martes, 31 de marzo de 2015

Editoral : VA DE DEBATS

Resultado de imagen de MANOLO VIDAL Y VICTOR BORRAS
Este Dimecres passat varen tindre un debat en Tele 7 Safor Víctor Borràs, Manolo Vidal i Jordi Juan, el que es va retransmetre divendres sobre les onze de la nit, i després ha segut penjar en la web d'eixa emissora. També es va grabar altre, esta vegada sense debat com es normal, sols opinions dels dos entrevistats, amb Vicen Cortés i Jesús Ángel garcía que s'emetrà segur ens digueren este dimecres sobre les et i quart i es penjarà en la web a continuació.

No se si haveu tingut l'ocassió de vore'l, si no ací vos deixem l'enllaç : http://youtu.be/YeNntDNv8pw

I sobre ell volem parlar huí. Nosaltres ja donarem dissabte la nostra opinió sobre el mateix en un breu comentari, i la tornem a donar i ampliada : Mentres els dos ex-nuvis seguixen barallant-se baix l'atenta mirada de qui pot ser el futur nuvi d'un d'ells (de l'altre no segur perquè va dir en este debat que ni amb un ni amb l'altre ni fins el cantó)  i per això el respeta, no l'ataca i això que ha segut fins fa poc co-responsable d'allò que de mal puga haver fet este govern local actual, el poble "pagant el pato" de les seues dessavenències amb unes inversions ara que hi han "cacaus" sense fer, i creant perill a la ciutadanía.

Però bé, eixa es la nostra opinió d'un debat que ha segut més del matix del que estem vegent plenari darrere plenari i en els mitjans de comunicació des de que es barallaren els nuvis ja del tot formalment, amb divorç incluit, però el que voldríem saber es si haveu vist el debat la vostra opinió del que en ell heu vist.    

22 comentarios:

  1. El millor de tot el video...al final!!!

    ResponderEliminar
  2. Borràs ha sigut el millor. Clar, concret i amb dades.
    Manolo i Jordi molta retòrica i molt de politiqueig.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Borras va demostrar que esta mes verd que una ceba: balbucejant, sense convicció i sense força.

      Eliminar
    2. Cada dia m'agrada més Victor. Jo el votaré a ell i a tota la gent que el recolza. Estan fent un bon treball. I estaria molt be q pactaren en gtups com Units pq son gent humil i bones persones com els socialistes. Sense prepotencia, no com altres que nomes volen q manar asoles.

      Eliminar
  3. No té cap desperdici, Victor i Manolo posen a Jordi al seu lloc. Jordi s'ha fet menut, molt menut i els arguments que ha donat han segut pobres. Al final ell mateix dóna la raó als qui tantes vegades ho han dit: està sol, vol estar sol i no té cap intenció de dialogar. El pastís per a ell sol, vaja presupostos participatius!jajaja, si, participe jo sol.

    ResponderEliminar
  4. Manolo ens va demostrar que no te llista ni programa, té les taules de l'experiencia de 4 anys destrossat el poble com alcalde i prou.
    Victor ens tornà a demostrar la malaltia que té en el jo, jo i jo fins arribar a atribuir-se el Festivern, i sense pensar en l'equip, va ser incapaç de dir res dels altres regidors.
    Jordi va passar prou dels dos, no va entrar en les desqualificacions i es va dedicar a explicar lo seu. Ara coincidesc amb el que s'ha dit: el millor al final.

    ResponderEliminar
  5. Mes val estar sol que acompanyat dels dos partits corruptes espanyols: PP Valencia i Madrid principalment i PSOE Andalusia. Amb companys així, faig el viatge a soles.
    Que pacten els dos, de fet ja ho tenen tot pactat: PPSOE al poder.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Et deixes a Pujol, que és nacionalista i que Jordi Juan reconeix que Pujol és un referent per a ell

      Eliminar
  6. He vist a un alcalde molt apagat, amb el cap caxo mirant cap avall front a un Víctor molt frec i segur i un Manolo molt polític experimentat. I en quant al debat en sí i com dius Enric rés de nou sobre els plenos i premsa. Sols destacable en tot cas l'anunci de Jordi de que no pactarà la propera legislatura amb ningún dels dos pel que com no crec ho puga ni vullga fer amb Karina ni esta amb ell, sols quedeu vosaltres els Units i Bononad. Ara bé, tampoc sería la primera vegada que donde dije digo digo diego i acabe pactant Jordi amb un dels dos i ben fácil Borrás amb Manolo. De totes formes pense que Units i Esquerra Unida tindran la clau.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si el neci riu malament i si el savi calla, pitjor.
      i això degue fer Jordi. Segut que estaria pensant, mare meu, quina manera de perdre el temps.
      Uns va sense programa, sense llista i sense res que dir de nou. Manolo Vidal
      Un altre que només l'interessa el seu ego: jo he fet, jo he gestionat, jo he proposat, quan es public i notori que amb els pressupostos només va ser el chico de les recados, ni va preparar ni va fer cap pressupost. Es notava que no es creia res de lo que deia.
      En eixes condicions, normal que un faça cara d'avorriment. Que hi havia motiu de preocupar-se?
      Quan va caldre algun gallito es va quedar en això: sense plomes i cararejatn. Va ser el mes fluix, es notava que parlava sense convicció.

