viernes, 6 de marzo de 2015

Editorial : DE NITXOLS

Repassant el ple ordinari d'esta setmana, tenim que dir que hi han cosses que no entenem. 

Resultado de imagen de cementerio tavernes de la valldignaI no entenem per exemple l'abstenció de l'opossició en certs temes, com per exemple en el tema del nitxols del cementeri davant una proposta d'inversió de 84.000 eurest per a fer-ne de moment i ja 36 més, a l'espera de l'ampliació que permetra segons es va dir fer-ne uns 600 més.

Val que es pot acussar al govern de certa imporvissació al no tenir ja en marxa dit pla d'ampliació quant es coneix i des de fa temps el problema de manca de nitxols a curt plaç.

Val que li s'acussse de no coneixer, com es va alegar, el projecte d'esta inversió, però també diguem que es de traca el que parega no es creguen l'afirmació i reafirmació de Llum de que per supost existix i  explicara a on i quina xifra es necessita per a l'inversió, així com que afirmara i reafirmara que per supost en dit lloc, actualment zona de soterraments en terra, es tinga controlat que els actuals nitxols estan caducats i els seus òssos aniràn a un ossari que també es farà amb esta inversió. 

No sabem si l'opossició vé pel tema del jardí del record, rés d'això digueren en el ple almenys.  

Però pensem que tot açò no es justificació per a abstindres, sabent que en necessitem i ja per als propers més menys dos anys més nitxols dels que tenim a dispossició, el que paliarà esta inversió, i sabent com saben que mentres es contracta i executa  ésta es necessita un bon temps.

I ja no digam per a redactar el pla d'ampliació i contractar i executar-lo, i això si hi han diners perquè segons va dir Llum pot superar el milió d'eurets dita inversió. 

Però bé, es la nostra opinió, ahí ho deixem.

10 comentarios:

  1. Per resumir, es va dir que son tres coses:
    1: Hi ha el projecte del qual es va dir que s'obrin ofertes en uns dies i que te 100.000 euros consignats de pressupost anterior.
    2: Hi ha els 84.000 euros per fer-ne 36 ninxols mes. Els diners aprovats en el ple.
    3. Hi ha un projecte a llarg termini per ampliar el cementeri amb 600 ninxols. Com va dir la regidora el projecte esta en fase estudi i es preveu en la part de la muntanya.

    A tot aixo cal sumar els 80 que es van fer fa any i pico i que tu mostres en la foto.

    Jo no compartisc aixo que dius de falta de previsio. Falta de diners per construir-ne en grans quantitats d'una vegada, això si.

    Ja veus: abans 80, ara en farien 36... Poderoso caballero, D. Dinero i en Tavernes el va matar i enterrar el PP en la passada legislatura.

    ResponderEliminar
  2. Nosaltres no afirmem, inssinuem que algú pot acussar de ...

    ResponderEliminar
  3. Pues és fàcil d'entendre,si calen nínxols i l'opossició no deixen fer-los,el govern té un problema.
    Ara en poc igual que la pintura dels pasos als colegis,eixirà el PP amb la paleta a la mà prestant-se a obrar. Si una vegada ja posats el mono...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Abstindre's no és "ne deixar fer ninxols". Si Llum no sap si té un projecte, valoració o memòria és una altra cosa. Llum no sabia ni de què estava parlant. Alguna cosa li sonava, sí; però de lluny.
      Enric. T'atreveixes a qüestionar una votació dels grups polítics. Els has preguntat? Vas escoltar les seues motivacions? Una recomanació: no vullgues fer mes política de la que et toca perquè sembla que vullgues tindre amics en tots els llocs.

      Eliminar
    2. No es que vullga tindre amics en tots llocs, es que tinc amics en tots llocs. Ara mateix estic sentat en un acte en la Casa de la Cultura al costat d.un amic històric del Bloc, després d.estar xarrant amb el cap de campanya d.este partit, dissabte en altre acte amb tres regidors populars : Per algo serà, tal volta perquè tracte de ser objectiu i ho estic conseguint en gran manera.

      Eliminar
  4. En quin lloc van a construirse els nous nixols?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segons va dir Llum en la zona de terra més antiga, supose serà la de darrere de la capella de dalt del panteó dels aAtmel.la, quant pujes les escales a l'esquerra, eixa deu de ser la més antiga, o la que hi ha quant pujes les escales a mà dreta.

      Eliminar
  5. Altre parxe de Jordi Juan com el del reten.
    Per a quant l'estació en Borderia?
    En 4 anys cap projecte de futur.

    ResponderEliminar
  6. Es va vore clarament en el ple que es van absdtindre per fer opossició perquè sí, per fer la gitza i si no ho feren en contra es perquè no sabríen com fonamentar-ho, no van tindre cap motiu per a no votar a favor i per tant van oferir cap de justificació de perquè ho ferem com si va fer el PP per exemple en el tema de la revissió de preus de l'aigua.

    ResponderEliminar
  7. Lo que se vió claramente es que Perfecto Benavent, Teniente de Alcalde, concejal de obras y de hacienda que es la que aprueba el gasto, no tenía ni idea del proyecto o estudio como le llamó Llum, lo que dió pié a que la oposición no lo viera claro y prefiera abstenerse para no se cómplice en caso de ser una barbaridad más de este gobierno que tiene para jardines de la memoria que puñetera falta que hace y no para otras cosas sí precisas.

    ResponderEliminar