domingo, 29 de marzo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, Levante-emv

Resultado de imagen de prensa digitalEntrevista a Manolo Vidal es el que hem trobat este diumenge en dit periòdic, on com es noraml fica a caldo al govern.

I el dimarts més premsa perquè com sabeu el dilluns no actualitzen els digitals dels dos periòdics de referència. 

28 comentarios:

  1. És veritat que Jordi ha pujat 8 milions la contribució? Però no dia que havia baixat? Algú està mentint ací i crec que és Jordi perquè jo pague més contribució amb Jordi d'alcalde que amb Manolo d'alcalde.

    ResponderEliminar
  2. Mira...anonim...NO ÉS VERITAT que Jordi haja pujat la contribució. Eixa pujada es produïx quan el.sr. Manolo Vidal estaba d'alcalde...pero es planteja una pujada progressiva...es a dir que en conte de pujar de colp, aniria pujant poc a poc durant els 6-7 anys següents....el que ha conseguit Jordi es parar eixa pujada en els anys que quedaven de progressió ascendent d'eixe tribut....es a dir que si quedaven tres anys amb un 4-5% de pujada cada any...el govern ha conseguit que nomes siga del 1%...no se si m'he explicat (encara que els porcentatges exactes no els se).

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això tampoc és veritat. Jordi no la puja perque la puja el PP. Primera part certa. Però Jordi no la baixa ni l'atura,perque en la seua gran majoria,la baixa el ministeri de qui depén el cadastre,la part que depén de l'Ajuntament és xicoteta i éste no l'ha disminuit fins al mínim. Segona part falsa.

      Eliminar
    2. Clar i el ministeri ho va baixar per "motu propio", perquè li va passar per... l'engonal!!
      Fantasma, eres un fantasma.
      I els dos anys de gestions i cartes llegides en el plens adreçades a Cadastre des de l'alcaldia se les inventava Jordi i la sol·licitud al Ministeri de l'any 2013 que s'ha publicat en la Cotorra i en altres mitjans no existeix. Això es un document de l'Ajuntament, fals. Mira que eres fantasma!!

      I efectivament, t'hem de donar la raó. l'Ajuntament baixa del 0'48 al 0'45 i perd 1'2 milions d'ingressos. I no la pot baixar al 0'40 com els "listos" volien per una simple qüestió legal: l'Ajuntament no pot deixar de recaptar de colp altra volta més de 2 milions euros i amb el que tindrà d'ingressos no poder atendre les despesses mínimes a les que esta obligat per llei.

      Mira que facil es dir: baixa al 0'40 i apanyat si no tens diners ni per a pagar la llum, el sou dels funcionaris o el manteniment del poble ja t'apanyaras.

      Mira que eres fantasma, i damunt que eixa seria de burrades les diga una persona com tu que sap com van les coses. Més fantasma encara.

      Eliminar
    3. Con tú bé dius,l'Ajuntament demana i Cadastre disposa. També es demanen moltes ajudes i subvencions i les dona l'administració superior...o no.
      Lo de no baixar al 0,40 la part de l'Ajuntament per obligació legal és molt agosarat,cal vore si les despeses mínimes legals es poden baixar o no i si les supèrflues (que sempre n'hi han" també es poden baixar. No entraré en números,però si en exemples: Festivern,lloguer reté,cavalcada,subvenció partits polítics,verbenes platja preelectorals...
      Ací els burros i fantasmes deuen estar en altre costat,per gastar com gasten i no estalviar en el que toca.

      Eliminar
  3. Jordi ha recaudat 8 millons més d'euros que Manolo i hatingut superavit perquè ha recaudat masa encara que podia baixar el gravamen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això es tan fals com que la Muntanya de les Creus es el punt mes alta d'Espanya.

      Manolo Vidal va tindre en el seu 4 anys de mandat ingresos en els pressupostos per un total aproximat de 78 milions de pessetes (MIRALS EN LA WEB DE L'AJUNTAMENT) entre els anys 4 anys del 2008 al 2011 inclosos.