      Eliminar
  7. Units pactara amb Compromis?
    Deuriem de sabero abans de les eleccions, si jo li vote a Units vullc saber lo que faran

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per a que vols saber tant si no vas a votar-los? Es veu a una hora de camí.
      També qui sap que passarà i que fara el dia 25.
      No el calfes tant el cap. I confia en la gent a qui votes, o si no confies amb ningú, ja ho saps: el quedes en casa. Però jo estic convençut que tu votes PP

      Eliminar
    2. Demostres el teu talant cuant el sap mal que la gent pregunte lo que vullga en tota la educacio i dones per fet cosses que no saps
      El Sr Estruch ha contestat i no pasa res per voler saber que darán
      Ara be,en qui no confíe es en gent com tu siges del partit que siges
      Moltes gracies Sr Estruch

      Eliminar
  8. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT31 de marzo de 2015, 11:43

    Units pactarà un programa al dia següent de la elecció d.alcalde amb qui siga elegit i si ens requerix per a arribar a algún acord.
    I per nosaltres serà alcalde el més votat en les urnes, no anem a ficar ni llevar rei amb pactes previs si no votar.nos a nosaltres en l.investidura i si ningú conseguix en eixe acte la majoria absoluta de vots per a ser.lo per haver.la obtés en les urnes o per pactes amb tercers que no serem com dic nosaltres, que siga alcalde el més votat en les urnes com preveu la llei i al dia següent i si ens requerix ja parlarem amb qui siga, no tenim prejuís.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sr Estruch, pense que si s'haguereu presentat per Ciutadans, el resultat possiblemen vos hagués sigut mes favorable. Ningú no sap que passarà el 25M, però vegent el que ha passat a Andalusia, i el destarifo del PP, a nivell nacional, autonòmic i local, no se'n salva ningú. Així i tot hi ha colla d'adeptos que per molt mal que es facen les coses, encara els votaran.

      Eliminar
    2. Apuntar.se a cavall guanyador es lo fàcil però els que volem ser honrats amb els nostres ideals no ens venem en tal de tocar poder i els meus ideals estan però que ben lluny d.una formació centralista i de dreta pura i dura encara vaja disfressada.
      I en quant als meus companys tenen clar que Tavernes necessita d.un partit local que no interpose els seus interessos com a partit dependent d.altres de més amunt als del poble. T.assegure que molts de nosaltres si vullguerem tindriem ofertes segures per a anar en llocs d.eixida però tenim clar que estar en un partit supralocal el resta independència i això no ho volem.

      Eliminar
  9. El millor del debat el final en diferencia. Jordi va fer un clar desmarcatge del PP I PSOE. I no va entrar en debats esterils com li havera agradat a manolo.

    ResponderEliminar
  10. Sobre la política de pactes post-eleccions, uns no s'enteren i altres desvien l'atenció.
    A Jordi no li caldrà pactar de nou amb els socialistes si amb Eduardo té prou. I els socialistes també pactarien,estarien tots dos encantats de tornar a conèixer-se. Les condicions si que serien altres que les d'esta legislatura. Ara tots van per lliure mentres no tinguen majoria absoluta. I després,ja vorem.

    ResponderEliminar
  11. Un altre que no s'entera

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Temps al temps,i a vore qui no s'entera.
      S'accepten travesses.

      Eliminar
  12. Molta xuleria te este xic. Ja vorem quan arribe el moment... Es nota que ho te mes que parlat amb EU. Els gastara per a que necessite I despres els enviara a pasturar. La mateixa historia. Sense miraments

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No crec que amb Eduardo s'atrevira fer com ha fet amb el PSOE. Li'n duraria una només,quan aplegara a casa s'enduria un bon tiró d'orelles. Entre estes famílies hi ha amistat de fa molt temps cosa que amb ningú del PSOE hi ha hagut cap tipus de carinyo. I ja sabem que això de la política sempre ha funcionat més per amiguisme que per ideologia.

      Eliminar