miércoles, 11 de marzo de 2015

RESSUM DEL PLENARI

Hem estat en el plenari, de fet acabem ara mateix, les 10:32 hores, de vindre d'allí, i com sempre hem prés bona nota de tot però no anem a fer un relat detallat, ens neguem a participar en l'acte preelectoral en que ha consisit un plenari que al final jurídicament no s'ha celebrat per falta de quorum.

Així doncs, el ple de huí i després d'una hora de debat polític entre el portaveu popular senyor Vidal per un costat i l'Alcalde, Llum Sansaloni i Perfecto Benavent per l'altre no existix jurídicament, per tant no te ningún efecte i per tant no s'ha arrivat a debatre ningún dels punts del ordre del dia. I tornem a dir, ens neguem a reproduïr eixe "toma y daca" per no col.laborar en un acte que s'ha convertit en púrament de debat polític típic d'una precampanya electoral. 

I ara anem a ressumir el perquè s'ha arribat a la manca de quorum:

Els socialistes en basse a un escrti que ha llegit l'Alcalde aleguen que este plenari no es legal i han pressentat recurs davant ell de repossició, al considerar que s'ha comés una irregularitat doncs els punts propossats en l'ordre del dia no s'ajusten a lo dictaminat en la comissió prèvia corresponent al no incorporar en ell els vots particulars informats negatívament per l'Interventora. I no han han acudit siquiera al plenari.

Els populars si han acudit però han demanat es deixaren els punts d'este plenari sobre la taula i este per tant no es celebrara, i sentar-se a negociar-los, o s'absentaven també d'ell per ilegal en basse a que no s'ha consultat siquiera telefónicament a la Junta de Portaveus l'ordre del dia com marca la llei, i el mateix que els socialistes respecte als vots informats negatívament.

Karina Vercher ha justificat l'absència per motius familiars. 

L'alcalde ha assenyalat que la convocatòria si es legal perquè a més dels informes negatius de l'Interventora als cinq punts als que no s'incorpora el vot negatiu, hi ha un altre informe del Secretari que diu que procedimentalment si cabría haver-los pressentat però que al estar informats negatívament es podría caure en responsabilitats si es tractaren, i en el tema de la consulta a la Junta de portaveus a alegat que no s'ha fet perquè els pujts a tractar son de sobra coneguts per tots ells.

Per tant s'ha alçat la sessió sense celebrar el plenari en sí, al no accceptar els populars la darrera proposta sobre la marxa de l'Alcalde de deixar sobre la taula les tres modificacions sobre les que no hi ha acord com son mobiliari urbà i equipament, parc i jardins i retén policial, i aprovar els altres cinq referents a inversió en vivendes socials, centres escolars, escola de mùsica, pintar passos de peatons i senyals de trànsit, al considerar el PP que la possible ilegalitat per lo assenyalat podría fer que tot el acordat no servira per a rés, i no acceptar tampoc l'Alcalde dita proposta popular de deixar-ho tot sobre la taula per a negociar i fer altre pleno extraordinari la propera setmana, amb el que els populars han anunciat com hem dit que s'ausentaven també del pleno i este quedava sense el quorum legal necessari per a poder-lo fer.  

Lo millor del pleno i l'unic possha segut l' intervenció de la Presidenta de l' Associació de Veíns María Lluísa Grau, que ha demanat la paraula i li se ha concidit, la qual de peu i dirigida als 13 regidors pressents els ha demanat i en poques paraules que per favor es deixen de més politiqueitjos en estos temes que huí es teníen que tractar i arriven a acords perquè açò no pot seguir així, i les queixes del veinat per manca de manteniment es contínua.

LA NOSTRA OPINIÓ

Sabeu que no solem donar-la però es que ens adherim del tot i al cent per cent a les paraules de María Lluísa : Ja hi ha prou de politiqueig, esperem ho pagueu en les urnes. perquè no hi ha voluntat d' arrivar a eixos acords i huí s'ha vist més clar que mai, amb un plenari convocat a deshores i pot ser ilegalment, ja ho vorem doncs ja diràn els tribunals, però que tampoc han volgut els populars salvar-lo i ja vorem quant es sentèncie que serà d'ací uns quants messos, i mentres tant anar avançant en el que hi ha acord entre ells i el govern, i que tan sols ha servit per a mostrar un  espectacul de politiqueig pur i dur que tant venim denunciant en este blog, típic d'época electoral.

31 comentarios:

  1. Mª Luisa alcaldessa!
    Esta dona ha dit el que pensem quasi tot el poble,que no hi ha prou voluntat política als dos partits mes votats per fer bé les coses. Com diu Enric,deuriem castigar-los als dos a les urnes,per la seua incapacitat per a governar en consens.
    Ja no fa gens de gràcia tant de circ electoral,cobren o no cobren per estos pseudoplenos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però li han donat la paraula perque pensava que era dels d'ells i no anava a criticar-los,com en la xarrada de la dona. Una cosa no lleva l'Altra,però d'ara endavant s'ho pensaran a qui deixen parlar del públic.
      Tireu a parlar algun altre i vos peguen amb el ROF als morros.

      Eliminar
    2. Que jo sapia Compromis no ha votat mai en contra de pintar senyals. Al contrari es qui ho esta proposant. Perquè l'he de castigar?

      Eliminar
    3. L'has de castigar per estar en minoria i no saber consensuar. Si proposa el que la majoria no va a aprovar-li,està perdent el temps. Ha demostrat no saber negociar ni entre socis ni amb la opossició.

