martes, 17 de marzo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

De varis esports ens parla el Levante, a més d'un tema que ens afecta com a ussuaris com es el tema del nou hospital en Gandia, i en Las Provincias un tema que no ens agarada gens ni miqueta : Compromís se hace selfies, ens diu este periòdic, que parla d'un candidat de Compromís de Tavernes, Enric Chofre, pillat fent-se un selfie conduint, quant damunt es professor de seguretat vial, diu el diari, el que este nega alegant que la foto li la va fer el copilot

Es clar que este tema ha eixit per ser Enric candidat i sobre açò volem dir que no ens pareix decent el que es traga punta política a un candidat per un tema que en tot cas i si es denunciable, ni ho afirmem ni ho enguem,  quede clar, que ho facen les autoritats pertinents, però que no s'usse com a arma política.

LA NOSTRA OPINIÓ PERSONAL I MÉS A FONS

En este cas dir que coneguem a Enric des de fa un temps per motius socials com a President de la Taula de Mobilitat i pel bàsquet, i professionalment com a empesari de les telecomunciacions, i en tots els camps el tenim en bona consideració, i ens consta que també els que amb ell tracten. Es una persona que podent-se conformar amb un sou de professor es un emprenedor nat que porta en marxa que conegam almenys un parell de negocis, un molt recent com es el de l'implantació d'una empre de telecomunicacions local que està plantant cara als grans a base de professionalitat i bon servici. 

I si es que ha fet alguna falta, tornem a dir que ni neguem ni afirmem, no es mereix en ningún cas este escarni públic, en tot cas tot lo contrari per la seua llavor en favor del esport i l'emprenedurisme en uns temps tant difícils. 

I per a acabar i abans comenceu alguns a matar al missatger, dir que el corresponsal local del periòdic rés ha tingut que vore en este tema, la filtració ha arrivat a més amunt i de més amunt s'ha tractat el tema, el que ens dona una idéa de la trama que es vol montar. 

24 comentarios:

  1. Amb els 2 Enrics al 100%.Amb Enric Chofre que si es mentira puga defendres i si es veritat, ningú es perfecte i tots cometem fallos i si la noticia es per presentarse a una llista electoral de mes coses importans veiem diariament i no pareix importar a ningú. Enric Chofre estem amb tu.

    ResponderEliminar
  2. No es pot estar amb un imprudent

    ResponderEliminar
  3. Premsa bruta i amarillista indigna d'un periòdic amb la solera de Las Provincias.

    ResponderEliminar
  4. Ala ja l'hem,jusgat i condenat a la prensa mediatica,sols aixo per a desacreditarlo amb la politica sols per a que perga la moral i seguixquen els de sempre fent lo de sempre i que res canvie.Tindreu que buscarles mes gordes,es jove i encara no se ha mullat amb resi publicat .Enric, com els artistes que parlen be o mal per que parlen, lo millor la propaganda gratis que tan fet.

    ResponderEliminar
  5. Els de las provincias no tenen vergonya. Menut periodisme digne del salvame que estan fent. I tot per a intentar clavar mal on no hi ha. A més de mals periodistes, se les donen de Sandro Rei, que endivinen qui va fer la foto i que el cotxe estava en moviment. Si es que... D'on no hi ha no se'n pot traure

    ResponderEliminar
  6. Una cosa que no comprenc: ho nega, ho explica, i damunt el diari diu les explicacions seues i ho publica amb un pla d'igualtat i deixant entrevore que ha fet un acte contra la seguretat publica com seria conduir begut, amb mobil a la mà, etc.
    Per cert en les ulleres de sol oscures es veu el salpicadero pero no es veu cap indici de camanra ni el seu braç sostenint la camara. No hi ha autofoto, dita selfi o com es diga.

    Em sembla totalment lamentable el comentari de les 17:18 i no comprenc com es deixen passar comentaris que no aporten res i nomes intentes embrutar, la polèmica i res de trellat.
    Ara com aquell: vosté amb el major criteri decidira.

    També estic segur que si es trau es perquè va de 9 en Compromís. No per res mes

    ResponderEliminar
  7. Lamente l'amarillisme de la noticia, pero no la signa Carlos Gimeno.

    http://www.lasprovincias.es/safor/201503/16/compromis-tambien-hace-selfies-20150316200742.html

    Justament per les ulleres i el seu reflex, es veu com un braç al volant, i l'altre, amb la càmera fent-se el selfie. En quan al moviment o no, per la finestra es veu que si hi ha moviment, es veu mitgera de carretera borrosa, i sembla la tornada de Valèencia, la recta de Sollana a Sueca.
    Chofre, un poc destrellatat publicant eixa foto.

