jueves, 26 de marzo de 2015

Nota de premsa del PP SOBRE EL RETÉN POLICIAL

El Partit Popular de Tavernes lamenta el criteri seguit pel govern de Compromís de centrar les inversions de la ciutat i la platja en el nou retén de la Policia Local a l’Avinguda de la Valldigna.

El govern de Jordi Juan ha anunciat la posada en marxa d’un retén que està inacabat.

El govern nacionalista ha donat prioritat a estes dependències abans que a altres necessitats més importants per la ciutat de Tavernes.

“No negarem la importància d’invertir en seguretat, però pensem que esta inversió no era prioritària. Considerem que era més precís actuar abans en el taller d’Adisva, en la segona fase del col·lector de la platja, en el manteniment de les vies públiques, en un mur al Vergeret, en ajudar en la negociació per a obrir la piscina, en fer polítiques socials i d’ocupació... o en moltes coses més, que no abans de fer unes instal·lacions on el servici està donant-se a la Casa Consistorial. Ací es veu com les preferències del govern de Jordi Juan no són les mateixes que les necessitats urgents que té el poble” comenta Manolo Vidal, candidat del PP a l’alcaldia vallera.

El retén s’obri a mitges. Per ara i sense saber quan, el nou retén estarà l’apartat administratiu de la policia. Sols eixa part. “Pensem que hauria d’haver-se fet el trasllat tot d’una i no a mitges. Ara la gent ha d’anar pegant bacs d’ací cap allà per ser atesa per la policia. L’alcalde s’ha precipitat per tindre una foto a les eleccions encara que siga perjudicant als veïns” indica Manolo Vidal.

El nou retén ha començat mal, i ja se sap que allò que comença mal acaba igual.

En primer lloc s’ha fet en un local llogat, on s’han gastat més de 200.000 euros equipant una nau que no és de Tavernes, que és d’un particular que d’ací tres anys podrà demanar per a ell les dependències i els dines s’hauran tirat a un pou.

Del retén s’ha estat pagant més de 14 mesos sense utilitzar-lo, a raó de més de 3.200 euros al mes. Jordi Juan defensava que el nou retén evitaria pagar el dipòsit de vehicles retirats per la grua, però això no s’ha acomplit. Al contrari, ja es porten més de 45.000 euros pagats de lloguer sense haver donat cap servici.

El retén és un capritx del govern. Els servicis policials estaven oferint-se correctament des de l’Ajuntament sense cap cost i de forma cèntrica pels veïns. Hi havia altres prioritats que gastar un feix de billets en un retén que no era necessari.

23 comentarios:

  1. Per una vegada estic d'acord amb el PP.
    El reten no era tan priotari com altres coses, s'ha planificat molt mal i s'han gastat diners en un local que no és municipal.
    Acabe de pasar per la porta, està tancat i no hi ha cap cartell que diga horari, telefon informació ni cap informació.
    Tota la culpa de este desgavell es del socialiste Borràs que ara no obri la boca.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La culpa a Borràs, les medalles a Jordi Juan, bravo!!

      Eliminar
  2. Seguiu fent el ridicul.

    ResponderEliminar
  3. I com es fa el trasllat tot d'una? En quantes dies es faria eixa faena? En dos, en quatre, en cinc.... ? I mentres tant el poble sense policia, tots de trasllat.

    Ai mare, quanta burrera

    Conclusió: vos ha fotut que este govern, en minoria, en tres anys haja sigut capaç de dotar a la PL d'un lloc i dependencies per a ells, cosa que vosaltres no fereu en 20 anys i els teniu com a tercermundistes, repartits per les plantes de l'Ajutnament en els lloc que sobraven als demes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En 15 mesos han tingut temps de sobra i ara obrin mig dia i posen excuses de mal pagaor.

      Eliminar
  4. El primer que haurieu de fer es ensenyar-vos valencià i no gastar més el castellanisme "reten".

