miércoles, 11 de marzo de 2015

Editorial : ALTRE PLE ENTRETENGUDET

Es el que ens espera a les nou del matí, hora realment inaudita, vorem com ho explica el senyor Alcalde, i ahí ja ha sorgit la primera polémica perquè a més demana renuncien a les dietes els regidors quant tindràn que deixar la faena per anar al ple.

I ho serà també perquè en ell van les huit modificacions de crèdit que no entraren en el ple anterior perquè hi havíen vots particulars de l'opossció i no havía tingut temps l'Interventora de qualificar-los com per llei pertoca. I sempre que s'ha parlat de modificacions darrerament hem tingut polémica.

I a més hem sabut que tan sols en tres d'elles, les que porten adjunt el vot particular segon reça en la convocatòria, es podrà votar el dit vot perquè els demés vots han segut dictaminats en contra per temes jurídics i per tant no es podrá votar, entenem, més que si o  no a lo pressentat pel govern i sabem que va a ser que no probàblement perquè ja s'han rebutjat altres vegades.

I a més ahir teníem nota de Karina anunciant una esmena.

I a més hem llegit declaracions dels socialistes denunciant que no els deixe parlar sobre el mur i hem sentit que pot ser inicien accions.

Així que ja voreu, en un ratet després del ple si podem traurem el ressum d'este. Fi ns d'ací una estoneta. 

7 comentarios:

  1. Fer un pleno a les 9 del mati de un dia laborable es voler fer un pleno semiclandestino ja que molta gent no podrà asisitir.
    Que l'alcalde vullga que els regidors que no tenen exclusivs deixen la seua faena, perguen un jornal i que damunt no siguen compensats em pareix indecent.

    ResponderEliminar
  2. http://www.lasprovincias.es/safor/201503/11/vehiculo-atropella-hombre-vall-20150311002226-v.html

    Es podria haver evitat, millorant la seguretat i accessibilitat del creuament en questió???

    ResponderEliminar
  3. El cas del PSOE no es perdre el nord, sino tot el que li puga quedar hui dia el PSOE de Tavernes de saber estar politicament parlant.
    ¿Com s'atreveix el candidat socialista tot allò que diu en un comunicat de premsa ? ¿Que no sap que les sessions estan gravades i es comprovable que tot el que diu es fals?
    ¿Veritat Sr. Estruch que es va dir que no es debatia el vot particular perquè no hi havia l'informe preceptiu que ordena la llei?. Sí. Vosté ho ha dit en moltes ocasions. El mateix alcalde ho va deixar ben clar en la convocatoria del ple perquè no hi haguera dubte. Una convocatoria del ple que es pot llegir en l'enllaç seguent:

    http://tavernes.es/images/stories/Documents/Actes%20Ple/ANY%202015/001150029.003-NO-Convocatoria-Ple.pdf

    En la sessió es va explicar i es va refrendar pel secretari que faltaven els informes. ¿Com s'atrevix a dir Borràs que no el van deixar parlar?
    I la convocatoria de hui es torna a explicar. Nomes cal llegir el principi en l'enllaç de el ple extraordinari.

    http://tavernes.es/images/stories/Documents/Actes%20Ple/ANY%202015/001150030.003%20NO%20Convocatoria%20Ple.pdf

    També es va dir en el ple en parlar de l'augment de diners per a la partida de projectes urbanístics que el mur del Vergeret tenia una despesa assignada i reservada que es dedicava a hores d'ara a fer el projecte. Dit de passada: si el PSOE i el Sr. Moragues l'hagueren fet quan tocava i no haver-se dedicat 10 anys..... a rascar-se la panxa ara tindríem un o mes d'uns dels grans problemes de Tavernes solucionat: riu Vaca, Vergeret i terrenys de la circumval•lació. Gracies PSOE per no complir!

    És de tots coneguts qui està redactant el projecte, es de tots conegut que s'esta redactant el projecte ¿caldrà que ho diguem clar, i que calle d'una? I se li va dir: quan estiga el projecte, valorat, quan se sapia que costa, es podrà fer un modificat de credit per assignar els diners a l'execució, cosa que es va dir, no serà mai enguany. ¿Com s'atrevix a dir que no es va parlar del mur?

    I una persona que va ser regidora d'Hisenda, fins el desembre, tres anys i mig, tot això no ho sap? Es que cada dia tenim més clar perquè els regidors de Compromís en assembla deien que els pressupostos al final els tenia que fer l'alcalde i qui portava l'àrea era l'alcalde.
    En comunicat de premsa ens parla del ROF. Si tot el que diu el candidat PSOE sobre el ROF es cert ¿com s'explica que Intervenció haja informat negativament les seues pretensions?

    ResponderEliminar
  4. I es que en este artícul ja diem que haviem sentit algo d.emprendre accions per part dels socialistes i huí llegim en la premsa que han pressentat recurs de repossició contra este pleno : El que diem en el titolar, serà entretengudet, anem a fer.nos ben desdijunadets per si de cas ens toca l.hora de dinar i encara estem allí.
    I si al comentariste, l.alcalde ho va dir en el darrer ple.

    ResponderEliminar
  5. No m'agraden les formes autoritaries de l'alcalde. Sempre busca la imposició i la confrontació front el consens i el dialeg.

    ResponderEliminar
  6. Jordi ha fet anar a tots a les 9 del mati perque per la vesprada tenia un acte de Compromís en Valencia.
    #JordiDimisio

    ResponderEliminar