domingo, 15 de marzo de 2015

Última hora, ESGLAI EN EL PASSEIG DE LEPANTO

I es que s'ha produit un incendi en el garatge de la finca enfront de la Falla La Via, edifici El parque , en els números 7 i 9 de l'Avinguda de La Valldigna, el qual garatge s'accedix pel `passeig.

 No se saben les causses exactes encara però s'ha tingut que dessallotjar l'edifici.

L'avís l'ha donat un guarda de l'empresa Troinao que ha vist el fun i ha alertat a les forces de segureat corresponents.

Agraïm la col.laboració dels amics que ens han enviat les imatges, si en teniu més i voleu que les publiquem ja sabeu.








I a més en este enllaç, teniu un vídeo de l'incendi

6 comentarios:

  1. Moltes gràcies per la informació, Enrique, sembla que altres blocs han eixit revolotejant i no s'han enterat de l'esglai! Ahhh!!!!

    ResponderEliminar
  2. Si altres blocs han de dir mentides en les hores de publicació de les seues noticies, per pareixer mes 'super-reporters', com ens hem de fiar, segons ells, de la interpretació que fan de la realitat. Ai mare!!!
    Enrique, només puc garantir que a les 16:28, no hi havia cap altra publicació a altre bloc relacionada amb l'incendi. Ara vindran el pardalots dient que si la seua crònica es més informativa o el que vulguen, però falten a la veritat en l'hora de publicació de la mateixa.

    ResponderEliminar
  3. I al final se sap de qui era el cotxe cremat? Ahir van dir que era d'una persona prou popular.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nosaltres si ho sabem i a ciència certa però no entenem que aporta això a la noticia si no es morbo. Preferim traure a eixa persona millor per algo possitiu per a ella.

      Eliminar
  4. Potser tingues raó, pero tampoc es negatiu per a ella, que no té cap culpa.
    És public qui era la propietaria del vehicle, ahir es va correr com la pòlvora nomes van entrar els veïns en la finca i van comprovar el mal que havia fet i van dir el cotxe cremat de qui era.

    ResponderEliminar