viernes, 20 de marzo de 2015

Editorial : DE PÀRQUINGS I COSTOS

46.000 i pico eurets ens ha costat la darrera broma en quant a manteniment del pàrquing cobert, obra que no entenem ni entendrem per molt que ens ho expliquen, qui la va pensar, dissenyar i sobre tot calcular la seua necessitat, no ja del servici, sino de la magnitut del edifici, a totes llums innecessaria.

A això hi ha que sumar-li els al voltant 100.000 eurets que segons va dir l'Alcalde en l'entrevista del Levante ens costa de mantindre anualment.

Resultado de imagen de parking cubierto tavernes
I ara passem a unes preguntes que ja hem fet temps arrere però que seguirem fent mentres ho entengam necessari :

- Quant tardarem en amortitzat eixos 46.000 euros ?

- Quant estalviaríem sense tindre que controlar l'accés al pàrquing ?

- No es hora d'estudiar ben a fons la possiblitat de deixar-lo de lliure accés ? .

- No es hora de deixar lliures les plaçes que huí ocupen els vehiculs no policials al carrer Metge Grau doncs el pàrquing com diguem no queda tant lluny i a més fer un poc d'esport es bó ? .

En tot cas i com a mínim plantejar-seu. Ahí ho deixem. 

22 comentarios:

  1. Em pareix molt be que els policies façen esport però no se si has pensat que retrasaria la resposta de la policia front a una urgencia i això pot suposar salvar una vida o no salvarla.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si,de l'Ajuntament al parking deu de haver com uns 20" de cursa policial,es guanyen quasi 10" vitals en qualsevol intervenció.

      Eliminar
  2. Llig bé, vehicles NO policials . A més es supossa que els policials prompte partiran cap al nou retén i es podrà guanyar per als veïns tres plaçes més encara per seguretat del edifici del ajuntament pense estes deuen quedar restringides.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això de que la policia va prompte al reten,serà si abans no expira el contracte d'arrendament. Els empresaris nous amiguets del Bloc podran renegociar el preu que vullguen,o l'Ajuntament perdrem milers d'€ de l'obra. Gran jugada de Jordi.

      Eliminar
    2. JO TENIA ENTES QUE AIXÒ VA SER COSA DE VICTOR BORRAS.
      DE TOTES MANERES ABANS D'UN MES LA POLICIA EN EL RETEN.

      Eliminar
    3. I qui va donar les competències a Victor Borràs,crec que va ser el mateix que li les va llevar. Pel superàvit d'hisenda,la feina de Víctor li la feia l'alcalde i en la del retén no tenia res a vore. I pel que es veu,ni li interessava ni li interessa massa.
      A 21 d'abril passarem per ací a recordar si el retén ho té tot en marxa o no. De totes maneres els mesos de no obra li passaran factura al govern actual.

      Eliminar
  3. Sin el parking no se podría aparcar en el centro. Yo lo veo necesario y para nada li critico.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues mira, aparcas en malta o en el pabellon y estas a 5 minutos andando. Esto no es una gran ciudad. No eres de aqui? El parking es una obra inecesaria, inutil, que nos costó un monton y cuesta, que nunca deberia haberse hecho. Un idea faraonica del ppolitiquillo de turno.

      Eliminar
  4. Tendria que indemnizarse a los que compraron cocheras si se da acceso libre al parking?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Desconocemos a fondo el tema jurídico pero teniendo en cuenta como está distribuido el párquing en dos plantas peensamos se podría estudiar como agrupar todas estas en una zona y que tengan un acceso privado a ella mediante telemando y que el resto sea de acceso libre como en otras poblaciones, por ejemplo en Pego que es el caso que conocemos, y vigilado por cámaras controladas desde la policía local.
      Pero lo que proponemos en esta editorial es que al menos se estudie la posibilidad y si es posible se tomen medidas al respecto para rebajar el déficit, porque invertir como ahora .en medios de cobro mecánico o en personal no lo rentabilizaremos en años y años y vamos sumando déficits.

