jueves, 5 de marzo de 2015

El Quadern denuncia, ACTES SOLAPATS

Com podeu vore en el cartell que acompanyem en l'article que seguix a este, demà a les 19,30 hores està previst i dins de les activitats amb motiu del dia de la dona, la habitual cursa pel poble.

Però es que hem pogut llegir en la programació cultural, baix ho podeu comprovar, que a la mateixeta hora i en la biblioteca es fa homenatge a una dona destacada , la poeta vallera Encarana Sant-Celoni , i dins de la pressentació del II concurs Solfes de la Mediterrània, concurs patrocinat amb fons municipals, i mitja hora després projecció de curtmetratjes dirigits per dones.

I ens preguntem : Varietat d'actes aposta per a que els vallers pugam triar entre tipus molt difrents de commemoració, o descoordinació ?. 

No ho sabem, però la cursa l'organitza l'Ajuntament segons reça el cartell anunciador, es clar que l'acte de la biblioteca, no sabem qui l'organitza, es pot dir que no es pròpiament commemoratiu de tal dia de la dona però en ell també col.labora el mateix ajuntament, i a més es fa homentage a una dona vallera tota un referent cultural, i el de després va a ser que sí pareix es commemoratiu d'este dia i també organitzat per l'Ajuntament, i pensem no deuríen coincidir actes per a conmemorar el mateix, perquè hi ha qui ens agardaría estar en tots i no anem a poder.


PROGRAMACIÓ CULTURAL DE MARÇ

DIVENDRES 6 PRESENTACIÓ II CONCURS SOLFES DE LA MEDITERRÀNIA 19.30h CASA DE LA CULTURA 

Concurs de composició per a quintet de vent i tenor Esta segona edició del concurs reivindica la figura de la poeta Encarna Sant-Cel·loni Vercher. La convocatòria insta els participants a presentar una composició per a quintet de vent i tenor que tindrà tres moviments que posaran música als poemes escollits. 

DIVENDRES 6 FESTIVAL DE CURTS DIRIGITS PER DONES 20.00h CASA DE LA CULTURA 

Nena (12’)_ Direcció: Alauda Ruiz de Azua_ Any: 2014 No digas nada (14’)_ Direcció: Silvia Abascal_Any: 2014 Con la boca cerrada (10’)_Direcció: Ana Farré Añó_Any: 2014 Porsiemprejamón (24’)_Direcció: Ruth Díaz_Any: 2014 Café para llevar (13’)_Direcció: Patricia Font_Any: 2014 Zugzwang (9’)_Direcció: Yolanda Centeno_Any: 2014 

4 comentarios:

  1. Fan poc i damunt solapen actes però este cas es mes greu perque solapen actes dirigits al mateix sector de la població.

    ResponderEliminar
  2. Abans es dia que si hi havía descoordinació entre socialsites i nacionalistes, i ara entre qui i qui ?

    ResponderEliminar
  3. Vos falta un concert benèfic en la plaça major tamb demà de vesprada!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No tenim informació directa i en principi no publiquem rés de privats salvo que ens ho remetisquen, en este cas no sabem de que va el tema siquiera però si algú ens informa i ens passa publicitat gustòssament ho publiquem si es com pareix per a ajudar a un tercer.

      Eliminar