jueves, 12 de marzo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, huí mogolló de noticies

Resultado de imagen de prensa digitalLas Provincias ens parla del no-plenari d'ahir i de que un valler sense recursos ha tardat a ser soterrat quasi tres dis per manca de mitjans i no resposta ràpida del ajuntament, a més del doblete de premis conseguits pel Prado amb els ninots indultats i de la pressentació diumenge del club ciclista. El Levante per la seua part ens diu que Manolo Vidal promet obrir la piscina coberta, ens parla de la jornada de la policia local en el colegi Patronat i també del tema del soterrament del veí sense recursos

Sobre el no-plenari ja parlarem ahir, de lo del valler sense recursos dir que a vore si s'agilitzen els mitjans de resposta perquè ahir en dit plenari els del govern no sabíen rés si no ho diu Manolo, enhorabona de nou al Prado i a més al club cicliste per la seua gran llavor així com a la policía local per mostrar la seua llavor als educandos, i sobre la piscina oberta ... ja sería hora que li se dona una solució, deixar-la com està no ho es.

18 comentarios:

  1. Lamentable la crònica de Las Provincias plena de incorreccions i de falta d'informació si la compares amb el Levante. I això que eixi diari tampoc es gens afí a Compromís (a UxT tampoc ni a cap partit que siga autocton) , però es va preocupar de buscar la veritat i parlar amb els regidors.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Només La Cotorra és veraç i sense cap incorrecció,com de perfectes són. I es preocupa molt per preguntar per les versions de les noticies dels regidors opositors. I com la premsa convencional,també té versió escrita amb l'Info-Bloc,així que deuries de tindre'ls en compte en les teues reflexions,Enric.

      Eliminar
    2. Si que és veritat, totalment perfectes els de la Cotorra. I noticies veraces en el que diu la Cotorra. Dis-me una vegada que haja dit una mentira.
      Una altra cosa es que, com a blog amb un postulat politic clar, ho faça sota eixa visió politica nacionalista i valenciana. Ni mes ni menys com "Diari de Tavernes", dreta dura i pura, o altres blogs que opinen o bufen.
      Em sembla molt bé que un blog tinga la seua tendència política. Em sembla bé i respectable. I així tots sabem a que juga cada blogs.

      No es comparable i no em sembla gens bé que un mitja public, com és un diari siga Provincias Levante País... siguen sectaris. No estic dient que no tinga una tendencia politica, tots la tenen, sino que no siguen sectaris. Es molt diferent.

      I si Las Provincias contrastara les informacions no li passaria mes de quatre coses, com les de hui. O això que diu que hi havia un informe en contra de la convocatoria del pleno d'ahir. De risa confondre el procediment d'actuació en algun punt de l'ordre del dia, amb la il·legalitat de la convocatòria del ple.

      Eliminar
    3. Els periòdics són entitas privades i sectàries,i com quasi tot i quasi tots en este món,es menegen per interessos econòmics,que tots sabem acaben depenent dels polítics. Igual de públics són la premsa convencional que els blogs locals,i cadascú manipula a la seua manera. La Cotorra diu moltes mitges veritats,oculta molta informació,no la diu quasi mai sencera i això també és mentir. Juga al mateix joc que tots,com la manipulació de la notícia del mort de Las Provincias pel lio que arma Manolo Vidal,sense dir cap mentida,però sense dir ni el 10% de la veritat.
      Ací es veu que la veritat no interesa massa a cap lloc,sols la part que li puga afavorir a cadascú. I després volen ser "servidors" del poble.

      Eliminar
    4. Això es fals. Ja em diras quin interes en amagar la veritat si hi ha mil blogs que poden dir la seua i desmuntar-los la paraeta. Falten arguments, senyor Mark.
      I si de vegades alguna cosa no es diu completa, no es per dir mitja veritat, sino que supose que sera quan es parla de nivells privats on jo no crec que tinguen la cobertura legal que tenen els diaris.

      I respecte a la noticia que voste diu, jo he llegit les dues versions publicades en La Cotorra del Levante i Provincias. Si hi ha alguna cosa rara sera dels dos diaris.

      El que passa es que tots els partits grans estan molt acostumats a ser amos i senyors de la informació, bueno millor dit dels mijans de la informació radio premsa i televisio. L'han manipulada sempre a la seua conveniencia. I els fot que puga haver blogs com La Cotorra o Quaderns de Reflexions que es puga colorejar la cara en alguna ocasió.

      Eliminar
    5. Entra anònimament i comenta amb algun argument que no deixe ben parat als seus (no ni ha ningú que sempre fem bé totes les coses,les errades ens venen amb la condició humana) i voràs si et publiquen o no.
      Vetar les veritats,encara que dolguen,és faltar a la veritat. Per això juguen al mateix que la premsa convencional. Pel mateix motiu que el BIM plural ha passat a ser un Info-Bloc particular.
      Bon intent amb lo de justificar les mitges veritats u ocultacions amb nosequines històries de defensa legal o casos de defensa de privacitat,però vosté sap que això no és així,no és el cas,simplement és cosa de autodefensa partidista,si algú creu que el silenci o l'atac davant l'acusació és una bona opció de defensa.
      Així que de fals,res,no perdem més el temps perque ho tenies molt fàcil de comprovar els múltiples casos,cosa que no vaig ara a fer jo. Sobretot perque fent la prova que li nomene al principi ho podràs corroborar. I després et podràs contestar com administrador del lloc. Crec que ahí està el quid de la qüestió i la negació de lo més que evident.

