martes, 24 de marzo de 2015

Editorial : I ELS RESSULTATS D'ACÍ TAVERNES ???






I més d'enquestes, ahir en coneguerem altra però huí volem centrar-nos en esta de fa uns dies, esta vegada encarregada pels socialistes valencians, per la repercussió a nivell local que al final expossem,

En estes enquestes per encàrrec sol passar  siguen favorables sempre als interessos de qui l'encomana o no veuen la llum. 

Així i tot els socialistes valencians segons ella es mantindríen sobre un vint i poc d'intenció de vot, menys dona una pedra pensaràn amb la que els està caiguent, els populars al voltant del 27-28 per cent, tèla, Compromís sobre el 12-13% i el que sí canvia amb relació a altres enquestes es que Ciudadanos entra i ben entrat en les Corts amb al voltant d'un 11% front al 5-6% d'altres, i Podemos baixaría de lo que també altres enquestes li assignaven, sobre un 18-19%, fins a quedar quasi quasi empatat amb estos darrers i Compromís, i a més EU i UPyD queden fora  : Cosses de "cuinar" a favor del que paga el dinar ? Pot ser, les urnes diràn però en Andalucía les espectatives eren majors per a la força morada que els ressultats que al final han obtés, algo que no ens extranya perquè al final la gran massa indecissa dels d'enmig acaba decantant-se normalment per opcions moderades com els socialistes o ciudadanos per a castigar als populars i no se'n van a extrems, almenys en la seua gran majoría. 

I la nostra conclussió es que per l'esquerra arriva una marca, perquè es el que ací i poc més es almenys huí per huí Podemos,  arracona a Compromís i es menja als comunistes : Es a dir, aquells que porten anys i  anys lluitant per esta terra al vagó de cúa o al carrer. I per el centre-dreta els vots del desgast dels  populars se'l emporta altre partit centralista, quasi diríem que més que el PP, i ni ombra del valencianisme moderat que sería per a nosaltres l'alternativa necessaria per a que deixen de prendre's el pèl des de Madrit.

I ens donen ganes a aquells que portem, a esquerra i a dreta, lluitant pel valencianisme polític, de dir allò de "que inventen ellos " .   

Però no era açò, i mira que així i tot ens hem allargat, lo principal del que volíem tractar en esta editorial, si no de que segons ens ha dit un pardalet, i sabeu que els nostres pardalets solen ser sabudets, que en dita o altra enquesta també s'ha preguntat per les intencions de vot en els pobles, de fet ens consten dos persones entrevistades telefónicament, però rés han dit els socialistes locals al respecte : Perquè serà ? .

Ens diu el pardalet que perquè els ressultats per a ells no son gens bons, ni per a ells ni per als populars però sí per a Compromís, realment molt bons, mentres que Esquerra Unida es mantendría, no es pregunta pels nous partits com es normal en este tipus d''enquestes, però hi han dos regidors en l'aire.  

Algú sap algo més del tema ? Conteu,conteu, que sabem que alguns sabeu algo del tema  ...

12 comentarios:

  1. Les enquestes son això, enquestes.bun exemple:
    A un familiar meu li vaen preguntar ennla enquesta que comentes si conexia a Monica Oltra i este li va contestar que si que la conexia perque eixa xica era de Tavernes.

    ResponderEliminar
  2. A mi me l'han feta. Crec recordar que era la Fundación Fomento Local. Si que es va preguntar pels nous partits, millor dit pels alcaldables. En concret es va preguntar pel grau de coneixement a Vicenta Cortes i l'opinió. No es va preguntar per Eduardo Bononad, potser perque no se sabia era candidat, ni per Karina Vercher.
    Quan a preguntes de partits es van centrar mes en PP, PSOE (No deien mai PSPV) i Compromís.
    I conec tres persones més a qui li ho han preguntat.

    ResponderEliminar
  3. Els resultats el 24 de maig.

    ResponderEliminar
  4. Un 28% em pareix baixar molt poc el PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pals merits de Manolo massa, molt exagerat en un 5% heu te be

      Eliminar
  5. I el pardalet no t'ha dit que el Psoe en trauria dos, compromis 8, el PP entre 4/5 , Esquerra Unida 1 i en quedarien dos en l'aire ? Es el que he sentit jo piar d'eixa enquesta i per això els socialistes estan que trinen i no la trauen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi també m'ha arrivat el mateix, quant el riu sòna aigua porta.

      Eliminar
  6. No crec que a nivell autonomic podemos "arracone" a Compromís. Tenen una base o estructura molt forta als municipis desde sempre. Aixó si, la puja havera sigut mes fort si Podemos no es presenta.
    Al poble la meua predicció es Compromís 7/8, PP 4/5, Psoe 2/3, EU 1, i 1 o 2 en l'aire. En maig vorem!

    ResponderEliminar
  7. Jo pense que es raonable " Compromís 7/8, PP 4/5, Psoe 2/3, EU 1, i 1 o 2 en l'aire" o inclus EU 1/2 i 0-1 en l'aire.

    S'hauria d'haver presentat Ciutadans al poble, perque.... s'en recordeu d'ACORDEM?? diuen alguns propers a Karina que no troba gent per a la llista!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo crec que a Tavernes les eleccions les tornara a guanyar el PP, Jordi no ha fet res de bo

      Eliminar
  8. A vore qui s'afilla a la peça! Per anar a la llista de Karina es necessita tindre encara més poc cervell que aquells que s'ajuntaran a la llista de Monolo després de tot el que li plou de corrupció al PP en la comunitat i en Espanya

    ResponderEliminar
  9. Em fa l'efecte que els del BLOC estan nerviosets. Pensaven que presentant els primers la llista anaven a posar nerviosos als altres i ara es mengen les mans a mossos. Pense que ningú mostrarà les cartes hasta el final i hasta d'ací uns dies ens tindran en ascues. Qui es presentarà? Qui es quedarà en casa? Tal i com esta la cosa la meua apposta és BLOC 12 i EU 5.

    ResponderEliminar