jueves, 5 de marzo de 2015

Nota de premsa del PP, PASSOS DE VIANANTS

El Partit Popular de Tavernes ha demanat a l’Ajuntament permís per iniciar este partit polític una primera fase d’actuació per a pintar els passos de vianants. 


Per registre d’entrada, el Partit Popular ha sol·licitat a l’alcalde, Jordi Juan, que done autorització a la pintada dels passos de vianants. 

Els populars faran una actuació d’urgència en els passos més pròxims als centres educatius i escolars. Serà una primera acció front la passivitat del govern de Jordi Juan. 

Es pintaran els passos més deteriorats de les rodalies dels centres educacionals. Els simpatitzants del Partit Popular faran eixa actuació. 

Manolo Vidal, portaveu del Partit Popular diu “la gent del PP i els que estiguin dispostos a vindre, empreses o particulars, seran ben rebuts per a pintar els passos de vianants. Ens preocupa la seguretat, i davant la passivitat i les excuses infinites del govern haurem d’actuar nosaltres. A la gent del PP no ens cauen els anell de treballar pel poble”. 

Els passos de vianants a la ciutat estan molt deteriorats. Molts estan esborrats, i són un risc pels veïns, especialment en zones escolars. 

Manolo Vidal ha afegit “el govern de Jordi Juan no els ha volgut pintar. No li valen excuses ni tirar balons fora”. 

¿S’hagueren pogut pintar abans? 

Sí. El govern de Compromís s’ha encabotat en voler pintar els passos fent modificacions de crèdit amb conceptes afegits a esta acció. No ha acceptat vots particulars de l’oposició i s’ha negat a dialogar amb les altres forces polítiques. 

S’haguera pogut consensuar una forma, o inclòs que els pintaren els treballadors de la brigada o amb veïns que tenim a l’atur. Però eixa no ha sigut la voluntat d’un alcalde que governa en una solitària minoria, com és el cas de Jordi Juan. 

Al reté tancat de la policia han estat operaris fent hores i hores sense que tinguérem cap profit ja que es un local llogat que prompte tornarà a mans dels seus propietaris. Destinant dos persones unes setmanes a pintar els passos fa temps que estarien tots fets. Però Jordi Juan no ha volgut. 

Front eixa passivitat de Jordi Juan el Partit Popular ha d’actuar en una primera acció d’urgència. 

Els populars es comprometent a pintar definitivament tots els passos i fer un manteniment adequats d’estos quan arriben a l’alcaldia després de les eleccions municipals del 24 de maig. 

El Partit Popular utilitzarà pintura homologada per a passos de vianants en la seua acció d’urgència. 

Esperem que l’alcalde Jordi Juan no pose entrebancs a esta acció del Partit Popular. 

45 comentarios:

  1. Que vénen eleccions!!!!! Hipócrites!!! Sepulcres emblanquinats!!!! De que van estos del PP de donar almoina??? De bravucons i sobrats??? Com es nota que la ciutadania no està gens d'acord en les seues accions de bloquejar l'ajuntament i el poble... Que aproven ja d'una les modificacions de crèdit (tantes que n'han fet ells quan governaven) i que els treballadors facen la seua feina. Em pareixen patètiques les accions dels peperots.

    ResponderEliminar
  2. Molt be Manolo!! Endavant

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt bé Manolo!!! A vore si ja d'una t'arromangues i et poses a treballar que no has fet res per a Tavernes com a assessor. Ale! Arromàngat, posa't el mono i castigat a pintar per bloquejar el poble.

      Eliminar
  3. Molta pressa de pintar ara, pero ja podrieu haver fet correctament els pasos de vianants en el seu dia, quan es va inaugurar (juliol/2007), no complien la normativa d'accessibiltat, recordeu?

    Ara continuen incomplint-la... que es més important, l'estètica o l'accessibilitat?

    https://plus.google.com/photos/100105025289148084790/albums/5563296726064350817/5563297567967442754?banner=pwa&pid=5563297567967442754&oid=100105025289148084790

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara JJ ha tingut 4 anys per fer "alguna cosa"... pero rien de rien.
      Mal en 2007 gràcies al tècnic municipal.
      Pitjor ara que no hi ha hagut ni tan sols iniciativa.

      Eliminar
  4. Tot ho sabeu!! Shan de pintar? Pues a ello. Jolin quins doctes..Avant Manolo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I s'han de llevar també les barreres arquitectòniques no??? Quan acabeu de pintar, amb les mateixes, comenceu a llevar les barreres i així tindreu a Aitor content. Això ho pague jo!!!!!

