jueves, 26 de marzo de 2015

II CICLE ECONOMÍA, XARRADA

Com vos hem estat informant, ahir es va portar a cap una nova sessió del II Cicle d'economía i Territori, esta vegada amb la pressentació del manual que arreplega les activitats del I Cicle i que tanta polémica ha portat, i de dos projectes de jovens emprenedors locals, Fernando Piera i Javier Tarrasó, que han donat pas a dos empreses, Natura Vertical i Millenium Consultors, els quals emprenedors van expossar la seua experiència en este camp de l'empreneduría.

Així primer Tarrasó va explicar quins son els servicis que oferix la seua empresa, com son el de consultoría, assesorament i formació empresarial, i Piera els de la seua, com son guia de senderisme, treballs verticals de tot tipus, formació en temes esportius i muntatge d' espais esportius com rocódroms o tirolines tant fixes com móbils. A més va explicar els entrebamcs amb els que s'ha trobat.

Xarrada interessant per lo pràctica i palpable doncs si una xarrada es interessant pel tema tractat, ho es més si damunt es pràctica i més si cap si a més es propera com es este el cas. Vos deixem unes imatges comentades. 

D'esquerra a dreta Javier Tarrasó, Fernando Piera,
el Regidor de foment Josep LLàcer i Enric Sigalat,
 president de Cercle Eurem, associació col.laboradora.

Dalt Javier Tarrasó i baix Nando Piera explicant
els seus projectes empresarials en marxa.

Una de les sessions amb més públic assistent.

20 comentarios:

  1. Sobre el comentari de la ultima foto,dir que,lleves als polítics,gent dels partits i familiars i amb una mà contes els demés interessats.

    ResponderEliminar
  2. I la regidora Inma Tudela va anar a arreplegar la revisteta? O després de fer prou el ridicul en el plenari va preferir quedar-se en casa? Tenia una bona excusa per anar per primera vegada a una de les xerrades-activitats i ja se n'han fet catorze o quinze.

    ResponderEliminar
  3. No va anar l'alcalde?

    ResponderEliminar
  4. Enrique, fes un reportatge de la revisteta que va pressentar ahi com a supossada memòria de les activitats del primer cicle el senyor Llácer, i sobre tot no el deixes les dos primeres cares amb eixes espléndides i vistosses fotografíes del senyor Alcalde i d'este regidor, que no tenen desperdici, i així d'una forma objectiva, cossa que no faran altres blogs, podrem opinar tots.
    Perquè jo avançe que em pareix un panflet propagandístic pagat per tots i a més glòria de estos dos, vorem si altres actuacions on ningú del actual govern ha intervingut mereix el mateix tracte i despesa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu ni l'has llegit ni l'has mirat la revista. Vixca la burrera.

      Eliminar
  5. I Manolo Vidal o Victor Borràs que? Per què sempre vos claveu amb Jordi?

    ResponderEliminar
  6. Si lleves també als enxufats de FCC encara queda menos gent.
    Unes despesa en jornades que no han despertat cap interés en el poble excepte familiars, politics, arrimats i a Euramsafor que ha cobrat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això és el que ens ha portat els 20 anys de govern del PP: desinformació, falta d'il·lusió per les coses, fugir de les coses que es fan i passar de tot.
      El millor caldo per a tindre el vot captiu a base de la ignorancia de la gent.

      I la millor prova del que dic són els comentaris de gent com esta , on es veu que el PP ha aconseguit el seu objectiu, ser ignorant, perquè ell tampoc va anar.

      Costarà anys traure la manta de damunt i fer que es desperte i tinga interés per les coses un poble que han estat dorminnt-lo en base a droga dura de folklorisme barat i falta d'actes com estos els governs del PP.
      Es dur, pero eixa es la realitat.

