguns polítics honrats,també queden alguns treballadors i empresaris honrats,però no solen treballar massa per a polítics,i amb els del seu poble,quasi impossible. El problema és de concepte,els proveïdors triats pels polítics,quant la feina es fa per al poble,encara que molts assumeixen que es fa per a i gràcies als polítics.

      Eliminar
    2. Ja va cobrar prou durant 4 anys: mig milio (diners dits en tres plenos).
      Ara que treballen altres ¿No creus?
      Segur que no arriben a la seua mida.

      Eliminar
    3. ¿ Acas es mal que una empresa del poble amb treballadors del poble treballe en ell tot el que puga i els diners que guanya tant l'empresari com els treballadors es quede al poble?

      Eliminar
  7. Ja està operatiu el nou reten pa ferse la foto l'alcalde perquè nomes hi ha quatre policies i està obert de 8 a 14h i anuncien que els altres encara tardaran en trasladarse alli.

    ResponderEliminar
  8. Segur que abans que el reten de Gandia que porten 3 anys i ni se sabe. I segur que la resta de policies passaran abans que es faça la circumval·lació anunciada pel PP en el 2004, o la nova depuradora que va firmar Manolo la passada legislatura.

    Fa mig anys vaig canviar de pis. Vaig estar un mes en el trasllat i que m'acabaren temes de llums, telefons, internet i demes. Ací van començar ahir i avui ja estan treballant. La part administrativa. I es mes complexe que una casa.
    Ara a l'hora de difamar, mentir, enredrar seguiu sent uns campions.

    Nomes disfrute de pensar la malicia que porteu damunt en vore que en 16 ni ho vau fer ni s'ho vau plantejar i teniu a la Policia com estava en l'any 1960, quan va entrar. Cuidao no unfleu molt i exploteu!.

    ResponderEliminar
  9. Hem tingut que eliminar dos comentaris perquè acussaven a l'empresa esmentada de certs posibles delictes en un cas, i en altre per acussar al seu cap visible d'ussar métodes de pressió que podríem qiualificar d'inmorals. Qui vullga fer-ho amb noms i cognoms per a que l'acussat es puga defendre.

    ResponderEliminar
  10. I tu perquè en els teus editorials no dius els noms dels afectats o empreses afectades i que es puguen defendre?

    A més el que es deia en el comentari s'ha dit en més d'un pleno, els plenos son publics i estan els fets en les actes dels plenos: una empresa del poble va estar mes de tres anys cobrant entre 90.000 i 120.000 euros al mes, tots els mesos, per una faena on no hi havia contracte i encomanada a dit.
    Això que dic també es censurable?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Disculpe vosté: entre 90.000 i 120.000 euros a l'any, tots els anys

      Eliminar
    2. Ahhhhh , ja en pareixien a mi molt d'euros, no caldría fera altra cosa l'empresa !!!

      Eliminar
    3. Que no hi havía contracte i estava encomanada a dit ... El mateix que a altres dedicades, per exemple, a temes de jardinería i demés. Moltes tasques es lloguen per confiança, professionalitat demostrada i, perquè no, afavorir a emrpesses locals que donen faena a treballadors vallers : O no ? Doncs això mateix.

      Eliminar
    4. Zas, el de les 20:06, en tota la boca, ara tornes a per més, que un sols deu de parlar quant puga acussar als demés de fer algo irregular que els seus no fan i callar si no pot tirar la primera pedra.

      Eliminar
    5. ¿ I es mal que una empresa del poble que dona feina en el poble treballe tot el que puga en el seu poble ? Ara mateix altra empresa local amb treballadors locals ho està fent en la platja.

      Eliminar
  11. Pregunta a l'Administrador:

    ¿Està vosté a favor de que una empresa puga estar cobrant d'un Ajuntament una mitjana de 100.000 euros al mes, durant vora quatre anys, sense que hi haja cap contracte pel mig, o siga elegida a dit?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El mateix que a altres dedicades, per exemple, a temes de jardinería i demés. Moltes tasques es lloguen per confiança, professionalitat demostrada i, perquè no, afavorir a emrpesses locals que donen faena a treballadors vallers : O no ? Doncs això mateix.

      Eliminar
    2. Zas, el de les 20:09, en tota la boca.

      Eliminar
  12. Disculpe vosté: volia dir 100.000 euros a l'any

    ResponderEliminar
  13. Ahhhhh , ja en pareixien a mi molt d'euros, no caldría fera altra cosa l'empresa !!!

    ResponderEliminar
  14. Troiano esta donant faena a molta gent. Aixo no ho digueu. I per supost que te vedat lajuntament, que no es veu? Enveja coxina. Venjança politica xq algu creu que no son de la seua ideologia. Es que tots hem de ser de compromis? Quanta tolerancia..

    ResponderEliminar