sábado, 7 de marzo de 2015

Nota del PP CONTESTACIÓ CARTA ALCALDE PASSOS PEATONS

Comunicat de premsa Partit Popular Tavernes de la Valldigna

Apreciat senyor Juan, em veig en la necessitat de contestar-li a la carta oberta que vostè ha publicat per tal de deixar clars diferents punts.
En primer lloc, com a portaveu del Partit Popular de Tavernes, jo entre per registre d’entrada un document on li sol·licite permís per pintar els passos de vianants que el seu govern ha descuidat en quatre anys.

Vostè no respon a eixe requeriment i se’n va per les rames amb una carta agradable però que és un NO disfressats de bones paraules. D’entrada vostè ja ha rebutjat una proposta bona per a Tavernes que feia el Partit Popular.
En la seua carta amable hi ha moltes inexactituds que bordegen un falsejament de la realitat.

Diu que el PP s’ha mostrat contrari a la pintada dels passos de vianants en tres ocasions. Això no és així i ara li ho explique.

La primer d’eixes vegades que vostè va dir és a mitjans de 2014, quan volia fer una il·legalitat. Vostè planteja al ple destinar el superàvit de 2013 a moltes coses. Li diguérem que la seua proposta no es podia fer i veient que era il·legal, vostè mateix va deixar la proposta damunt la taula. Cap regidor va arribar a votar si sí  o no.

Com a alcalde vostè no va ser hàbil, per a fer el que volia hauria d’haver-ho pensat abans que acabara el 2013 i fer aleshores una modificació de crèdit per pintar els passos de vianants. Però no ho va fer, no es va acordar dels passos i sols volia traure una notícia on es diguera que tenia superàvit. Ja veu que car ens ha eixit eixe superàvit aconseguit amb la pujada d’impostos als veïns. Sense fer res i la ciutat abandonada, i tot per voler-se lluir dient que tenia superàvit.

L’altra ocasió que vostè diu és a finals de 2014, quan pretenia aprovar un pressupost sense cap debat, sense cap consens i fet únicament per vostè atenent a interessos molt electoralistes pel seu partit i descuidant a associacions i necessitats de Tavernes. Ningú li va votar a favor del seu pressupost que mai ha sigut res i que va significar el trencament definitiu del seu debilitat govern.

No s'oblide que 3 mesos abans, al setembre de 2014, vostè i a porta tancada en un despatx havia aprovat un pressupost municipal i seguia sense acordar-se dels passos de vianants i tampoc de les necessitats de la nostra ciutat i veïns.

La tercera ocasió és ara, a uns pocs dies per eleccions. Vostè demana més de 100.000 euros per pintar passos de vianants. Una autèntica barbaritat de diners.

Siga més seriós i pense que els passos han de tindre un manteniment anual continuat, no acordar-se de pintar-los per una barbaritat de diners quan arriben eleccions.

Vaig a fer una pregunta bàsica. L’alcalde, que és vosté, haguera pogut fer que es pintaren el passos de vianants?

La resposta és SÍ.

Com ho haguera pogut fer?

Escoltant a la resta de partits que li demanàvem modificacions de crèdit amb un únic concepte. Vostè no ha presentat una opció justificada i raonable pel manteniment dels passos de vianants. 100.000 euros és molt excessiui sols atén a l’arribada d’eleccions.

Com a alcalde haguera pogut destinar part de la partida de manteniment a pintar 20 passos a l’any. Ara estarien tots pintats.

A més, té vostè a una gran nombre de treballadors qualificats a la brigada. Haver destinat a dos a pintar-los enlloc d’enviar-los a fer hores a un retén de la policia que ens ha costat ja més de 200.000 euros.

Vostè ens denega el permís i diu que hi ha que buscar la supervisió d’empreses especialistes. El Partit Popular ja li deia a la seua sol·licitud que tenia el suport d’empreses del sector i ens oferíem a que els treballs els supervisaren els tècnics municipals.

Mire vostè com estaven pintant-se els passos de vianants de la platja el dimecres pel matí. Li assegure que el Partit Popular posarà més mitjos de seguretat i protecció per a les persones que assistisquen a pintar-los que els que vostè ha facilitat. Adjuntem fotografies del que parlem.