    ResponderEliminar
  8. La prensa será amarilla pero este xic s'ha fet una foto mentre conduia i això no es pot permetre amb una persona q te aspiracions politiques

    ResponderEliminar
  9. Collons el de les 7:59. Sherlock Holmes. Nomes li ha faltat dir-nos el punt kilometric, la velocitat del cotxe i la temperatura exterior i interior.
    Res del que dius em crec. No m''ho puc creure perquè jo això que dius no ho veig. I he ampliat la foto i jo no ho veig. Igual no se interpretar la foto. Pense jo que per a fer-se un selfie cal que prenga el mobil amb la ma. La ma i els dits tenen el mateix color de la cara. S'hauria de vore alguna part de la ma i els dits d'eixe color groc mes clar com la cara. No s'hi veu res.

    Crec que amb eixes ulleres oscures i un selfi a eixa distancia es voria en el reflex ben be el braç o el mobil i les mans sostenint-lo. I això no ho veig.

    De tota manera, la foto diu que té tres anys. Ara, això si, ja no cal que isca de casa. Que el tanquen. Que el fuetegen.

    I coincidesc. Si fora del PP, Las Provincias no ho hauria tret. I sobre això que no ho firme, pues bé, vale, però igual es posar redaccio quant un no vol signar temes que poden ser polemics

    ResponderEliminar
  10. Una cosa que no comprenc és perquè publiques la noticia i li dones tant de canxa en l'editorial si realment creus tot el que dius de Chofre, ni tampoc noticia perquè li dediques una opinio personal quan això atrau l'atenció.
    Crec que això nomes contribueix a atiar el foc de la polemica i col·laborar en descredit dels demes candidats que vol algun partit i en el poble més encara si es de compromis. Ara tranquils que ja vos arribara als de Units, que no es lliurareu.
    Mira com el Levante no ha tret res perquè sap que es un destrellat, això dit pel mateix Toni Casanova, que de Compromís no te res de res. I també esta confirmat i li van passar la foto supose que els mateixos que la passaren a Provincias.
    Crec que Quaderns ela ha fet el joc. I no t'ho dic com a critica. Una opinio nomes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quadern no ha fet rés més que el que fa tots els dies i que es donar compter del que en la premsa es diu de noticies locals i comentar.ho, rés com el diguem que no fem tots els dies.
      I fer el contrari sería fer algo extraordinari i per tant així si es realçaría la noticia al censurar.la.
      Ja ho comprens o tampoc ?

      Eliminar
    2. Quadern no ha fet rés més que el que fa tots els dies i que es donar compter del que en la premsa es diu de noticies locals i comentar.ho, rés com el diguem que no fem tots els dies.
      I fer el contrari sería fer algo extraordinari i per tant així si es realçaría la noticia al censurar.la.
      Ja ho comprens o tampoc ?

      Eliminar
    3. MARIA LOURDES VALERO BLASCO18 de marzo de 2015, 13:59

      Als de Units son persones com tots, i tindrem el nostres defectes, com tots. Però tenim que saber que no estem jugant a una batalleta de guerretes com a xiquets, estem intentant millorar el nostre poble, i així millorar el futur per als nostres fills. Que ens fusilaràn, ens cremaràn,... be, ningú està lliure de tirar la primera pedra, tots tenim pecat. Però anem a ser persones civilitzades, i en educació. El tú més, mai aplegarà a ningún lloc.

      Eliminar
    4. Hi ha qui sempre veu fantasmes i no li sembla res bé,com l'anònim de les 9:24, quant realment l'editorial de Quadern es posiciona amb el bon nom del protagoniste de la notícia i li'n lleva de raó a Las Provincias. Ara això tampoc li sembla bé. Qui eres tú per dir el que es té que publicar o no. Contra l'amarillisme, argumentació o silenci i indiferència,cadascú el que vullga. Jo em sume al silenci per l'intent de fer política de les xafarderies,però parlar de una cosa per dir que no té importància per a mí no és donar-li'n. Alguns que tenen la pell molt fina.
      I lo de desitjar amb malicsia als demés això de que "ja us tocarà" no ho trobe massa elegant, a vore si quan vé l'hora els defenseu com ha defensat ara l'editorial.

      Eliminar
    5. No passa res,prompte venen eleccions i la política diuen que sempre fa extranys companys de viatge,i tot i així Enrique i Bloc ideològicament han demostat ser centre-dreta (encara que això de centre jo crec que no ha existit mai,una enganyifa per no dir el que eres en realitat), més a prop entre ells que entre Bloc i PSOE. I això que ja estan fent-se comptes,si es fan falta tots tenim clar que tornen a fer societat nacionalistes+socialistes,només falta vore si esta vegada Víctor es demanaria alcaldia o no.

