martes, 10 de marzo de 2015

I DEMÀ PLE EXTRAORDINARI

Convocatòria sessió extraordinària de l'Ajuntament en ple per al proper dia 11 de març de 2015

Enllaç:  


Es tractaràn en ell les huit modificacions de crédit que no es van poder tractar en l'ordinari al haver presentat l'opossició vots particulars i no haver tingut l'Interventora temps d informar-los. 

12 comentarios:

  1. Anem a pel record de plenos,a este ritme es pot arribar a la mitja de 24 per any. En això no n'hi han retalls. Quins polítics més treballadors ens han eixit...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mira que els va la marxa a estos xicots de la política! Pleno suspés,hora i mitja de tirar-se trastos al cap dels dos partits més votats per a no aclarir ni votar res. Si l'Ajuntament fora una empresa li donarien el premi a la eficiència. Deien que en este no cobririen,però pel temps perdut,que tornen també els diners proporcionals dels polítics amb dedicació,si com diu Enric,han usat el temps per fer electoralisme.
      Ara,només passen falles,un altre,que encara queda buit abans del pròxim ordinari.

      Eliminar
  2. Per què no fan el pleno a les 20h i aixina podrà asistir més gent?
    La gent que treballa no pot asistir i molts regidors tindran que deixar el treball per estar en el pleno.
    Crec que l'alcalde no ha fet be convocant este pleno a les 9 del mati.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Han demostrat que l'horari estava ben posat,total per al que han fet,perque fer perdre el temps a més gent.

      Eliminar
  3. Un plenari que obliga a qui treballa, pq la gent treballa, haver de deixar el lloc de treball. I a més, d'aquesta manera no s'exposa a la gent del poble. Quin Alcalde més considerat, més transparent, més de tot.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues si,és molt considerat,perque ha lliurat a alguns d'un dia de feina i han xarrat un rato per fer temps fins l'hora d'esmorzar. T'han convidat,Enric?

      Eliminar
  4. En que consistixen exactament les modificacions de credit que van al pleno de demà?
    Tan costa explicar quin es el seu objetiu?
    I la transparencia?

    ResponderEliminar
  5. En quin mon viu este alcalde. Com pot convocar un pleno extraordinari a les 9 del matí perque els regidors/res deixen la faena? Per que no convoca a les 20h i molesta a menys regidors/res?
    Son ganes de molestar per molestar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ell no té problema pels horaris,li venen bé tots. Als companys de partit només és buscar-los el dia que puguen lliurar o demanar permís. Perque convocar convoca només l'alcalde,ahí no hi ha cap consens ni participació comuna. Si dels demés no pot vindre algú,millor,i sino,com a mínim,molestem.

      Eliminar
  6. Altre pleno convocat sense consens previ. L'alcalde torna a fer la mateixa errada. Continua imposant desde la minoria. Altra oportunitat perduda?

    ResponderEliminar
  7. Quan ell feia mitja jornada a universitat, no feia plenos extraordinaris i menys a eixes hores. Això a què és deu? S'ha transformat en un Jornaler de la política?

    ResponderEliminar
  8. Este matí han atropellat a un veí de Tavernes al creuament del carrer la barca, amb el carrer la mar. Tornava de deixar al netet a l'escoleta Victor Calatayud. Es un creuament on passa molta gent 4 vegades al dia per deixar als xiquets a l'escoleta, a més de ser confluencia de la zona nord del poble amb el carrer Major. Ja estaria bé que resolgueren la seguretat i l'accessibilitat d'eixe creuament, que no serà perque no s'ha demanat vegades, i coincideix que es una de les propostes que l'associació de veïns La Valldigna i Valldigna Accessible han remes als polítics recentment. A QUE ESPEREN ELS POLITICS??

    ResponderEliminar