Senyor Juan, vostè ha volgut confondre als veïns. Amb el PP en majoria hi havia més consens i debat que ara amb un govern de 5 regidors sobre 17.
En el Ple del passat 2 de març ens espantarem quan va dir que votàrem el que votàrem sobre els passos de vianants no els pintarien fins a l'estiu. Açò és una barbaritat.

Tot és molt senzill. Autoritze el PP a fer una pintada de primera urgència i parle amb la resta de partits, no vulga imposar el seu criteri amb partides molt inflades que sols es preocupen de les eleccions.

El Partit Popular seguirà fent la seua tasca de fiscalització des de l’oposició i demanant un diàleg que fins ara vostè no ha oferit mostrant-se molt autoritari. El PP li ha demanat una acció real de pintar els passos. Done permís i abans de falles podran estar pintats els passos més urgents de les zones escolars. Després iniciem el debat que vostè considere que ja seria hora. El Grup Popular porta quatre anys esperant que ens asseguem a parlar i debatim.

28 comentarios:

  1. L'alcalde ja tindria que haber manat que es pintaren els pasos de vianant i deixarse de cartes obertes i plenos extraordinaris o autoritzar al PP que els pinte.
    El PP te tota la rao. Si no s'han pintat els pasos ha sigut perque a l'alcalde no los ha donat la gana.

    ResponderEliminar
  2. Vota que sí el dimecres. El moviment es demostra caminant. Ja es veu que vas a votar No

    ResponderEliminar
  3. Partida de pim-pom i el poble parat. No tardarà massa la resposta a la resposta.

    ResponderEliminar
  4. Al PPSOE no limporta el Poble un bledo, esteu fent una politica de acoso i derribo a Jordi i sabent que qui pert es el Poble, sols busque el vostre interes, tinc moltes ganes que vingen les eleccions i que el Poble vos castige

    ResponderEliminar
  5. Quina bestiesa de PP! Ara comprenc perquè hi ha tanta gent de dreta que no votarà Manolo Vidal.

    ResponderEliminar
  6. Jo haguera dit que si, no més per bore a Manolo treballar una volta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si dius açó de Manolo es pq parles sence coneiximent de causa, parla en quasevol treballador de l'ajuntament i pregunta si alguna vegada Manolo ha deixat de faltar un sol dia a l'ajuntament per a dedicar-se al partit, sols dir-te que mentres tots els partits estaven per el mercant fent campanya en les eleccions locals, Manolo continuaba treballant al seu despatx atenent a la gent del poble. Aixó es treballar per si no ho saps.

      Eliminar
    2. Que MENTIRA més gorda!!! Ell el primer al mercat! Ale va!! Que se les inventeu com voleu.

      Eliminar
  7. No entenc perqué es pot pintar a la platja en gent de convenis d'ocupació, o de la brigada i no es pot fer el mateix al poble.

    S'ha pintat a la platja que no hi ha ningú i s'han deixat es del poble. Inexplicable.

    El mes normal haguera segut pintar primer al poble i després a la platja, falta prou per l'estiu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pregunta-li-ho a Manolo que diuen les lleis al respecte la seua pretensiói. Ell es advocat. Ara si sap tant d'advocat com ha demostrat que sap d'alcalde després de 4 anys fent eixa petició, apaga y vamonos!.

      Eliminar
  8. PER A ALTRA NOTICIA


    falles portal, dula i passeig, possicions 12, 13, 16, premis a promocio dels llibreta en valencià.

    http://www.lavanguardia.com/local/valenciahttp://www.lavanguardia.com/local/valencia/20150307/54428812297/la-malva-gana-el-premio-generalitat-a-la-promocion-del-valenciano-en-llibrets.html/20150307/54428812297/la-malva-gana-el-premio-generalitat-a-la-promocion-del-valenciano-en-llibrets.html

    ResponderEliminar
  9. Pobret Jordi. Que llastima dona. Tots a per ell. Que malos son els altres. El PPSOE no l'ha deixat fer res...
    Quanta mentira i quant decteatre
    No es feu les victimes que sabem que ho feu aposta per tapar la vostra ineficacia i falta de talant negociador.

