viernes, 6 de marzo de 2015

Nota de premsa d'ESQUERRA UNIDA , CANDIDATS ELECCIONS LOCALS

Eduardo Bononad encapçala la candidatura d’Esquerra Unida a les municipals a Tavernes de la Valldigna

Eduardo Bononad, enginyer i ex alcalde de Tavernes de la Valldigna, encapçalarà la candidatura que Esquerra Unida del País Valencià presentarà als comicis municipals de maig de 2015 a aquesta població, tal i com va surgir a l’Assemblea General que per a tal menester va celebrar la formació d’esquerres en la Casa de Cultura vallera, què va comptar amb l’assistència de 80 persones entre militants i simpatitzants. Cal recordar que Bononad fou alcalde de Tavernes de la Valldigna durant les legislatures: 1983-87; 1987-91 i 1991-95. Aquesta última no la va poder concloure por patir un greu accident d’automòbil.

Després de Bononad, de segon a la candidatura està Bernardo Jareño. Pepa Monrabal de 3, de 4 Maria José Fons, 5 Gustavo Verdú, 6 Carme Peris, de 7 José Huertas, de 8 Àngela Peiró, de 9 Vicent Sala, 10 Carla Pérez, 11 Xavier Moreno, 12 Maria Isabel García, 13 César Escrihuela, 14 Ester Felis, 15 Roberto López, 16 Teresa Sala i al lloc 17 Luís Solanes. Respecte als tres suplents: Merce Pérez, Rubén Lloret i Maria Isabel Grau.

Segons han manifestat fonts de l’organització política d’esquerres, un dels principals motius que han animat Bononad a ressurgir a la política local és la seua gran capacitat de gestió, què va quedar manifesta al llarg període de temps que fou alcalde i la seua experiència, tan necessària en aquests moments, asseguren, per a fer front a la paupèrrima situació en la què van deixar l’Ajuntament valler les polítiques del PP i la incapacitat manifesta per a reconduir-la que han mostrat els actuals governants.
  
                              Dotze dels components de la llista d’Esquerra Unida PV a
                             Tavernes de la Valldigna, presents a l’Assemblea del passat 
                              dijous a la què, per motius laborals, no van poder estar. 

7 comentarios:

  1. Molt bona noticia.
    Com més opcions polítiques tingam per votar els vallers millor!
    Anim a esta i a totes les candidatures que es presenten per intentar millorar el poble.

    ResponderEliminar
  2. Incapacitat manifesta dels actuals governants???
    Mira tu ara...el salvador.
    Incapacitat diu??? Baixar els deutes de 16 milions de euros a 14, reduir el saldo negatiu de tresoreria que estava en 4,5 milions de euros negatius i posar tresoreria en un remanent positiu de 1,8 milions de euros, pagar un parquing que no val per a res en 1, 8 milions de euros, baixar els valors cadastrals, baixar l'ibi, i moktes coses més que hi han però no acabaria mai...és incapacitat manifesta??? Recollons, recollons que bonico és fer campanya amollnt verí per la boca!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si no hi han ganes,ara quan vinga la piscina,tampoc valdrà per mà res. Si el parking no val res,ens riurem amb la piscina quan comparem les despeses per manteniment.
      En este poble som especialistes en llançar a perdre les obres de "l'altre": cremaor comuniste,parking,piscina i aulari jutjat de pau PP,pista atletisme Bloc.

      Eliminar
  3. Si ens hem passat tota la legislatura fent reunions conjuntes, fins i tot després de Karina abandonar el barco, per tal de coordinar les accions, si Eduardo Bononad ha estat sempre enterat de tot el que ha passat en el govern, al cap i a la fi, si EU va formar part del tripartit i després ha participat en molts preses de decisions... també sereu responsables de la incapacitat manifesta, no?

    No comença massa bé eixe gabinet de premsa. Estic segur que està nota no l'ha llegida Bononad. No l'hauria aprovada. Si estos mals sons continuen, mala musica tindrem.

    ResponderEliminar
  4. Primer gran error, voler lloar lo nostre ( és la seua gran capacitat de gestió, què va quedar manifesta al llarg període de temps que fou alcalde i la seua experiència, tan necessària en aquests moments) , pero a força de criticar lo dels demés (la incapacitat manifesta per a reconduir-la que han mostrat els actuals governants).
    Mal començament. La rancunia es mala consellera.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ell va se qui va començar a endeutar l'ajuntament. Després el PP va continuar amb la marxa. A més algú comenta que és feien reunions del Bloc+Psoe+Eduardo a esquenes de la encara concejal de benestar quan encara estava al govern. Això com es menja? Per què van esperar a tirar-la del govern?Per què el govern negociava a dos bandes (amb Eduardo i amb Karina)? Quina xarlotada era eixa? Algú pot contestar a tanta animalada que s'ha fet?

      Eliminar
  5. Karl, pelotassos ... al jutjat i amb proves.

    ResponderEliminar