      Eliminar
  5. Jordi te abandonat el poble. Ha utilitzat a la brigada per montar festiverns, pistes d'atletisme, crematori estació, reten,... i ha abandonat senyalització, mobiliari urbà, parcs i jardins,... Molt be pel PP que va a demostrar la dolenta gestió de Compromís i Jordi Juan al front.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajajajajaj bla bla bla bla, ja no sabeu ni que dir per maquillar la vostra desastrosa oposició. Ale seguiu amb les vostres mentires que ja no es creu ningú....

      Eliminar
    2. Jo crec que és una necessitat que els passos estiguen ben pintats. Passa per davant del tanatori de Ronda a vore si trobes algo pintat: zero.
      I això és responsabilitat del govern, de ningú més.

      Eliminar
    3. I el govern vol resoldre el problema, però els mals polítics no li deixen posar remei. Qui és el culpable? De qui la responsabilitat?? Si passa algo... No vull ni pensar. I tot per no voler alçar el braç en una modificació de crèdit, tantes que n'ha fet el PP!!!

      Eliminar
  6. El ridicul mes espantos del sr.vidal! Este home no te limits... Que poca vergonya

    ResponderEliminar
  7. Que mal els ha sentat a alguns! Respireu, tranquils que no hi ha per a tant..

    ResponderEliminar
  8. Molt be Manolo, amb dos collons. El que no te Compromis. Per que no es sumen ells tambe a la iniciativa? No hi han.....a que no volen que els pinteu?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Serà per collons!!! Collons els falten al PP per aprovar la modificació de crèdit i fer les coses com cal!! Mesura patètica i electoralista de Manolo. Quina pena de PP...

      Eliminar
  9. Amb lo que el PP a gastat amb la GURTEL, COPA AMERICA, FORMULA 1, TRATGES DE CAMPS, i tot tipus de corrupció els pasos de vianants estarien pintats de pintura de Platino.no teniu vergonya. La meua proposta es que L'Ajuntament lloge a una Empresa del Poble i la factura que la pagen el dos SR. que estan en la foto .¿ Avorr si sou valents?

    ResponderEliminar
  10. Sol·licit, sol·licites.... en base a quins fonaments juridics?
    Tu eres algú o el teu partit per a suplantar les obligacions i responsabilitats que té l'Ajuntament? I més encara en matèria de seguretat ciutadana i vial. És que acas l'Ajuntament pot transferir a un particular o grup eixa responsabilitat?
    I damunt tu no eres ningú ni el teu partit per elegir com, quan, el lloc on vas a actuar, suplantant l'Ajuntament.
    Jo soc un simple estudiant encara, però ja et dic que van a pegar-te un palo jurídic i el ridicul que vas a fer i les rialles posteriors es van a sentir en Genova de Madrid

    ResponderEliminar
  11. Nomes li falten les pistoles a Manolo i tal com està el carrer com si fora una pelicula de l'oeste.

    ResponderEliminar
  12. Perque vos sap mal que el PP pinte els passos? És bo pel poble? Si, pues avant.
    Em pareix be el que planteja el PP i si el Bloc no dona permís demostrara que no vol que es pinten. Que es pinten, i si es el PP em sembla be

    ResponderEliminar
  13. El que es veia vindre. No volen. Tot el que no diu compomis no val. I Jordi victima com sempre. Pobret. Que poca espenta. Ole Manolo.si senyor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Arromangat Manolooo!!! Pinta bona cosa!!! Aleeeeeeee!!! Que pena per favor!! Això ho pague jo!!

      Eliminar
    2. Jo crec que el PP hauria de retirar la proposta i els diners dedicar-los a Cáritas.

      Eliminar
  14. Que bé t'ho passes Enrique.
    Tu que saps dret i de lleis t'hauràs rigut bon rato en vore estes animalades legals del PP.
    Sentat a la porta de casa que vas a arreplegar mes vots dels PP que t'has imaginat com este personatge continue fent de la política local el seu circ particular.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues mira que l'altre amb lo de la polissa de crédit, es veu que no sap que el que contablement tingues diners no vol dir que els tingues en cash, no m'extranya que no li anara be de assesor i que Jordi tinguera que fer-li els pressupostos.
      Entre un i l'altre al partit de Enric li passarà com a Podemos, una llista aceptable i les animalades dels altres i a triomfar sentadets en una cadira vegent burrades.

      Eliminar
  15. A lo millor els diners vols deixa Pujol a Compromis, no es amic de Jordi?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No, ja els tenim i han vingut amb sobres. Remitent: Barcenas.

      Eliminar
    2. Xe, tu, no t'enfades home.
      I reconeix-ho: és un destrellat.
      I el quedarás amb una satisfacció i una pau de l'ànima!

