viernes, 27 de marzo de 2015

Info-UNITS, CANDIDATURA ELECCIONS LOCALS

Ahir vesprada reunits en assemblea els simpatitzants i afiliats de DEMÒCRATES-UNITS PER TAVERNES, van acordar per unanimitat la candidatura que presentaran a les pròximes eleccions locals del 24 de Maig.  Els candidats són : 

Vicen Cortés, cap de llista
1) VICENTA CORTÉS, Empresaria del textil
2) ENRIC ESTRUCH, Administrador de Finques i Agent               Inmobiliari
3) CONXA GÓMEZ, Empresaria hostelera
4) BERNARDO BOSCÀ, Agent inmobiliari i Pèrit Judicial
5) TERE SALA, Docent d'educació especial 
6) PEPE VALERO, Pensionista
7) MARGA CASASÚS, Diplomada en traducció i Auxiliar               Administrativa.
8) ROSA IBAÑEZ, Administrativa
9) LOURDES VALERO, Técnic administrativa.
10) VICENT SANSALONI, Electricista, Tècnic de manteniment. 
  
Completen la llista PACO FONS, Obrer, GLADYS PÉREZ, Hostelera, JUANJO NAVARRO, Administratiu, i VICENTA ALEMANY, Interventora de finques i comunitats. I tancarà la llista CARMEN SALA, Docent, faltant per concretar dos llocs de la llista i en tot cas possibles sustituts doncs s'està en contactes amb varies persones amb el fí de completar dita llista amb ciutadans repressentatius del màxim de sectors socials i culturals de la ciutat.

Així mateix i seguint amb la ronda de contactes amb associacions i clubs locals de cara a elaborar un programa electoral que plantege i propose les solucions a les necessitats i problemes reals dels valleros, la candidata a alcaldessa Vicen Cortés, el seu número dos Enric Estruch i el també candidat Pepe Valero es van reunir amb l'Associació de Veïns i Valdigna accessible, contactes que van començar amb ACUDE seguiren amb la Unió Musical i continuaran pròximament amb altres associacions i clubs locals.


11 comentarios:

  1. Un bon equip de gent molt apegada a la ciudadanía perquè treballeu cada un des del seu camp en directe amb ella i per tant conegueu els problemes reals que afecten al poble. Ademés gent com Enric, Vicen o Conxa estan ahí, en les Taules i en les associacions d'empresaris i comerciants treballant ja pel poble des de fa temps, i altres en la SIUM, l'escola d'adults, la Creu Roja o Acude ajudant a tirar-les avant. Per tant gent no política professional que ja porta anys bregant per este poble des de altres camps i molt be i que ara aportareu la vostra experiencia i bon fer a la política local i ademés de segur i com no obediu a interesos polítics purs i menys de més amunt al ser un partit local, no partiu ni tindreu lligasses partidistes. Sou una magnífica opció i estic segur que aneu a tindre el reconeiximent i recolzament del poble.

    ResponderEliminar
  2. Podries publicar una foto dels membres de la llista per poder coneixer als membres de la llista.

    ResponderEliminar
  3. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT27 de marzo de 2015, 8:07

    En el seu moment es traurà, ahir ja de nit es va elegir i no teníem ni lloc ni llum per a traure-la, ni teniem tampoc els mitjans tecnics adequats.

    ResponderEliminar
  4. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT27 de marzo de 2015, 8:11

    P.D. No obstant en el face del partit tens una foto dels cinq primers a excepció del quart, Bernardo Boscà, i a més la novena.

    ResponderEliminar
  5. Els del PP i PSOE estaran preocupats, aneu a llevar-los un grapat de vots, endavant!!! Es veu que estan tenint prou problemes per fer les llistes, ningú vol donar la cara per tanta corrupció que hi ha en estos partits i que saben que van a pedre molt de recolzament a les urnes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Problemes?? Ja ja ja. Q hi havia de nou a Compromís?? Rls columpis??

      Eliminar
  6. Pues eres tu poc sabut per dir que va a llevar-los vots al PP. Ni un. Manolo Vidal va a arrasar i estos no en trauen cap.

    ResponderEliminar
  7. De moment "estos" ja han tret llista, que els peperets ni un. Tal volta es que teniu massa on triar. Sí, segur, serà aixó .
    I a més una bona llista, cossa que vosatros no trobeu i per aixó encara no haveu tret més que al primer i perquè no vos quedava atra que ell si o si perquè vos té agarrats pels collons i perquè ja s'ha encarregat ell de que ningú li fera sombra estos quatre anys, i el que li en podía fer va pegar a fugir fart d'animalades i de vergonya despres de perdre judicialment tot el que haveu plantejat.

    ResponderEliminar
  8. Es una llista que no es pot comparar a la de Compromís, però millor que la de Borràs

    ResponderEliminar
  9. Enhorabona Enric. En pocs dies regidor. Segur.

    ResponderEliminar