domingo, 15 de marzo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, Levante

Que com sabeu es l'únic dels dos de referència que publica huí, i ningún dels dos demà dilluns. I en ell trobem una entrevista al nostre Alcalde i ens parla a més del Pare Oltra, del que vos parlarem divendres nosaltres.

Rés que comentar perquè l'edició digital no ens deixa llegir dita entrevista, però segur que els que accediu a ella vía suscripció o paper algo podreu dir, esperem els vostres comentaris si vos apetix dir algo al respecte.

Que passeu un bon diumenge.

8 comentarios:

  1. Que saps del pacte PP/PSOE?

    ResponderEliminar
  2. Rés, pense es estartègia electoral de Compromís, encara no es gens descartable, tot hi ha que dir-ho. Però compartisc que entre esl dos no arrivaràn als 9 regidors.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mes val aixo que altres partidillos tingen poder de decissio

      Eliminar
  3. i que se sap del pacte BLOC/EU?

    ResponderEliminar
  4. Voldrà algú pactar amb el BLOC?

    ResponderEliminar
  5. El pacte BLOC-EU està cantat si a Jordi li fera falta.Trobe que Boronad es presenta, entre d'altres, perquè algun gat vell de les velles glories del Bloc, molt proper a Jordi, aixi li ho hauria demanat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es la única manera de tindre controlada a EU-Tavernes,ningú de dins casa està preparat o vol fer de líder. Amb Eduardo,el Bloc ben tranquil,mai millor dit,tot quedaria en familia. Així que qui pense votar a Eduardo,sàpiga que també vota Jordi.

      Eliminar
  6. Ai, mare, els vapors de la cassalla fallera!!! Quina bufa mental!
    Enrique per favor, no ens castigues amb comentaris com estos que ens partim de riure i hi ha perill de que ens desconjunte'm de tant de revolcar-nos per terra.


    ResponderEliminar