      Jordi Juan ha tingut d'ingressos totals ( MIRALS EN LA WEB DE L'AJUNTAMENT) DE 60 milions dels 4 anys del 20012 al 2014 inclosos.

      En eixos 4 anys por a cadascu Manolo Vidal ha recaptat 18 milions mes que Jordi Juan DADES OFICIALS DE L'AJUNTAMENT.

      Sou una colla de manipuladors, mentirosos, etc etc.
      Els ingressos son els del pressupost i tot el mon sap que s'esta treballant amb ingressos menors del 30% menys que els que tenia Manolo.

      Espere ho comproves amb les dades oficials de l'Ajuntament que pots trobar en la web municipal i sino en les liquidacions municipals del Ministeri d'Hisenda.

      Mentirosos.!!!!

      Eliminar
  4. Anonim de les 11:50.

    Manolo Vidal com de costum fent Manolaes. Tu no pagues mes contribució ni de conya els dos darrers anys. I tu ho saps: Ja t'has confessat de la mentira que acabes de dir?

    De tota manera, si pagues més contribució en el 2014 i el 2015 que el 2013 (encara pagavem el que el PP va aprovar) el repte a que ho demostres. Seràs l'únic del poble. Esperem li envies els rebuts a Enrique i que ho publique. No ho faràs perquè es mentira.

    I recordar-te com ja t'han dit adalt i t'han explicat que les contribucions del 2012 i del 2013 les va aprovar el Sr. Manolo Vidal Almiñana, que per cert en el 2010 quan l'oposició li va dir que que baixara el percentatge no va voler baixar-lo. Consulta els plenos d'eixe any. Manolo Vidal i el PP no va voler baixar el percentatge en el 2010. I varem seguir pagant la contribució, corregida i augmentada, que ell va aprovar en el 2007 i d'aplicació fins el 2016.

    Este govern ha parat la pujada aprovada pel PP fins el 2016. I prou.

    I no hi ha eixa pujada de l'1% que diu el comentarista anterior. Son correccions molt mes menudes i fetes segons el lloc on es troba la vivenda.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo si que he pagat mes contribucio amb jordi q an manolo

      Eliminar
  5. Es veritat que Manolo va deixar Tavernes endeuta. SI. Es veritat que Manolo va fet el desgavell del Parkin . Siii. Es veritat que Manolo afet l'ampastra de la Piscina Siii. Es veritat que Manolo afet. L'avinguda de la platja Siiii. Parexeu masoques .Per el be de Tavernes Manolo deixamos tranquils

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amb Manolo es feien coses, amb Jordi un retén i posar a gent "dels seus" en molts llocs

      Eliminar
    2. Quines coses?

      Aparcament.... fracas
      Piscina.... superfracas
      Avinguda de la Marina... fracàs lo important era lo de baix el col·lector sense fer
      Carril bici... un desastre
      Palmeretes i demes.... 1'4 milions als fem
      0'5 milions en vigilancia troianos...
      Nova depuradora... firmada i sense fer res. Fracas
      Subestació del golfo.... Això que és? van preguntar en el pleno

      Vols que continue?

      Eliminar
  6. Però ha recaptat l'ajuntament 8 milions d'euros d'IBI més en legislatura que en la pasada? Si o No?
    Jo estic segur que si.

    ResponderEliminar
  7. No vullc llegir una entrevista plena de mentires. No vullc que el home que ens va portar al desastre siga alcalde. Ni vullc que el home de la piscina ruina, el parking desastros, el carril bici que no porta enlloc, de les palmeretes, dels troianos, del deute i de la foscor ens governe. No vullc que el senyor de la mocio de censura en una transfuga siga el meu representant. No vull que qui cobrava 5000 euros al mes bruts i portava dos escortes fixes siga el meu alcalde.

