martes, 17 de marzo de 2015

ACUDE CELEBRA LES FALLES

Amb una falleta feta en part pels seus associats i col.laborados, i altra part per donació de ninots entre altres de la Creu Roja, s'ha muntat una falla amb molt bona pressència,  que s'ha cremat a les 12:30 del migdía amb traca previa, fallera major i pressident, i sobre tot amb l'inestimable col.laboració de Juan.

Dir que dins les caixes forrades cadascún ha ficat per escrit en un paperet allò que volía cremar per a allunyar-ho d'ell. Vos deixem unes imatges comentades.

Muntant la falleta.

Ací teniu unes imatges d'ella. Gràcies a la
Creu Roja entre altres per la seua aportació.






Expectació entre els depenents, que esperaven
impacients gaudint del solet. Baix la fallera
 major María i el president Salvador.


Dalt, alguns membres de la corporació que ens
han acompanyat, junt a la directiva i voluntaris
 d' ACUDE, i junt al nostre faller colaborador 

Juan,  i baix alguns d'estos.  

I s'ha botat foc a la falleta davant l'expectació
dels assistents, tant depenents com familiars,
amics, voluntaris, junta directiva, membres de
 la corporació municipal, veïns i forces de
seguretat, protecció civil i neteja.  




La falla ha cremat molt bé pero un dels
ninots principals s'ha ressistit. 

Dalt, l'alcalde junt a la fallera major i el
president. Baix, la filla de María llegint
unes paraules en nom de sa mare. 


Foto de grup, piscolabis previ al dinar i unes
paraules de l'alcalde lloant la llavor d' ACUDE.

I a la paelleta, rematada per un boníssim postre
gentilesa de la fallera major María. i algún
"xupito" que altre ha caigut, més xampanet.



Enhorabona a tots aquells que han fet possible esta festa. ACUDE seguix vent en popa a tota vèla i nosaltres apoiant-la, de fet i de paraules. Per molts anys !!! .

12 comentarios:

  1. Endavant ACUDE i enhorabona per la vostra gran llavor, un 10.

    ResponderEliminar
  2. posats a parlar de falles, la de la cotorra no oroginal, sino que es copia de la de compromis: http://compromis.net/19422/compromis-llanca-la-campanya-per-falles-torna-a-somriure/

    ResponderEliminar
  3. No. Com no es el mateix "El ventilador" i el PP o "Diari de Tavernes" i el PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Val tot clar. Ara ja m'acabes de confirmar que sí és el mateix,millor dit Cotorra+DiariValldigna= Bloc com DiariTavernes+Ventilador=PP. No crec hi haja un sol valler que en este tema tinga un dubte. Negar-ho és com això que ara diu el PP de que són associació sense ànim de lucre. No sé que val més,si riure o plorar.

      Eliminar
    2. Jo això no m'ho crec i crec estàs prou equivocat. Compromís té el seu blog, el PP té el seu blog, i Units té el seu blog que no son els que dius.
      ¿Que vols dir que Cotorra, Diari, Quadern, Ventilador, Tavernesopina ... tenen una ideologia concreta? Val, això no vol dir res. Tot semrpe tenen una ideoliga concreta.
      Si anarem aixina diriem, per la mateixa regla de tres diriem: TVE=PP, País i Levante=PSOE, las Provincias, Razon, ABC, Vanguardia, Mundo= PP
      A que no? Simplement cadascú té una ideologia i prou.

      Eliminar
    3. Clar que tenen una ideologia,però en casa o en el Bar. En la feina o els negocis,el 99% no tenen una ideologia debades. Que clar que tens cada mitjà de comunicació a quí es deu i que clar que tinc jo que no poden ser independents dels polítics i el poder (empresa,noblesa,esglesia...) en el moment en que interactuen i tenen interesos molt similars i que igual al partit que a la TV o al diari,entre qui entre,no canvia la mentalitat ni la ideologia,ni els càrrecs,ni el color de les noticies. I tant que es compleix la regla de tres,i tant. Dis-li amiguisme,endollisme,endogàmia,sectarisme,tots acaben tendint pleitesia a la ideologia del poder i l'€. No són gens diferents.

      Eliminar
    4. Mateixos protagonistes=mateixa cosa,partit que blog

      Al més honrat,i que millor separa blog i partit el vàreu vetar del servei del gabinet de premsa municipal per formar part d'un partit i donar la cara al seu blog. El món de l'inrevés,qui fa sectarisme i s'amaga,el tractem bé,qui és transparent,el vetem. No havia entés jo bé això de la independència i de la separació de poders.

      Eliminar
    5. Pobret el meu xic! No el vol ningú.

      Eliminar
    6. Que lo explique, que no se entiende

      Eliminar
  4. Que vos ha fotut al PPSOE la imatge o els versets? Si jo fora d'alguna comissió els llogava per a la critica local l'any que ve.

    ResponderEliminar