lunes, 30 de marzo de 2015

Editorial : BONIQUET SI HA QUEDAT SI

Sense dubte les dos zones de terra de l'avingua de la platja que han segut reomplides amb gespa artificial, no sabem si com a fase experimental o perquè s'han acabat els cacaus, i per tant si es seguirà amb més troços o no .

Resultado de imagen de cesped artificialI a més estalvi en tasques de manteniment segur tindrem sobre la gespa natural, es evident. A més el producte està garantitzat per molts anys i molts llocs com camps de fútbol i demés on porta colocant-se fa ja un grapat de temps. 

I per últim la garantía de qui fa la faena, una empresa que siga de qui siga porta una trajectoria més que demostrada en qualitat i bon fer, i que a més treballa i de debó per a les administracions públiques com la mateixa Diputació del senyor Rús. 

I si a tot açò afegim que esta empresa es local i dona faena a treballadors locals ... mèl de romer. 

Però així i tot ja hi ha qui ha volgut posar-li el puntet crític, i sobre això volem preguntar :

Qué vos pareix que en vers de plantar gespa natural es coloque gespa sintética ? ( encara com diguem ha segut sols en dos troçes i si es seguir`amb més troços o no ).

Teniu algun "però", com alguns sí tenen, sobre qui ha executat la faena, perquè ?

Penseu que altres alternatives seríen millor ? 

Penseu que el que es faça ara justétament es per motius electorals ? 

Particularment no ens agrada esta avinguda, pensem que es podría retallar per la part de ponent sobre un metret llevant eixe ferro rovellat tant horrorós, amb el que seguiríem tenin més que suficient verd i guanyaríem espai per a aparcament en batería com a la part de Llevant, llevant els actuals en cordó, amb el que al mateix temps deixariem a vista lliure els comerços des dels vehicles en trànsit o dels que passetjen per dita avinguda, amb el que el fomentariem de bades. 

Però hi ha el que hi ha i mentres no ho modifiquem hi ha que amillorar-ho el màxim possible perquè era un erial el que hem tingut estos anys i donava una imatge péssima del passseig. 

Ara bé, també pensem que durante estos anys algo s'havera pogut fer, encara fora siquiera plantar quatre "serenatos" per dia algo i no tindre este erial. 

I sí, sabem que s'està fent amb subvenció però això no lleva del haver fet algo encara fora mínimament estos anys en arrere : Tot no es estalviar, que després el que estalvies t'obliguen a amortitzar prèstecs si o si i o has invertit quant seguixes tenint mancances, hi ha que ajustar càlculs i que sobre el mínim, donat que el nivell d'endeutament actual es més que acceptable.     

Com sempre diguem, ahí ho deixem. 

15 comentarios:

  1. Ja era hora de que plantaren algo en eixe Sequer.
    Algu sap per què han posat una marquesina en un lloc on la majoria de gent baixa i per ningú espera el bus en lloc de posarla enfront on la gent si que espera el bus? Crec que s'han enganyat de vorera.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es que els de compromís van tant en transport públic que no saben ni on es puja ni on es baixa... igual que l'arquitecto municipal

      Eliminar
  2. Feia falta peró és una obra electoralista despres de tindre la platja abandonada estos 4 anys.

    ResponderEliminar
  3. Per a posar gespa sintètica no cal cap empresa,ni amiga ni enemiga,al Leroy Merlin ho venen a rolls,i pels treballadors,els de la brigada o taller de formación també són del poble i bons per a fer-ho.

    ResponderEliminar
  4. Saps el procediment de adjudicació de esta obra? Un govern transparent com el que tenim hauria de dir-ho.

    ResponderEliminar
  5. La plantà de la Marina ha sigut una "chapuza". Un tros amb césped i altre més sec que l'aspart

    ResponderEliminar
  6. Tambe s'ha acabat l'avinguda i s'ha pintat la platja. Algo es algo

    ResponderEliminar
  7. Comprem la gespa de Leroy Merlin i Manolo Vidal i Mario que la coloquen

    ResponderEliminar
  8. Manolo i Mario es dediquen a la pintura, no al cesped. Mira que sou malos xe.

    ResponderEliminar
  9. Ja han acabat? Es que pareix que falten trosos de gespa artificial.

    ResponderEliminar
  10. Pues es poden dedicar també a la gespa i anar fent pràctiques, perquè a partir del 24 al menys Manuel no crec es dediquen a assessorar a ningú.

    ResponderEliminar
  11. Xe, Enrique, hauries d'haver dit que això ens ix debades, collons! Una cosa que no paguem que se sàpia. No li costa un euro a l'Ajuntament.

    No, no es que Manolo Vidal ho ha aconseguit de Diputació. A vore si es penseu perquè heu vist un poc de gespa que és el camp de Benifairó o Barx.
    Es una subvenció del Ministeri d'Interior que ha aconseguit el govern municipal.

    No, que no, que Manolo no.... cabut, no el dic que no.

    ResponderEliminar
  12. Que poc trellat. Es un tema serios.no FA gems de gracia. Eixa es la gent de compromis. Que poca seriositat

    ResponderEliminar
  13. Pepete, somriu ara que pots que a partir del 24 no ho faràs

    ResponderEliminar