martes, 10 de marzo de 2015

Editorial : I DE LA RESTA QUE HI HA ?

Doncs bé, ja tenim les llistes d'EU i Compromís, Units ja ha deixat caure també noms i cares, i ens falta dels que han anunciat es van a pressentar, el PSPV, PP i l'Acordem de Karina, perquè ERPV encara no ha anunciat rés oficalment.

I dels que queden i si seguim el refrà que diu que una imatge val més que mil paraules, i vegent el que estem vegent en mitjans de comunicació i actes varis : 

Resultado de imagen de sala de juntas ajuntament tavernes de la valldigna
En el PP Manolo va a ser sense dubtes el cap de llista, i en ella van a estar Inma, María, Salva Sansaloni i Raquèl. No va a estar Carmen Alario ni Xispeta i tenim el dubte sobre Mario. A més estarà segur Domigo Pérez.

En el PSPV encapselarà Borràs i no tenim dubte pel que vegem, que seguirà de dos Altur, no va segur Canet. i sonen noms per no dir que cert com Jose Luís Palomares Peñalba i Aurora Ábalos entre els 10 primers i sense descartar a Matildo també per ahí, i també sense dubte algún Anna Pons, ésta pensem  a més que ben endavant encara no de dos com díen les males ??? llengües.

I karina pensem encapselarà també sense dubtes la seua formació però no sabem rés de rés de qui més pot estar per ahí.

La solució ? Abans el  20 d'Abril, encara estem segurs que en quant als dos primers abans, prou abans, en pocs dies o inclús hores.

3 comentarios:

  1. Crec que no vas mal encaminat Enrique. Es nota que estàs molt enterat de tot el que pasa en la política local. Tinc ganes de coneixer totes les llistes i, especialment, la de Units.

    ResponderEliminar
  2. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT10 de marzo de 2015, 7:17

    La de Units hem acordat no eixirà fins mínim la darrera setmana de Març. La tenim tancada en quant als 17 membres que com a mínim son necessaris però estem oberts a més incorporacions de persones amb les que s.està en contactes en tal d.arrivar a repressentar al Major elenc social, cultural i esportiu possible.

    ResponderEliminar
  3. Quién ríe el útlimo ríe mejor Enrique, así que no tengáis prisa porqué no sería la primera vez que presentada una lista y por presiones de otros partidos con amenazas varias incluídas, una lista tenga que cambiarse a prisas y corriendo. Así que os recomiendo que cuando la presentéis y por si acaso tenedlo todo atado y bién atado.

    ResponderEliminar