sábado, 14 de marzo de 2015

PREMIS VALLDIGNA (II)

                     Hem rebut imatges de l'entrega de premis i ací vos les deixem comentades.

Pere Torres, premiat per la seua brillant
trajectòria esportiva, enhorabona.
Pepe Casimiro, gran professional i gran persona,
premi a l'investigació, enhorabona també.
I per desgràcia un premi a titòl postum, el de
 l'amic Paco Teodoro, arreplgat pels seus fills.
Dalt, els guardonats junt als alcaldes vallers. 
Baix Paco, sempre en el record i més en 
estos actes on ell tant bé fea la seua llavor. 

Resultado de imagen de paco teodoro


27 comentarios:

  1. Jordi ha arribat a l'hora de sopar. A vore quina excusa dona ara?

    ResponderEliminar
  2. Manolo tambe va arribar tard. En la presentacio del llibre no va estar ni els del PSOE tampoc.
    O siga tots el mateix. Estas enamorat de Jordi?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sembles un pare protector de Jordi. En la presentació, de Tavernes hi havia sols 3 regidors del PP. En el cor va arribar Manolo. Jordi no va apareixer fins que no estaven apunt de sentar-se a sopar. L'únic de Tavernes que cobra de la mancomunitat és Jordi, 600 euros al mes, i va ser l'últim representant en arribar.
      La resta d'alcaldes de la Valldigna van arribar a tot, Jordi a una cosa i va ser l'últim

      Eliminar
    2. L'alcalde de Tavernes va arribar a l'hora que tocava i quan tocava a l'acte institucional que organitzava la Mancomunitat de la Valldigna. I va estar en l'acte, va parlar quan li tocava a l'acte i no va fer el numero com alguns buscant als premiats com a loco per fer-se fotos.
      Tot el demes, fum de canya.

      Eliminar
  3. Un acte senzill. Molt mal organitzat sopar. Quatre i cinc cambrers per mes de 200 persones. El servici era lent i van començar entrega premis sense cafe quan eren mes de les 12. Molt mal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No estic d'acord, el sopar va ser senzill però va estar molt bé

      Eliminar
  4. Tota la raó. No hi ha o no es va contractar infraestructura per a donar sopar per a més de 200 persones ni es van donar els mitjans per a servir-los als comensals.
    De la qualitat del servici i del menjar, no vull entrar. Tema a banda. De tota manera a anys llum del sopar de l'almassera i servit per Salva. I al final ni cafe ni cava perquè entre plat i plat una hora.
    El sopar quan a servici coincidisc com es diu dalt: mal organitzat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xé que més voleu, l'home va fer el que millor va poder i per un preu molt econòmic, més val que s'ho guanye un del poble que dona faena a gent del poble que un foraster que porta cambrers forasters.

      Eliminar
    2. D'això no parlem si no de la falta de cambrers, d'atenció al asistent i de la tardansa eterna en servir. No es pot servir un sopar de mes de 200 persones amb 4 cambrers aficionats.
      Enrique, això no li fa ningun be a la societat. La directiva que ho mire si vol.

      Eliminar
    3. La SIUM no te rés que vore amb el sopar, el local estava cedit a la Mancomunitat i ésta va llogar el sopar a qui millor va estimar. Per tant que quede clar este punt, no va tindre rés que vore en rés de rés dels actes de La Valldigna, va deixar el local i en pau.

      Eliminar
    4. Crec que en temps de crisi és una aberració un sopar per a 200 persones a càrrec del contribuent,que és d'on ixen els diners de la Mancomunitat. Com a molt el sopar dels premiats i dels 4 alcaldes,els demés,si els vé de gust l'acte,a escot. Per molt barat i del poble que siguen. I per lo de ser treballadors del poble,que s'ho apliquen els polítics a altres àmbits,o tots moros o tots cristians.

      Eliminar
  5. Jordi vicepresident de la Mancomunitat de la Valldigna i alcalde de la població anfitriona dels actes organitzats ahir tindria que haber estat desde el principi i no arribar a l'hora de sopar.

