jueves, 12 de marzo de 2015

NOTA DE PREMSA NOVES GENERACIONS PP, OCI JOVENIL

ELS JOVES DE TAVERNES JA DISPOSAEN D’UN ESPAI D’OCI 
CONTINU FINS QUE COMPROMÍS L’ELIMINÀ

El passat dissabte tingué lloc la primera jornada d’oci nocturn a Tavernes. Unes activitats dirigides als joves vallers entre 12 i 17 anys. Segons s’explica, es tracta d’alternatives dirigides als joves i que inclouen la tranquil·litat dels pares i el reviscolament de les noves generacions i que es desenvolupen, en paraules del regidor de joventut, "per a que hi haja un ús saludable i positiu del temps d’oci.".
Els joves del PP de Tavernes han mostrat el seu recolzament a aquest tipus d’activitats: els representants del poble estan per donar solucions a tots els sectors de la població i han de treballar per donar alternatives d’oci per fer que els mes joves puguen divertir-se units, amb activitats que potencien el treball en equip, i lluny de plataformes socials poc educatives, o altres ambients poc saludables.

Al mateix temps, les Noves Generacions del PP es lamenten que durant quatre anys, aquest tipus d’activitats no només no s'hagen realitzat, sinó que la joventut vallera no ha pogut gaudir d’unes instal·lacions on acudir per poder recrear-se. Es evident que s’acosten eleccions i Compromís vol un titular dirigit ja no als joves vallers, si no als pares d’aquests. Durant la present legislatura els joves no han vist realitzades les propostes que el Bloc va prometre, i ara, a dos mesos de les eleccions volen fer-nos veure, a preses i corrents, que s’ocupen de la joventut vallera.

Els joves populars han recordat que quan el tripartit entrà a governar Tavernes, els joves de Tavernes tenien a la seua disposició el punt d’encontre jove. Un centre que contava amb una elevada afluència de públic i servia per que la joventut tinguera de manera continua i no sols tres dissabtes al mes, un lloc on reunir-se i entretindres.

Si bé és cert que calia complementar les activitats que oferia el punt d’encontre jove, també ho és que eliminar-lo fou una solució poc encertada. Activitats com les propostes ara per la regidoria de joventut s'haveren pogut realitzar durant aquests quatre darrers anys a les instal·lacions del PEJ, però preferiren eliminar tot rastre de les polítiques que el Partit Popular havia realitzat encara que això suposara desatendre a un sector de la població per a ara atribuir-se mèrits que no els correspon.

L’eliminació del punt d’encontre jove no només fou una de les primeres mesures que va adoptar la regidoria de joventut, i recolzada pel partit socialista, soci de govern en aquell moment. Deixar durant quatre anys als joves de Tavernes sense cap lloc on acudir fou també la primera proposta del seu programa electoral que el bloc va incomplir al no construir cap casal de la joventut.

8 comentarios:

  1. Pobrets joves de NNGG. Ells que mai van anar ni es van acostar al PEJ per a res, ara plorant pel que van perdre.. I tots estos anys que heu fet?
    Politiques de joventut del PP un ping-pong i uns futbolins al PEJ? ¿Quantes iniciatives van fer en 4 anys? ¿Quantes activitats per a joves? ¿Quins servicis culturals s'oferien alli? Zero. No cap.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues ara tampoc s'han lluït massa,a tan poc d'eleccions. Molt pobre els dos futbolins del PP,més pobre la politica jovenil del Bloc,i això que ahí té la majoria de nous vots.

      Eliminar
  2. Lo que está clar es que hi ha que destruir lo que faja l.altre siga bo o siga mal, eixes actituts demostren clarament que les necessitats del poble no els importa, el rencor i la rabia al contrari pot mes i el senyor alcalde i els seus subdits demostren lo que son, oportunistes i demagogos,a part de no estar mai on toca estar com a representant d.un poble .I ara ja poden atacar me la cuadrilla de palmeros que du sempre al seu voltant. Avant valents, que pareix que vos unta les butxaques.

    ResponderEliminar
  3. No cal atacar a ningú: tots sabem quin objectius tenia el PEJ. Pagar favors. ¿T'ofendras si el preguntem si xuplaves del PEJ?
    Ni soc subdit de ningu, ni de Felipe VI, ni oportunista ni demagog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I els d'ara que paguen,altres favors a empreses de fora? Dubte funcione,a qui han enviat als instituts a fer publicitat? Això sols ja ho diu tot. La idea és molt bona,encara no siga pròpia,però amb la capacitat dels gestors,dubte funcione.

      Eliminar
  4. Punt d'Encontre Jove o un vergonyant i deplorable saló de recreatius.

    ResponderEliminar
  5. No els ho preguntes als de NNGG que ells no van anar cap de volta.

    ResponderEliminar
  6. Una cosa que no han dit els de NNGG i que cal tindre en compte: què costava tindre obert el Punt d'Encontre Jove? 600€ al mes de lloguer d'un local privat, més 3.000 i pico€ al mes que facturava una empresa de vigilància que se suposava gestionava el PEJ. A banda la llum i altres despeses que corrien a càrrec de l'Ajuntament. Tot això adjudicat a dit, sense cap procés de contractació. Quines activitats es realitzaven allí? Qui les organitzava, programava i coordinava? Quins objectius tenia el PEJ?

    ResponderEliminar