    ResponderEliminar
  8. Ara voldran fer creure que un burro vola i que la contribució no ha pujat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La contribucio va pujar el 2012 i el 2013 segons el que havia aprovat Manolo Vidal per al periode 2007-2016.

      A partir del 2014 inclós la contribució abaixa perquè abaixa el valor cadastral. I no el calfes el cap que això esta massa explicat i massa sabut. Com se sap que enguany no pujara, i com se sap que el 2016 abaixara la contribució en els sectors urbanistics sense construcció.

      Eixa batalla la teniu perduda.

      Eliminar
    2. A mi no em vingues amb monsergues Manolines de parlar nomes d'una part dels ingressos. Parlam de tots els ingressos globals que ha tingut Manolito en 4 anys i que va fer amb ells.

      Explicam en que es va malgastar el 10 milions dels Plans E i Plan Camps.
      Explica'm en que es va gastar les plusvalues que va cobrar dels Marenys.

      I quan acabes m'expliques també en que es va gastar els 2 milions de l'anticipat del canon de l'aigua potable.

      Eliminar
  9. Ni vaig a votar a Manolo ni vaig a votar a Jordi ni vaig a votar a Borràs. Ara pague prou més IBI i més impost de circulació que en la pasada legislatura.
    I em crema que despres ixca el polític de turno a dir que hi ha superavit. Si hi ha superavit que baixen impostos.
    No votaré a ningun dels responsables. ni Jordi ni Manolo ni Borràs!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ni idea del que parles.

      Eliminar
    2. Ja,ja es veu que no tens ni idea del que parla.
      Ni ganes.

      Eliminar
  10. El tripartit va decidir en el plà d'ajust mantindre les pujades d'IBI amb el vot en contra del PP. L'IBI ha pujat perque el tripartit ha volgut.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això es fals.

      L'IBI no es podia modificar perquè estava aprovat i s'havia d'arribar al 2016 que es quan es produiria l'actualització al 100%, que es lo que obliga la llei: als 10 anys màxim ha d'estar actualitzat al 100%.

      Per tant com el PP va triar 10 anys, ací cada any pujava un 10%, decisió presa pel PP en el 2007 fins el 2016

      Com Jordi Juan aconseguix una rebaixa del 20% del valor cadastral l'any 2014 es para eixe proces i l'IBI ja no puja.

      Eliminar
    2. Manolo 78 milions d'ingressos en 4 anys
      Jordi Juan 60 milions d'ingressos en 4 anys
      Dades dels pressupostos: Jordi Juan 18 milions menys d'ingressos totals.

      Manolo: 4'5 milions deficit, 3'5 milions impagats, 16 milions deute banc

      Jordi Juan: 1'2 milions superavit, tots els proveidors pagats, 13'9 milions de deute
      1'8 milions de l'aparcament pagat

      Quien da más?

      Somrigueu els del PP i reconegueu les coses.

      Eliminar
  11. Jo mire el recibo de la contribució i és prou mes alt que el de fa 4 anys.

    ResponderEliminar
  12. Jo mire el rebut del 2013, que he pagat segons lo que va aprovar el govern de Manolo Vidal amb els seus unics vots en el 2007, i mire el rebut del 2014 que es lo que ha aprovat el govern de Jordi Juan i veig que m'ha abaixat.

    Com quedem?

    Jo mire el rebut que vaig pagar en l'any 1977 quan governava Bixquert i mire el rebut del 2013 de Manolo Vidal i veig que Manolo Vidal m'ha pujat un 1.644'2 % el rebut.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No deus viure en el poble o serás del Bloc incondicional que encara que pagues mes no ho veus

      Eliminar
  13. Que tinc un bon trellat i sé qui va aprovar les pujades entre el 2007 i el 2013, i més especialment, que saber qui les va pujar, comprenc que la contribucio fins el 2013 era cosa del PP.
    I no hi ha més.
    Ni Bloc Internacional ni Rita la cantaora.

    ResponderEliminar
  14. Jo pague ara més contribució que en la passada legislatura.

    ResponderEliminar