viernes, 27 de marzo de 2015

Editorial : MEMORANDUM I CICLE ECONOMÍA

Com sabeu hi ha certa polémica al voltant del memoràndum sobre el I Cicle d'Economía, el qual es va pressentar i  repartir en l'acte d' ahir sobre la matèria, memoràndum que arreplega el fet dins d'eixe primer cicle. 

De fet un comentarista ens va sugerir que el donarem a coneixer, el qual ens pareix bona idéa, i es el que anem a fer dins de lo possible encara mai podrem fer justicia al que esperem arrive a tothom ho dessitje, ja vorem com es repartix i si arriva als ciutadans en general, i millor analitzeu i opineu vosaltres. De totes formes en altre blog local la podeu vore en format informàtic, aci sols mostrem un poc i comentem el que hi ha de forma com sempre objectiva.

Nosaltres sols dir que sempre es bó que es conega que està/estem fent alguns en certes activitats de promoció pública, sense entrar en si la forma es o no la idónea, perquè no volem que les fulles no deixen vore el bosc.   

I dessitjar que altres acivitats, com el Pla de Mobilitat Sostenible o l'estudi paissajístic també puguen rebre una difussió similar o millor, i que no sols es publicite en paper certes coses i altres no, i sempre seguint criteris objectius i pràctics.

Portada, contraportada i 23 "cares" més .
En la primera unes paraules de l'Alcalde i en les tres
següents  de Llàcer, en abdós cassos explicant de que ha
anat i que s'ha fet en este I Cicle, i alentant a seguir amb
estes activitats de foment de l'ocupació i l'economía locals.
 I açò es el que criticava ahir un comentarista per a que ho entengau .
I en les altres s'explica cadascuna de les activitats portades
a cap, amb imatges dels intervinents en cada acte
i currículum dels ponents en ells. 

Tornem a dir que açò es un avanç que mai podrà fer justicia a una publicació que esperem puga arrivar a tothom ho dessitje, i llavors es podrà opinar amb basse .  

37 comentarios:

  1. Quants en governa la farina27 de marzo de 2015, 2:09

    El disseny de la revista és deplorable. Ara, va en la línia dels anuncis que fa la Regidoria d'Esports (experta en l'ús del Word Art ja en el segle XXI), del pòster per a conscienciar els amos dels gossos perquè arrepleguen la femta (sí, eixe grapat als arbres o enganxat amb cinta americana marró) o dels cartells de la programació de la Regidoria de Cultura, tota una oda a l''horror vacui'. En fi, a coents volem que pocs ens guanyen.

    ResponderEliminar
  2. Un panflet partidista cassualment tret vora eleccions, quina cassualitat. Perquè des de cap d'any en que va acabar el cicle no en dirà el senyor Llácer no ha tingut temps de sobra per a traure eixa revisteta de poca monta. I a més encapselada, com no, per una bona foto de bon tamany del senyor Alcalde, seguida de la d'ell mateix, i despres ja si de cas el que s'ha fet. Em sembla com un llibre de festes del poble o falles, amb paper brillant, primer les fotos de les autoritats i fallera major o regina de les festes.

    ResponderEliminar
  3. El panflet és casi tan coent com la recepciò del reté dels 200.000€ de Jordi.

    ResponderEliminar
  4. La foto de Llacer amb la mar al fons remata el conjunt de este llibret faller fet a tota presa i sense ganes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La revista està dissenyada, emmaquetada i en impremta en novembre. Parla d'allò que sapigues.

      Eliminar
  5. Xeeee, açò pareix la revista Hola amb la foto del xiquet obrint el folletí publicitari .

    ResponderEliminar
  6. Xe, torneu a somriure

    ResponderEliminar
  7. Doncs sí, la foto de 38 cm x 58 cm de l'alcalde és de bon tamany. Una exageració.

    Que he dit? Ui, ui ui... Perdó! M'he enganyat. Vull dir 3'8 cm x 5'8 cm.
    Això em passa per vore les coses sense ulleres. M'haurà passat segurament com el comentariste eixe que sembla que tampoc en veu dos dalt d'un burro i diu gran tamany a una miniatura. S'havia posat les ulleres?