      Eliminar
    4. Aleshores el que faré es donar-li la maxima majoria i suport que puga tindre. No castigarlo!

      Eliminar
    5. Clar,clar,si no sap consensuar en minoria per poder treballar pel poble millor d'anar-li tot el poder i que faça i desfaça a la gana,i si no abasta majoria absoluta,pues ens tirem quatre anys més igual de graciosets que esta legislatura.

      Eliminar
    6. Si uno no vol consensuar, posa escuses, i vol torpedejar el funcionament normal del poble (conforme sa demostrat moltes voltes), ja pots buscar dialeg i posar-li floretes al tema que no hi haurà res a fer. Aixina que si. TOT el suport per a Jordi i Compromis. Al PP se li ha vist masa el plumero.

      Eliminar
    7. Ha tingut 3 anys de govern gràcies als socis on ha fet el que ha vulgut i els socis li han callat les errades. Ara,lligat de mans i peus no pot fer quasi res del que voldria. Igual d'injust era callar-li-ho tot que ara votar-ho tot en contra,però en política ja sabem que no hi ha terme mig,però no pot queixar-se,perque es troba còmode en eixes situacions,sobretot quant eres qui manes. Ara a tragar i vore com ix dels lios,molts s'els ha buscat tot solet. Ara no hi haurà res a fer perque a poc de maig tots esteu enrocats i només mireu la imatge pròpia i que no resalte la del contrari,el poble és el de menys.

      Eliminar
  2. Un gran aplaudiment a María Lluísa Grau. Açò pareix un pati de col·legi.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amb xiquets,pati de colegi,la cosa no té res a vore amb la edat.

      Eliminar
    2. Que ha dit Llum? Ha tornat a retraure-li a Manolo el tema del familiars del PP?

      Eliminar
  3. María Lluïsa, hui Tot Tavernes està amb tu.

    ResponderEliminar
  4. Que ens costa cada capritxet de l'alcalde? Que ens costa cada plenari? Quina intenció de convocar un plenari a les 9 del mati?? JJ si q cobra...obliga els demes q deixen la seua feina per a fer un circ. Clar, ell de vesprada ja te feina a Valencia...

    ResponderEliminar
  5. Llum huí molt correcta i el ple no costarà rés perquè el ple en sí no s.ha celebrat.
    I sí, huí tots som María Luisa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A Llum li deuen haver llegit la cartilla.

      Eliminar
  6. Mª Luisa li ha donat una bona llisó a Jordi. Que traballen per Tavernes. Ja hi ha prou de politiqueig pur i dur.

    ResponderEliminar
  7. Manolo Vidal te es dies contats i esta portan al PP ala desfeta mes gran tems al tems. No se que guanyara el 24 de maig, pero una cosa es clara Tavernes no patira mes a Manolo ni Karina.Alehores Tavernes començara a caminar de nou.

    ResponderEliminar
  8. Mª Luisa tindria que ser alcaldesa o regidora. Com cambiaria el poble. Amb ella s'aniria al gra i no es perdria el temps amb plenos com el de esta mati o les tonteries que fan els politics que ara tenim en Tavernes.

    ResponderEliminar
  9. Si pero Compromís ha portat ja quatre vegades al plenari l'aprovacio del que demanava Maria Lluisa Grau.
    Necessita 9 vots per aprovar-ho. ¿Em podrieu dir de qui son els 4 vots que falten? ¿O qui podria haver prestat 4 vots al govern o haver-se abstingut per aprovar-ho?
    El tio Canya va fer tres vegades cua, sant Pere li va negar tres voltes a Crist i Compromís ha dut quatre voltes a ple, QUATRE VOLTES el tema de pintar els senyals.

    No cal dir res més.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aixo no es cert. Dogues dates i et donaras compte tu mateix.

      Eliminar
  10. Aleshores, per això de les 48h a vore si hi ha quorum... divendres altra vegada a fer el paripppé?

    ResponderEliminar
  11. Tots opinem com Maria Lluisa!! Vergonya, cavallers, vergonya!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si especialment el que mana que es qui pot fer algo

      Eliminar
  12. Vergonya d'oposició que busca qualsevol excusa per bloquejar propostes que l'únic objectiu que tenen és millorar el poble

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I del govern no digamos...!!! Espere que els castiguen als dos

      Eliminar
  13. Pobret Jordi. Tots van contra a ell. Vol clavar el clau per la cabota i ningú el deixa. Que llastima em dona. És una victima perquè no el deixen fer tot el que li ve en gana.
    Vinga va. Ho fan apostes per ferse les victimes. Els de Compromís ja no enganyen a ningú. 5 son minoria i ells ho saben.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, minoria. Pero son qui tenen la responsabilitat de portar al poble avant, que algun torpedegen sense arguments i fins la sacietat. Exemples hi ha molts, mocions de censura i molts plenos sense deixar fer. Ningun politic amb dos dits votaria mai en contra de pintar, fer obres al cementeri, arreglar carrers, etc. A maig el PPSOE ho pagaran.

      Eliminar
  14. I els de VOLVEMOS (la llista renovada de EU), han anat al pleno a donar suport a l'alcalde?

    ResponderEliminar
  15. S'ha notat que hui no es cobrava. Ha faltat molta gent.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perdona, alguns dels regidors del Bloc si que cobren, cobren per tindre dedicació

      Eliminar
    2. No,però de segur que els tornaran.

      Eliminar