    ResponderEliminar
  10. Manolo i companyia estan cagats de por ..saben que han perdut molt i ara volen arrreglaro en cartetes com si foren xiquets.xe aproveu lo que toque i cuan toque menos desficacis que ja estem mes que farts de vosatros

    ResponderEliminar
  11. Pinten els pasos de vianants de la platja que estaven be i no pinten ni un del poble que estàn borrats
    Això és el mon al reves.

    ResponderEliminar
  12. En eixe cas que lalcalde propose pressupostos coherents. Es faena de loposicio fiscalitzar al govern. I estaras dacord que 100.000 € es una barbaritat per pintar els passos. Hi ha que plantarli cara a estos listillos. Molt be Manolo..que no puga amb tu

    ResponderEliminar
  13. I ja esta be de dir i manar el que hem de fer els ciutadans que no pensen com vostes senyors de Compromis. Aço es una democracia i hi ha que fer oposicio als capritxets del senyor alcalde que no esta mai pel poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I ja esta be de dir i manar el que hem de fer els ciutadans que no pensen com vostés senyors del PP. Açò es una democràcia i NO hi ha que fer oposició de capritxets d'un senyor exalcalde, que no assessora ni ha portat res al poble, i ara proposa una bestiesa legal volent substituir les responsabilitats de l'Ajuntament per particulars.

      Eliminar
    2. Manolo demana, no mana.llig be

      Eliminar
    3. Normal que no mane, no pot manar. No es alcalde. Ni ho sera.

      Eliminar
  14. Sobre els dos darrers comentaris no publicats, acussacions i insinuacions sobre actuacions posiblement constitutives de delicte, amb noms i cognoms i al jutjat.

    ResponderEliminar
  15. Els 100.000 euros (106.000 per ser exactes) no son un capritx, sino la valoració del projecte feta pels tècnics de l'Ajuntament.
    Antigament el PP solia pintar el poble amb projectes partits,per sectors, una pràctica que comptava amb l'informe negatiu d'Intervenció.


    e Si sembla una barbaritatr tectix--

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Uns pintaven per sectors i altres posen columpis per sectors. En lo dels columpis no sabem si els informes d'intervenció són a favor o en contra,i tampoc crec que ho sapiguem,com que perillen algunes productivitats.

      Eliminar
    2. Ara ataquen a Intervencio. Quan els peperos no tenen arguments la paguen els funcionaris.
      En esta legislatura no s'ha muntat cap zona de jocs, excepte Cantalot. No hi ha jocs per sectors.

      Eliminar
    3. No? I lo del bar Encarnita i lo del Passeig Colón,i lo de la placeta del tio Juliet,ahí no han montat cap joc?

      Eliminar
  16. Quina manera de perdre el temps.
    Politiqueig pur i dur.

    ResponderEliminar
  17. I tambe em sembla una barbaritat lo del reten de la policia. A qui no? No senfade pero es que te collons la cosa..

    ResponderEliminar
  18. I altra barbaritat que a Jordi no li vegem el pel pel poble pobret...

    ResponderEliminar
  19. Todo después de que Compromís, que ostenta el gobierno en clara minoría de 5 ediles contra 12 en el pleno, haya llevado en cuatro ocasiones una propuesta de para habilitar 108.000 euros adecentar las señales del suelo desde el pasado mes de junio. Cuando no se ha topado con el rechazo de la oposición por distintos motivos, ha recibido votos particulares que, a entender del alcalde, desvirtuaban por completo la propuesta inicial.

    Ante esa postura, el nacionalista le propone al líder del PP vallero «hacer las cosas bien hechas», lo que implica pasar la propuesta por el pleno, que es el órgano competente para estas cuestiones y dotar de presupuesto los trabajos. «De esa manera –indica el alcalde– seguiremos los cauces que marca la legalidad vigente: un proyecto elaborado por técnicos municipales, memoria de ejecución, materiales de alta calidad, etc».

    Levante de hui

    ResponderEliminar