    Encara que jo crec que, com a la resta de comentaristes, ningú estava en l'acte, ni s'ha llegit ni s'ha mirat la revisteta, que està molt bé per cert.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Més o menys gran però destaca per ser de les més grans de les publicades, i a més en primeríssim lloc quant no fea falta que fera ninguna declaració perquè per a això estan ja les tres planes següents del regidor explicant-ho tot, i no afegix rés de nou. Hi ha una clara intencionalitat de propaganda electoral i prou, vullgau o no vullga.

      Eliminar
    2. Va amb metodes matemàtics
      La pàgina de la revisteta mesura 15 x 21 cm = 315 cm2.
      La foto de l'alcalde 3'8 x 5'8 cm = 22'04 cm2
      Aplicant mètodes matemàtics (no estem parlam de derivades, ni calcul integral eh?, sinó d'una simple regla de tres) resulta que la foto de l'alcalde ocupa, és igual al 6'99% de la grandària de la pàgina.

      Conclusions: l'autor del comentari és cego o és tonto, matemàticament parlant. Però no, i que ens disculpe, tots sabem que no és cego ni tonto, simplement tergiversador, manipulador i mentider i sobre tot, ple d'odi i de rancor. I això són males qualitats, inherents sempre a les males persones.

      Mira que dir : foto de bon tamany! a una foto que és el 7% (arredonim)de la taca imprimible de la pàgina.

      Amb eixe escàs coneixement matemàtic que tenen i demostren, queda també demostrat (valga la redundància) el perquè els pressupostos sempre han anat tan malament i amb defècit quant als han fet ells, o perquè altres listos no podien fer mai els pressupostos i al final tenia que anar a acabar-los el xiquet.

      Eliminar
    3. No hi ha més cego i tonto que el que no veu la clara intencionalitat política propagandística d'este cutre panflet i de la foto i comentari de l'Alcalde quant no fa falta. Per tant igual dona que siga més o menys gran o xicoteta, simplemten està de sobra.
      Ni més tergiversador, manipulador i mentider que aquells com tú que perquè algú opina de seguida a insultar : Sou tan fanàtics que no voleu o no podeu vore més enllà que el que el amat líder dicta o fa.

      Eliminar
    4. Xe, ara resulta que vos pareix mal que l'alcalde isca en les publicacions que fa l'Ajuntament. Es nota que li teniu molta mania. Eugenio i Manolo durant 16 anys han eixit en multitud de publicacions fetes per l'ajuntament i per associacions: llibre de festes, llibres de turisme, setmana santa, campionats de futbol, etc... si aleshores no hi havia intencionalitat política i era algo normal, ara també. Això de voler aplicar sempre la llei de l'embut no és molt raonable. Esteu massa nerviosos i salteu al coll a la mínima, relax.

      Eliminar
    5. Somriu i sereu feliços.
      Com fa Compromís.

      Eliminar
    6. Al del 7% cal dir-li que no tot és matemàtic sense matissos. T'has oblidat del marges,doncs amb el % que dius,han de cabre 14 fotos al full i ni de conya,9 i justetes,més d'un 10% del full,única foto com si foren els protagonistes o ponents del cicle d'economia. això sí,la del alcalde una mica més gran que la del regidor,encara que tinga menys mèrit que el segon al projecte. Deixant ben clara la diferència de galons.

      Eliminar
  8. Aneu, aneu criticant.
    Cada critica, i sempre en negatiu, un vot que perdeu

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Només que busqueu el vot, vaja, nosaltres pensant que el que importava era el poble, que anara tot bé...I veiem esta "publicació" on s'han gastat diners per fer propaganda de Compromís, només falta la salutació de la Fallera Major, el President i Vota a Jordi Juan.

      Eliminar
    2. I això ho paguem els veïns,no?? tants pressupostos participatius que feu, ho heu preguntat?

      Eliminar
    3. 701 euros val la cosa. Serietat comentaristes i ja esta be de desgavells que fer un referendum per preguntar-ho és mes car que 701 euros.
      ¿Serà possible la de tonteries que cal llegir? ¿que tindra que vore publicar o fer una revista-balanç de tot un cicle d'any i mig amb propaganda?

      Ara, cal que agraïm la suggerencia de que falta la salutació de la Fallera Major. Xe, i s'heu deixat el papi. I la gossa Mina. A la proxima que ho posen també.

      Somrigueu que si no vos agafarà ulcera estos dos mesos que falten.

