viernes, 27 de marzo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Del Tavernes club de bàsquet, de l'apertura al públic per a tasques de moment sols administratives del nou retén policial, i de la Fira d'este cap de setmana en Simat ens parla huí Las Provincias. i d'estos dos darrers temes ens parla també el Levante, on a més llegim que s'ha adjudicat el porjecte del mur de Vergeret. 

Seguix la polémica al voltant del retén policial, eixe desgavell, i ara per l'apertura llimitada en quant als servicis oferits al públic : Sabeu el que opinem del retén però ja que està fet, almenys que es rentabilitze el més aviat possible, que el temps va passant i en tres anys i mig vorem amb la manilla en la mà com tindran els propietaris qué passa amb este assumpte. Al bàsquet dir-li que endavant com sempre, sobre la Fira animar a visitar-la sense oblidar la Falla de la platja, hi ha temps i bon oratge per a tot, i per últim sobre lo de Vergeret endavant i també el més aviat possible, perquè fa falta algo que defenga el poble i més vist el vist i que es que lo de la laminació va per a llarc i estos dies els veïns han estat i mai més ben dit "aigua al coll" davant la possibilitat d' inundacions si havera seguit ploguent molt més.

16 comentarios:

  1. Eixe és el calificatiu exacte per a l retén policial "DESGAVELL"

    ResponderEliminar
  2. Per a tu.
    Per als agent: "EXTRAORDINARI". "JA ERA HORA" "ALMENYS ALGU S'HA PREOCUPAT DE LES NOSTRES CONDICIONS DE TREBALL DESPRÉS DE 20 ANYS".

    No m'invente res. Opinions d'alguns agents.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Desprès de 20 anys? Per què no dir desprès de 25 o de 30 anys?
      Alguns agents? El jefe i... ?

      Eliminar
    2. Doncs, no. He dit agents, no el cap.
      Un agent que es referia als 20 anys de govern del PP i on les condicions de treballs sempre han estat tercermundistes ( i continuen en l'edifici de l'Ajuntament).

      Eliminar
    3. 20 anys de govern del PP? Crec que estàs equivocat.
      En este edifici no porten 20 anys. 12 com a molt.
      Tercermundiste? Pots explicar que és tercermundiste.

      Eliminar
  3. Efectivament fea falta, però no a qualsevol preu i menys invertint en un local llogat a curt temps i sense opció de compra

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No és a qualsevol preu. Al preu que tocava i no és un preu car de lloguer. I tu com a expert, ho saps.

      ¿Que val l'edifici? ¿ 2, 3 milions? No és nomes per l'edifici sino pel solar a dos carrers i donant a la carretera? Això que val?

      I cuando no tengo lomo, de todo como. Al final s'ha fet, com com tot veí, si no puc comprar un pis, el llogue. I me l'arregle al meu gust encara que sé que no es meu. ¿No ho fem aixina?
      I damunt, quasi tot el que hi ha posat (aparells, taules, fins i tot les parets, i mampares) són desmuntables i transportables a altres llocs.
      Això de que molta despesa era recuperable amb els bens que s'invertien ja s'ha dit, Però no interessa escoltar-ho.
      És mes important criticar.

      Eliminar
    2. En ningún lloc he dit que el lloguer siga car o barat, si no que encara estic esperant a que algú m'explique perquè no s.ha fet una opció de compra, perquè una vegada allí instalats la manilla en la mà de fixar el preu la tindrà la propietat perquè no t.enganyes, el cost de retirar elements fixes té un cost elevat i moltes vegades es més barat deixar-ho allí, pel que mai vas a recuperar tot lo invertit i per tant en tres anys i mig problema.
      I sabeu es així i la part nacionalista així ho reconeix en privat, inclús els socialistes honestos però callen perquè tots sabem qui es l.impulsor del desgavell.

      Eliminar
    3. En ningún lloc he dit que el lloguer siga car o barat, si no que encara estic esperant a que algú m'explique perquè no s.ha fet una opció de compra, perquè una vegada allí instalats la manilla en la mà de fixar el preu la tindrà la propietat perquè no t.enganyes, el cost de retirar elements fixes té un cost elevat i moltes vegades es més barat deixar-ho allí, pel que mai vas a recuperar tot lo invertit i per tant en tres anys i mig problema.
      I sabeu es així i la part nacionalista així ho reconeix en privat, inclús els socialistes honestos però callen perquè tots sabem qui es l.impulsor del desgavell.

      Eliminar
    4. Millor que deixen alli eixes mampares tan ridicules que han posat.

      Eliminar
    5. Pues no t'han dit que no tens raó,Enric,als qui els van amb arguments i no disputes partidistes,acaben fent un mutis per resposta. Tot menys dir que l'han cagada,i això,siga a través de socis o directament,és responsabilitat de l'actual govern,i directa o indirectament baix l'aprovació de l'alcalde. Quant els treballadors no fan bé la seua feina,la responsabilitat cap el client SEMPRE és de l'empresari,però els polítics semblen estar fets d'altra pasta. Sobretot la cara,que no la solen donar quant toca.

      Eliminar
    6. Enrique, tinc entés que l'opció de compra no es als Ajuntament tan simple com podríem pensar fariem els particulars quan lloguem un pis.
      I es per un problema de partides pressupostaries i consignacions. Si es fera, s'ha de posar en el document de lloguer l'opcio i , si no estic enganyat o mal interprete el que m'explica un amic, per llei seria obligat de seguida obrir una partida consignant els diners de la compra.
      O siga seria així com: no pots obligar-te a eixa opció si per davant no tens els diners i els consignes en partida.
      Si despres no compres, ja ho saps: faràs una modificacio de credit i dedicar a altres coses (si el PPSOE no t'ho impedix). Però si fas lopció, diners en consignació.
      I ja em diras quan va començar això, i amb aparcament al coll, quina opcio es podia fer.
      Que tot no es com de fora es veu. Això dels bous des de la barrera.... és molta veritat.

      Eliminar
    7. A mi m'agraden.

      Eliminar
  4. La partida dels presupostos està adjudicada?? Perquè si no recorde mal, eixe era el punt de conflicte on es va desfer el pacte de govern, no?? Compromís va votar en CONTRA.
    Ara que passa amb tot això?
    El projecte estava aprobat en octubre, quan el Psoe estava al govern,no? i es va trencar el pacte perquè els socialistes volien donar un pas endavant, ara que passa?
    Aclariu-ho.

    ResponderEliminar
  5. Lo de tercermundista q mho expliquen. En un Ajuntament nou i diguem tercermundista? I a mes quan encara sobraben despatxs?
    I el lloc on van a posar a la policia no m'agrada gens. Crec que no es el mes adequat per molt que en altres llocs tambe estiga a les afores. La policia centrica i a l'alcans de tots!

    ResponderEliminar
  6. Doncs si en tots els llocs esta pels afores... fins i tot la PN a Gandia està als afores, i la d'Alzira, per algo serà.
    Ara, segur que son tots eixos els que estan enganyats i tu no.

    ResponderEliminar