    ResponderEliminar
  5. La noteta dels peperos del reté, no té desperdici. Vergonyós que diguen que es prestava un servei com cal de la policia a l ajuntament. Qualsevol que ho ha patit sabrà que de vegades semblava un mercat. Moltes vegades atenien al corredor per estar dins ocupat per altra persona.
    A vore que pensen els policies dels arguments del pp, perquè sempre parla per a llevar li a la policia, no fa igual amb la guàrdia civil, i en els plenaris vota en contra de la policia.
    Resulta que tots volem bona atenció i que la policia vinga immediatament quan la necessitem. Però els peperos diuen que els mitjans de la policia no són prioritaris.
    ho trobe vergonyós i molt estrany en un partit de dretes.

    ResponderEliminar
  6. Algú ha vist les fotos de la recepció del reté? Mai he vist res més cohent. Unes xapes de ferro ridicules. No tinc paraules per explicar-ho. Aneu aneu..

    ResponderEliminar
  7. Totalment d'acord amb el PP

    ResponderEliminar
  8. I tu qui eres que ja ho has vist? Algun regidor? O algun policia peperil?
    Un altre que segur criticaria la Torre Eiffel si haguera estat en la inauguracio per no ser de pedra.
    Quanta burrera.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No cal ser regidor ni policia per vore la recepció.
      Està en la Cotorra que va per l'ajuntament "como Pedro por su casa" i és horrible.
      http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2015/03/el-nou-reten-policial-ja-dona-servei.html

      Eliminar
    2. Això es una nota de premsa que esta en diari serpis, en la veu, i en mil llocs mes.
      En pau de difamar, mentira al cantó.

      Eliminar
  9. I pensar que Manolo anava amb quatre o cinc policies d'escolta i ara tan poca importancia que dona a la seguretat dels veïns.

    ResponderEliminar
  10. Lo del reten de la policía local no te nom
    1-Es fa en un local alquilat,tota la inversio es pedra
    2-No te capacitat com deposit de vehículs
    3-Es tria un puesto fora del poblé
    4-Lo pitjor de tot es que es fan tractes amb una empresa,Federico Giner,que no ha pagat als treballadors.Si aixo ho fa el partit popular sel menjen

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quina empastrà ha fet Borràs i ara està callaet observant com critiquen a Jordi.

      Eliminar
    2. Però l'Alcalde era Borràs?? No ho sabíem!! Qui te la responsabilitat?? Un alcalde?? Ahhhh no, que el nostre alcalde viu a Disneylandia, que no ha comés mai cap error...Les culpes són dels altres.

      Eliminar
    3. I l'alcalde xiton...vaja

      Eliminar
  11. Quin desgavell Jordi Juan!!! Dimissio

    ResponderEliminar
  12. De dimissió res. Per favor, majoria absoluta ja. Pperos i sociates fora ja.

    ResponderEliminar
  13. Somrigueu peperos, vos serà més lleu.

    ResponderEliminar
  14. Las Provincias diu hui que el reten de Gandia ha costat 7 milions d'euros.
    Això al PP de Tavernes que li sembla, car o barat?

    ResponderEliminar
  15. per la nostra part ens pareix una verdadera barbaritat que tal i com té l'economia l'ajuntament de Gandia, es gaste eixe dineral ara . Però almenys es una inversió en un inmoble en propietat que per tant aumenta el patrimoni municipal, i no com ací que es tirar diners a un pou sense fons si després no s'arriva a un acord amb el preu de lloguer o de venda, preu sobre el que i com hem denunciat té la paella pel mànec la propietat.
    I també hi ha que tindre en compter que Gandia té un pressupost quasi 7 vegades més que Tavernes, i una població i per tant una plantilla de polcies locals en concordància.
    Per tant i per a nosaltres pitjor l'inversió d'ací amb tota seguretat.

    ResponderEliminar