      Eliminar
    6. Visita la noticia:
      https://www.blogger.com/comment.g?blogID=2655811275788363315&postID=4604992351765399552

      I llig l'antepenúltima linea,on l'administrador posa en dubte l'aclariment d'un comentariste que diu que l'alcalde no visita el lloc de la nova regidoria des de que va agafar les atribucions llevades a Victor. El comentariste li torna a contestar a La Cotorra que per comprovar-ho (si és que amb la seua privilegiada informació no en té prou) vaja i pregunte a l'agutzil porter del lloc si és veritat o no.
      Davant la evidencia,l'administrador ni publica ni contesta. No es això amagar la veritat i per tant,mentir? Tens ja prou prova,o tampoc contestaràs com en aquell blog quan no interesa? Doble personalitat?

      Eliminar
    7. Ja t'ho ha dit i demostrat l'últim anònim,sobre les veritats de La Cotorra. No li has contestat ni t'interesa,no?

      Eliminar
  2. Tu el creus que Manolo Vidal va a obrir la piscina?
    Si arriba a governar de nou ens acaba de fotre l'Ajuntament i tots els recursos econòmics.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però obrirà la piscina,cosa que el Bloc no pensa fer,no ha dit res encara a quatre anys vista,i la justícia,prompte que tard,dictaminarà,i ens tocarà pagar vullguem o no vullguem,com el parking.

      Eliminar
    2. Quin bocaxancla!! Pues clar que no l'obrirà!! Manolo sap que això és una bomba en contra. Però ell que va a dir, que clar que va a obrir-la!! Faltaria més...

      Eliminar
  3. Obrir la piscina li serà més fàcil després que els altres ja li han fet de sanejar l'Ajuntament, ara nomes cal que siga alcalde i el torne a afonar. Capaços serem de votar-lo.
    Primer que isca d'alcalde, que ni ell podria arribar més alt o Taverne més baix, de votar qui va arruinar el municipi.

    Hi ha que ser badocs per creure's que un senyor que quan era alcalde no va portar un euro de la generalitat ni diputació per a la piscina (que mire Cullera i que deprenga), que no ha aportat un euro al poble d'assessor de la Diptuació (sí a Benifairo i Barx : el camp de gespa artificial)... com dic, cal ser badoc per a creure que despres eleccions i amb una diputació i Generalitat sense el PP ell aportara diners per la piscina si és que arriba de nou a ser alcalde (Déu ens lliure).

    (cançó) En un país multicolor......

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo del balafiament o superàvits han estat situacions que s'han donat per damunt dels partits i ideologies. Polítiques populistes i de dretes. Es pot ser nacionaliste i de dretes,com a Madrid o Catalunya,els més nacionalistes i més conservadors.
      Així que ni Manolo,ni Jordi.

      Eliminar
    2. I socialista. Es pot socialista i fer igual. el PPSOE son iguals, no ho oblides.

      Ara veig que quan no ens interessa desviem. Aci no parlem de Madrid ni de Catalunya ni d'Andalusia (¿eres del PSOE que te l'has deixat a banda?) parlem de Tavernes, i a Tavernes nomes cal dir que si sumem els 3'5 milions que s'han pagat proveidors, els 1'8 milions aparcament i els vora 9 milions que haurem pagat al final de la legislatura de capital + interessos del deute bancari, i damunt li sumem el que el Sr. Vidal va llevar del canon del aigua potable....

      ¡¡¡Piscina rescatada per al poble, obertas i tots amb els patets de flotadors a nadar!!!

      Si o no?

      Eliminar
    3. Estem parlant dels partits que han assolit el poder a Tavernes. I no,no soc del PSOE.
      En lo dels teus comptes,no ho tinc clar,els 3,5 mil.€ de proveïdors,s'han tret de superàvit o del préstec que Montoro ens va "donar"? Estan pagats i tornats?
      Els d'ara heu estalviat i heu gestionat amb uns mínims,però falta gestionar millor que els d'abans el dia a dia i deixar de mirar el final de legislatura,els amics i la imatge del partit.

      Eliminar
  4. Estiguen com estiguen son les xifres i tu no les negues ni les pots negar.
    Si a principi de legislatura es devien 16 milions, es fan dos prestecs per pagar 3'5 milions de proveisors i ara segons va dir l'alcalde es deuen 13'9 milions... tu mateix deduix.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues si no em fallen els càlculs,16-13,9=2,1.
      El que diuen val la piscina.
      Ara només isca el juí ja es pot comprar.
      Del que continuem estalviant a la pròxima legislatura,per a pagar el retén.

      Eliminar
    2. T'oblides del prestec de 600.000 euros que ha fet Jordi. Sols ha baixat el deute 1,5 milions en 4 anys i aixo que ha cobrat 4,5 milions d'euros mes de contribucio i te el poble abandonat

      Eliminar