lunes, 9 de marzo de 2015

ASSOCIACIÓ DE VEïNS , XARRADA DIA DE LA DONA

Esta vesprada s'ha celebrat en la Casa de la Cultura una xarrada dins dels actes commemoratius del dia de la dona titolat "La dona i el patrimoni cultural", a càrrec de Miquel Joan, mestre, periodista escriptor, que ens ha parlat d'aquells bens que no es palpen en sí, pero que tenim ahí al costat i que son fruit de la tradició, així com de la situació de la dona en l'actualitat, destacant el retrocés de l'igualtat entre homens i dones conseqüència de la crisi actual . Vos deixem unes imatges.

L'Alcalde junt al regidor Benavent,
posterioment ha acudit LLum Sansaloni.
El ponent junt a la Presidenta de l'Associació
de Veïns Mª LLuisa Grau, i l'Alcalde
.
La sala s'ha anat omplint poc a poc. 
I al acabar un xicotet refrigeri.

11 comentarios:

  1. Nota : Inadmissible el comentari, la xarrada la organitza la Ass. de Veïns , així que un pot de respete, tot no val per a desgastar al oponent i menys a costa d.un ens tant respetable.

    ResponderEliminar
  2. Quí es el del costat de l'alcalde com a expert per a donar una conferència sobre la dona? Els actes no van ser ja divendres? Tot el cap de setmana desaparegut i un acte on l'alcalde i el Bloc són els principals protagonistes? Pinta a acte electoraliste,i després a La Cotorra diuen de propaganda de Manolo amb la Dipu. Clarament ja estan tots de precampanya.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¿ No has leído el artículo? Habló del patrimonio inmaterial y de eso Miquel sabe un rato como historiador y escritor. Y el Alcalde siempre ha estado en los actos de la asociación. Y si no fueron otros políticos fue porque no quisieron pues Estruch si que estaba. Y te digo lo mismo que al de abajo, deja de enmerdar a la asociación de vecinos que todo os vale para politizar.

      Eliminar
  3. L'associacio de veïns ja no té pes ni importancia al nostre poble. Per desgracia es un reducte

    ResponderEliminar
  4. Pues para no tener peso estaba la sala llena, ya querrían más de cuatro llenarla. Dejad en paz a la asociación y no politiceis con ella que todo os vale para enmerdar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ací falta un comentari,Enric.
      Quan no estas conforme amb els fets amb que t'argumenten,sempre és l'altre el que polititza.

      Eliminar
  5. A vore, ja he tingut que eliminar un comentari i a punt he estat de fer.ho amb els altres. Miquel Joan el pot agradar més o menys com tots, però ningún li pot negar ser bo en lo seu i dins de lo seu entra la matèria del que va parlar com son les tradicions i el patrimoni inmaterial.I l.alcalde el mateix, te pot caure millor o pitjor però es l.alcalde i sempre ha estat en estos actes de l.associació. I no se si es va invitar a més polítics, jo vaig anar com a associat que va rebre la invitació com a tal i com la resta de associats. I la sala estava plena com poques voltes es veu.
    Així que si voleu fer politiqueig no serà en este blog i a costa de l.associació de veïns així que ja ho teniu bé, no més comentaris en eixe sentit perquè no els publicarem, teniu demà un ple i la nota de Karina si voleu polititzar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. O siga,del que diu Karina,siga el que siga,es pot polititzar,però d'altre que mana e influeix més que ella,no?això no et para bé,Enric.

      Eliminar
    2. No esteu polititzant sobre altre si no que esteu intentant polititzar l.acte en sí per qui ha segut el ponent i qui la presidit.

      Eliminar
    3. El acte és el de menys,i per als polítics,també era el de menys. Per suposat que té que vore qui és el ponent,és com si jo faig una conferència sobre el sexe dels àngels.

      Eliminar
  6. Lo millor,la picaeta. El PP abans donava bocadillos al que anava als mítings de la plaça de bous.

    ResponderEliminar