      Eliminar
  5. Sin el párquing se ha aparcado siempre si no en el mismo centro en la zona de Vergeret detrás y al lado del pabellón, y andar un poco es bueno, no queda tan lejos del centro. Y hasta haciendo el aparcamiento no hacía falta hacerlo tan grande pués se ha visto que no hacía falta, ahí está casi todo vacío en cuanto a las plazas de rotación. Se ha hecho una obras más faraónica de las del PP y ahora pagamos las consecuencias de ello con un déficit de 100.000 euros anuales, o lo que es lo mismo, unos 5 euros por vecino que no podemos dedicar a otros menesteres más precisos y que benefician a todos. Pero una vez hecha la cagada, hay que ver como nos cuesta lo menos posible y la propuesta de Enric es como mínimo a estudiar,d e hecho el Alcalde no la descartaba en su entrevista de la prensa.

    ResponderEliminar
  6. No passa res. Ara ix el PP dient "la culpa es de Jordi, Jordi dimissió" i tot arreglat.

    Hi ha un problema més greu del qual ningú parla mai: teniem un pulmo verd enmig del poble, no massa gran, però una zona arbrada, amb ombra a l'estiu i on feia bon estar durant tot l'any, a l'hivern pel solet i a l'estiu per l'ombra. I això es irrecuperable.
    I ens han clavat una cagueradeta d'arbres amb uns cossiols, que molesten mes que altra cosa, i mai seran arbres ni hi haurà ombra ni res.
    D'això perquè no parla mai ningú?La pèrdua de qualitat en el centre del polbe és per a tots, és més greu que els diners que conste el parking, que també piquen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això,per qué l'opossició no va dir ni fer res al seu moment? Sempre a toro pasado i quan li esguita a uno directament com a govern. De treballar pel poble,ja fa anys que ningú ni res de res. Tots mirant-se el melic.

      Eliminar
  7. El párquing un més dels desgavells populars al que socialistes i compromís han deixat morir per a deixar en evidència al PP i que ens està costant un dineral als vallers

    ResponderEliminar
  8. Tu creus que socialistes i Compromis l'han deixat morir? Ja era un bonic cadaver de 2'4 milions deixat en 1'8 milions en rebaixes quan arribaren socialistes i Compromís.
    No recordes que l'empresa s'ho va deixar en la passada legislatura? Tu perquè creus que l'empresa s'ho va deixar? Perquè guanyava diners?

    Si tots els comentaris els fas iguals.... apaga y vamonos!! Un poc de trellat per favor.

    ResponderEliminar
  9. La casa de la cultura dona a guanyar diners? La tanquem? Es un servici igual que el parquing que mereixem tindre

    ResponderEliminar
  10. No sé que costa el Parking de mantenir,però coste el que coste,car,veient a dalt seu els cotxes pegant i pegant voltes pel Passeig i Ajuntament sense trobar lloc per aparcar. Accés lliure és el millor servei als ciutadans que paguem el manteniment que restar sempre buit.
    Com el que diu de la casa de la cultura,la major rentabilitat seria tindre ésta i el parking tots els dies plens,cosa que no succeeix en cap cas. Mantenir instalacions públiques buides i sense ús és doble malbaratament.

    ResponderEliminar
  11. I el pabelló esportiu? Dona diners? Que costa mantindrelo obert tot l'any? Ale a tancarlo.

    ResponderEliminar
  12. El nou reten dona beneficis? Que cistara tindrel obert tot l'any? Ale. Ja no s'obri

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El retén no dona beneficis,com el Poliesportiu i com la Casa de la Cultura,però no és propietat del poble. Eixa és la principal diferència,que el retén,si no el gastes no deuries pagar-lo. És com si llogares el Club de tennis i després no pujares a gastar-lo.
      Imagine que l'Alcalde estarà damunt del tema,perque amb la piscina o el parking encara pot excusar-se amb el PP,però el retén és cosa seua i a la gent no li deu fer massa gràcia la mala gestió de la seua posada en marxa.

      Eliminar
  13. I TU PERQUE NO CALLES I NO DIU BURRAES?

    ResponderEliminar