      Eliminar
  11. Tranquil. Està la última volta que dic res. Que reflexionen altres. Al cap i a la fi, l'amo eres tu. Els demes no cal que diguem res, ni que ens calfem massa el cap a reflexionar com dius.
    Simplement t'he dit que no comprenc eixe comentari personal a fons, tipo una editorial, i que nomes feia tirar més llenya a un foc que dius no es mereixia Chofre.
    Dius que comentes. Hi ha moltes vegades noticies que poden ser més importants i no en fas mai cap de comentari personal.

    Els ultims dies de noticia de premsa:
    -La Via tres anys consecutius primer premi i doblet: res de res.
    -Entrevista a l'alcalde en Levante. Res de res. Igual ara ens dius que li vols dedicar una especial.
    -Premis Valldigna: ni pruna de editorial comentada
    - Manolo Vidal alcalde i diu que obrirà la piscina: res de res . Igual ara ens dius que li vols dedicar una especial.
    - Jornada educativa de la Policia Local en el Patronat: no res
    - Acabament de l'Hospital de Gandia: res de res.

    Casualitat amb Chofre? Val, i com diu aquell, pulpo animal de companyia.

    ResponderEliminar
  12. Enric Estruch, editor de Quadern18 de marzo de 2015, 14:21

    Anem a vore si es que no saps llegir. Comente lo d'Enric per a censurar eixe tipus de premsa amarillista defensar-lo i el pareix mal i dius que fique més llenya ? Vols que deixe de comentar una noticia encara siga per a censurar-la i defendre a qui s'ataca ? No ho entenc, pense son ganes per la teua part d'atacar a este editor del blog . I en quant a lo que dius no he comentat son noticies del Levante i que este periòdic no deixa llegir salvo sigues supscriptor, sols pots llegir el titolar i en tot cas comentar éste pel que difícilment puc comentar un text que desconec.
    El que el dic, ganes teues d'atacar.me com siga.

    ResponderEliminar
  13. Error. Ni he volgut atacar a eixe editor. Rellig el que he escrit. Simplement he dit des del primer moment que l'efecte que logres amb el comentari és totalment el contrari al que dius busques.
    Són ja algunes vegades que observe que quan algu discrepa de tu, sempre ixes amb la mateixa que s'ataca a l'editor.
    I a faltar: tractar d'analfabets els demes amb això de si no sé llegir: Si no sabera llegir no ho llegiria i no t'escriuria els comentaris.
    I ho torne a dir: No era la intenció del meu comentari criticar a l'editor ni crec que ningú ho interprete llegint-me.
    I t'informe que fa alguns anys que he deixat l'escola, l'institut i la universitat amb tots els deures fets i la llicenciatura i un master sota el bras.
    Lllegir i tant que en sé, i si es presenta parlar, també en castellà, anglés i alguns pinitos de francés. Xinés encara no, estic pensau-m'ho, perquè estic mirant que em farà falta

    ResponderEliminar
  14. Enric Estruch, editor de Quadern18 de marzo de 2015, 15:13

    Disculpe vosté si l.he ofés però seguisc dient el que dic i que es que sols calía censurar no referenciant la noticia amb el qual se m.haver acussat de tractar d.amagar.la, això mai, o no comentar.la amb el que estaría fent algo anormal i que podría portar també a interpretacions de perquè ho faig, o comentar.la com he fet i faig de seguit i a més en este cas censurant el tipus de premsa i defensant a la persona perjudicada.
    I ja ho tenim bé amb este tema perquè estem fent el que dius jo he fet seguint pegant.li voltes a un tema ja passat per sort o almenys de moment.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enric,deixa'l estar,no paga la pena.
      Ratllant l'absurde polititzar (el teu amic anònim) sobre la despolitització (de Quadern) de la politització (de Las Provincias).
      Si tot va a ser aixína tant d'unes part com d'altres,als polítics i aspirants a polítics van a faltar-vos hores d'ací a eleccions.

      Eliminar
  15. Pues vas apanyat Enric si escoltes les tradicions de sempre del paio este.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Escoltar-les no crec,però llegir-les sempre,i sembla que el té en prou consideració,tot i que no deuen de lligar massa ideològicament.
      Té raó el Karl,els faltaràn hores als polítics,perque per cada comentari seu li'n contesten deu.

      Eliminar
    2. Autobombo. No comment.

      Eliminar
    3. Els unics que perden el cul amb l'autobombo són els de sempre,els polítics.

      Eliminar