      Eliminar
  16. Enrique és cert que el que diuen per ahi?? És cert que Manolo en un atac de bravuconeria va a agafar la pintura i el rodillo i en mig la muntanya de les tres creus va a pintar TAVERNES com en Cullera????
    Verigüeo per favor!!

    ResponderEliminar
  17. Quantes tonteries. Per que ha sentat tan mal el que proposa el PP? Per que Compromis no vol pintar el passos de vianants? Tan dificil es arribar a un acord?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo t'ho explique!! Per què portem més d'un any que no es pinten per culpa de que el PP no ha volgut votar una modificació de crèdit per a pintar els passos de vianants. Objectius: el primer, dir que el poble està abandonat; el segon, voler posar-se ara una medalla en una bravuconada com esta.

      Eliminar
    2. Però si en un plenari l'oposició estava en minoría i no ho voler ni portar a votació

      Eliminar
  18. Pues hi ha gent de Compromis que tambe li ha agradat la proposta de Manolo. No sera tan descabellada

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajajajajajsjsja i al PP hi ha molta gent de trellat que li agrada com fa les coses Jordi i no Manolo Vidal el pintordepassosdezebra justiciero!!

      Eliminar
  19. No sé si figuré o plorar. La veritat és que no deuriem perdre l'ocasió de vore els polítics guanyant-se el pa amb la suor dels seus fronts. Propose un micromecenatge ciutadà per comprar-los la pintura entre tots. Acceptem també regidors-pintors d'altres partits, no sols del PP, inclòs aniriem a animarlos! Seria la millor campanya electoral que farien,ja que sempre diuen que volen treballar pel poble.

    ResponderEliminar
  20. No sé si riure,volia dir.

    ResponderEliminar
  21. Els de Compromis no es riuen no, collins que tort els ha pegat. Jajaja. Quin rebot

    ResponderEliminar
  22. Avant Manolo que estan que bufen!!!

    ResponderEliminar
  23. T'ha traicionat el subconcient: volies dir figurar, no dissimules.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Figuré del verb figurar?
      Pues es veu que ho aconsegueix,com esteu pendent del que fa o diu...

      Eliminar
  24. Manolo Vidal fa molt bé. Es una bona iniciativa, una idea extraordinaria, pausible, digna d'una ment preclara i avançada al temps i a la història. Vaja, digna d'un assessor que assessora als seus en tàctica electoral.

    Com que no pinta res politicament parlant, ha dit: Nyas, a voras tu. Tots a pintar els passos de zebra i així pintarem algo!

    ResponderEliminar
  25. ale, manolo, a pintar passos de vianants, pero no un, sinó tots, almenys renbilitzarem els 38000 euros a l'any que li costes a la dipu, o ens costes a tots! encara que ja et queda poc per xuclar del pot.
    Jordi, jo de tu, els deixava 2 dies xa pintar a destall, despres 2 dies a karina, 2 dies al psoe i 2 per tal que remateu la feina.

    ResponderEliminar
  26. Perqué el pp no deixa ja de bravuconeries i es dedica a pensar pels interessos del poble???
    Vergonyós vore les tonteries de barrio sésamo que està protagonitzant el pp.
    Per tres vegades el pp ha votat en contra de que es pintaren els passos de vianants(zebra) i ara diu...això ho pinte jo!!!
    A qui volen enganyar??? Al poble???
    No,no senyor Vidal, el pp a carrec seu ja no enganya a ningú. No vullga fer campanya d'una manipulació...la gent ja no ens creguem res del que vosté diu.
    El pp ha perdut tota credibilitat de tant de manipular en els plens i en les notetes de prenssa.
    La gent no és tonta senyor Vidal.
    No manipule senyor Vidal del pp...faça el favor ee treballar pel poble i no pels seus interesos.

    ResponderEliminar
  27. Jordi no ha pintat els passos perque no ha volgut. Amb el tripartito no els van pintar sent majoria, despres en plenaris on tenía majoria no ho va proposar i te a tota la brigada municipal al seu servei per pintar-los i no ho ha fet. Avant la proposta del PP

    ResponderEliminar
  28. Els de la Cotorra no saben defensar a Jordi sense atacar a ningu. En la mateixa linia que van demostrar al ple. Que poca classe demostren. Menos mal que tots no som aixi. Eixa es la gent de Compromis,..gent molt exaltada. Per favor que som tots veins, una mica de respecte a la gent

    ResponderEliminar
  29. se ha abierto una lista de gente para pintar los pasos de cebra los primeros que se han apuntado han sido los 200 imputados de la junta de Andalucia por los ERES Falsos y todos los beneficiados por los cursos de formacion falsos ya que han cobrado que se lo ganen.
    tambien pueden venir los 2 del psoe y 1 del bloc que son los unicos imputados en la safor

    ResponderEliminar