      Eliminar
    4. Els de la risseta...ja esteu comptantvos els vots?? Ja ja ja. Esteu nerviosets?? Ai...de veritat, esteu a tots els llocs, fins i tot salutació a les cofradies, no sabiem q ereu tan creients...Com canvien els temps! Això la joventut ho sap? Perquè la salutació de l'alcalde, a mi m'ha emocionat...

      Eliminar
    5. Tant que se t'ha omplert els ulls de llàgrimes i no veies bé el que escrivies i has fet el comentaris amb més faltes que grans d'arena en la mar.
      Igual se t'omplien els ulls en llegir les de Manolo, no les veies i ara no te'n recordes d'elles.
      Educació, filla, educació.

      Somriu i així les llàgrimes no el deixaran vore les estreles.

      Eliminar
    6. "El comentaris" qui parla de faltes? No sabem ja ni coordinar els gèneres? "El deixaran" o "et deixaran"? Aplica't lo de la educació.

      Eliminar
  9. El BIM estava millor maquetat

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El BIM els va durar una rosà,menys que el gabinet de premsa,ara es diu Infoblog,que vé a ser el mateix,amb mateixos mètodes d'obtenció de notícies i mateixa intencionalitat,però sense opossició.

      Eliminar
    2. El falta un bon detall, molt important.

      Eliminar
    3. Qui paga BIM o Infoblogs? Al final,els mateixos,el BIM directament i els Infoblocs indirectament amb les subvencions a partits.

      Eliminar
  10. La intencionalitat politica d'eixa revista és la mateix que han tingut sempre totes les publicacions amb fotografies de Manolo Vidal i el seu saluda pel mig. Fa tants anys que no es mengeu una rosca que ja ho has oblidat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tú,més.
      I ell més.
      I vosaltres més.
      I ells més.

      Mentres no conjuguem la primera persona del singular ni la del plural,són coses que no ens interesa al poble,a jugar a batalletes al paint-ball,deixeu en pau a la política,que ja té prou mala fama.

      Eliminar
    2. Tranquil Karl, ara quan governe Podemos ho faran tot sublim, excels, així com tu eres. Viurem tots en un mon meravellós on les teues idees seran aplicades, lligarem els gossos amb llengonisses i tots i totes decidirem, fins i tot de quin color porta els calçotets el president del Govern. Per suposat l'alcalde de Podemos o Acordem o Guanyem no eixirà a cap publicació que faja l'ajuntament, ni eixirà als diaris ni a les televisions, ah i per suposat no cobrarà un cèntim.

      Eliminar
    3. I ja diràs tu que fas ací, en una noticia de política i en un blog on mai s'ha parlat de futbol, bàsquet o de petanca, per exemple. Ni de moda, ni de música, ni d'informàtica.
      igual tu vens aci per deixar en pau la política.
      Menut pardal. Que el compre qui no el conega.

      Eliminar
    4. Com els que aporten frescura no van a complir el que diuen,anem a seguir amb la cast(p)a politica,estem bé com estem que els demés TAMPOC serán millors. Argument de covards. O d'interessats.

      Eliminar
    5. No se n'ixen gens dels que tu fas i dones.
      També eres prou casta en eixe aspecte.

      Eliminar
    6. Per a ser casta has de tindre poder. Dis-me en quin partit dels qui mana tinc poder. Millor dit,digues amb quin partit vaig.
      I explica això del que faig i done,si no ho entenc jo,per a que ho entenguen els demés.

      Eliminar
    7. El partit anti-Jordi. I donar dones poc. Rebre rebs més del que et mereixes.

      Eliminar
    8. Eixe partit és nou? I que és el que mereix Karl i el que li dones? Eres tú el qui reparteixes? En base a qué?
      Casta confirmant cultura de l'amiguisme. No hi ha dubte. Ni vergonya.

      Eliminar
  11. En el 80% de les fotos també cassualment apareixen Jordi o Llacer.

    ResponderEliminar
  12. Molt mal fet, pues. Havien d'haver posat a Manolo Vidal i Inma Tudela, alcalde i responsable de Foment respectivament. No te jode, els disbarats!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els polítics mai deceben a la opossició que els critica. Perque abans, quan un partit critica a l'opossició és el primer que després fa quan governa. Lo de donar exemple no val per a res,ara és el i tú més. Argument de pobres. Pobra política.

      Eliminar