      Eliminar
    2. Per aixo el PP porta tants anys,per lo mal que han gobernat
      I en estés proximes eleccions altra volta es quedareu en no res

      Eliminar
    3. Tens tota la raó, no crec els de Manolo passen de 4. Els temps estan canviant

      Eliminar
    4. A lo millor té part de culpa qui convoca,organitza i prepara. Si a mi em preparen un acte atractiu i que,realment m'interesa,i me'l saben vendre,aniré. Si es fa per a la propaganda partidista,seguiran anant els de sempre,els de casa. Baixa excusa culpar del propi fracàs com sempre als d'abans,tònica general dels polítics mediocres. Per a guanyar vots s'accentua la mala gestió dels demés i quant algo els ix mal,s'atenua la mala gestió pròpia amb l'herència d'altres. La regidoria no ha tractat com cal amb el teixit comercial i industrial i no ha atés les demandes dels interesats,ni a les reunions empresarials ni a les veïnals. Molta participació i transparència però només de boqueta.

      Eliminar
  7. Com sempre els del PP tirant per terra i desprestigiant totes les accions que es fan dins del projecte de foment de l'emprenedoria i el Cicle d'economia i territori. En comptes de parlar de la sessió d'ahir i de la bona impressió que vam tindre tots dels projectes presentats i dels emprenedors de Tavernes es poseu a criticar a l'alcalde i al regidor. Si tinguereu un poc de trellat recolzarieu aquestes accions. Ara, està clar que el que vos preocupa a vosaltres no és que l'ajuntament recolze i fomente la creació de noves empreses a Tavernes ni el desenvolupament econòmic de la nostra ciutat.
    És més que evident que el vostre model econòmic, basat en l'especulació, l'amiguisme i en els sobres, pagaments en B i targetes "black" ha fracasat i ens ha portat a la desfeta més gran de la història del poble valencià. S'heu carregat l'agricultura, la indústria, el sistema bancari, la televisió, etc, etc... i encara voleu donar lliçons. Si tinguereu un mínim de vergonya, no obririeu la boca.
    I el que em sembla pitjor encara, vos molesta que els demés facen coses de profit i es preocupen per arreglar l'empastrà que heu deixat i millorar el poble.
    Lamentable

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ahi le has dao, zasca!

      Eliminar
    2. I no tens vergonya de parlar d'amiguisme?
      FCC
      Policia Local
      Empresa de Jardineria
      Festiverns
      .......
      I parles d'amiguisme?

      Eliminar
  8. Al final s'ha vist que les acusacions de la regidora Inma Tudela del PP en el pleno dient que la revista no existia i que no s'havia publicat, no tenien ninguna raó de ser. Amb tan facil com era creure el regidor quan deia que estava feta, editada i que es presentaria el dia 25 de març, però no era millor no creure-s'ho i arribar, com va fer el blog peperil Diari de Tavernes a acusar al regidor Llacer de presumpte delicte mercantil.
    És la segona vegada que Inma Tudela clava la pota fins la coroneta. La primera va ser durant el Festivern, quan va acusar al govern de fer el festival sense permisos ni condicions de seguretat, cosa que es va desmentir oferint tots els papers i despres quan la policia autonòmica va certificar la seguretat de les instal·lacions i tot el demés. Va causar una alarma social innecessaria i com si res.
    Ara la revista. Una altra vegada de clavar la pota. Demanara disculpes la regidora? En el Festivern no ha va fer. ¿I ara?' Estic segur que tampoc.
    És la seua ética i la seua moral: difama que algo queda . I contra això no es pot fer res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Era tan fàcil com presentar un eixemplar de la revista quan es va demanar, i polèmica acabada.
      Pero no es va fer aixina.
      Llàcer, de Compromís, no va saber donar una resposta vàlida al ple

      La senyoreta Cotaina, Tecnica al front del Departament, tampoc sabia res del tema.
      Moltes casualitats no?

      No vullc pensar que la revista s'ha fet "a bot de matoll" com la majoría de coses d'este govern.

      Eliminar
    2. Comentari similar remitit al Blog del Pardalet, a ben segur que no es publica.

      Eliminar
    3. La senyora Tudela clava poc la pota.

      Respecte del Festivern, quan ella ho va demanar no estaven els documents, unes hores després potser si.

      Respecte de la revista, quan ella la va demanar tampoc estava, per aixó no li la varen mostrar, encara que ja s'havia facturat

      Per aixó quan demana la llicència d'obertura del nou Reté de la Policia Local, automàticament es retiren d'allí els cotxes que havia dipositat la grúa.

      Eliminar
  9. Lamentable que l'alcalde torne a faltar a un acte organitzat per l'ajuntament.

    ResponderEliminar