    ResponderEliminar
  6. Estaven ell i Manolo negociant pintar els passos de zebra.
    I Manolo li va dir que no, que ja esta cansat de dir-li que no, que ja li ha dit quatre voltes, i que no. I li va dir a Jordi: xe, no sigues cansino en eixa proposta. Si vols ho pague jo.
    I el pobre Jordi es va disgustar tant que va tardar en recuperar-se i va arribar tard.

    ResponderEliminar
  7. Xe, no heu posat res de l'actuació del PP.
    En acabant de fer la foto dels alcaldes amb els premiats, van anar tots els del PP corrent per la sala com a desesperats i Manolo davant a fer-se la foto amb els premiats. Ells a soletes, que venen eleccions.

    ResponderEliminar
  8. Qui va pagar el sopar? Sabeu que va costar?

    ResponderEliminar
  9. La Manco dels seus fons en quant als invitats i quince euros els que no, pel que supose eixe sería el preu per cobert.

    ResponderEliminar
  10. Aceplat va rebre 2 invitacions per 15€.cadascuna i van anar el president i una tecnica de Turisme. Averiguare que va pasar e informare el qu'en diguen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui decideix quines associacions es convida i a quines no i per qué?

      Eliminar
    2. Ni idea, però estaven convidats Ames de casa, de Veïns, de la SIUM, periodistes, cronistes, Grup Muntanya ...

      Eliminar
    3. Afins?
      Motius?
      Tots no som per igual Valldigna?
      I,encara que fora l'event a Tavernes,si la Mancomunitat és de 4 pobles,hi havien convidades associacions de tots llocs?

      Eliminar
  11. En això gasta els diners la Mancomunitat? Un soparot? Qui vullga sopar que sel pague de la seua butxaca començant pels alcaldes que cobren un bon jornal de la Mamcomunitat.

    ResponderEliminar
  12. Al fi he sabut que Aceplat no paga el sopar,les 2 invitacions eren de baes,les demés a 15 €.,no baix entendre be. El sopar per eixe preu no podia ser mes,així ha manifestat el nostre reprentant.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Intuïm 2 sopars convidats per associació "amiga" o "potencialment amiga" o "no enemiga" o "potencialment no enemiga". Em podreu dir malpensat,polititzador,critic amb el govern,el que vullgueu,però deixaré de pensar que els polítics encara pretenen comprar voluntats a colp de talonari en el moment en que justifiquen estos "això ho pague jo" o el perque uns sí i altres no.

      Eliminar
  13. Amic, enemic ... tot ho teniu que politizar. Tenint en compter que el president de la Manco es del PP i el vice del Bloc i a més els altres dos altre del PP i un socialiste en diràs quin criteri de a qui si i a qui no s.inviten. Jo el que vaig vore va ser tot tipus d.associacions de tot caire i el puc dir que a Aceplat ni ens compren ni ens guanyen per un o per cent sopars, son els fets i les voluntats els que ens guanyen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues digues perque us conviden a uns neutrals sí i a altres neutrals no. Polititzar és fer el que han fet els organitzadors,no queixar-se. A eixos,hi haurà que demanarlos explicacions,ningú te les demana a tú,Enric. Des de luego,siga per decissió d'un o de tots,algun criteri hauran seguit per convidar uns quants. I amb diners públics,que ho expliquen.

      Eliminar
  14. No se la discriminació positiva o negativa que han triat per a elegir quin si o no, sols ens digueren qu'el any pasat no contaren amb nosaltres i consideraben qu'aqueste si. Personalment i com associació ens hem oferit a col·laborar desinteresadament amb i per la mancomunitat desde que cambia la directiva D'Aceplat, que desde el fi turistic,fem en altres associacions qu'ens demanen, o ens oferim quan coincidim en certs evens. Amics o no enemics es relatiu tot dependrà de la voluntat de les dues parts.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Veus com Concha diu el mateix que jo? No sap perque no us convidaren ni perque ara si us conviden. Si és per colaboradors que ho diguen i ja està,els però sabeu que els politics no fan res debades. Tant els costa aclarir els perqués de les seues "consideracions"? La politica no s'havia transformat en transparent?

      Eliminar