viernes, 6 de marzo de 2015

El Quadern informa, EDUARDO BONONAD CANDIDAT A L'ALCALDÍA PER ESQUERRA UNIDA EN LES PROPERES LOCALS

Així es va aprovar en l'assamblea d'afiliats i simpatitzants celebrada ahir per la vesprada en la Casa de la Cultura.

En la llista li seguiran :

2- Bernardo Jareño 3- Pepa Monrabal 4- María José Fons
5- Gustavo Verdú 6- Carme Peris 7- José Huertas
8- Ángela Peiró 9- Vicent Sala 10- Carla Pérez
11- Xavier Moreno 12- María Isabel García 13- César Escrihuela
14- Ester Felis 15- Roberto López 16- Teresa Sala 17- Luís Solanes
Suplents : Merce Pérez / Rubén Lloret / María Isabel Grau

46 comentarios:

  1. Al menys,el partit és coherent,posa al cap al seu líder natural donant la cara,sense manar des de l'ombra. La qual cosa demostra que a tots els partits tradicionals ningú amolla el mos,i lo de la renovació amb gent jove o diferent només és una pose.

    ResponderEliminar
  2. Gran llista i de esquerres.
    Els del BLOC han d'estar preocupats

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Supose que lo mateix de preocupats que estaria el PP si en les pròximes generals es presenta Felipe Gonzalez.

      Eliminar
    2. Tu estaries preocupat si saberes que van a votar-te en la investidura i que tornaràs a ser alcalde gràcies al seu vot?
      Jo no...

      Eliminar
  3. Nota : Al de la corrupció, en Tavernes no s.ha condemnat a ningú per corrupció.

    ResponderEliminar
  4. Esquerra unida está morta,no se,si a nivell local trauran algo..gent prou coneguda si que son,a vore que passa,mentres no governe altra vegasa compromis.

    ResponderEliminar
  5. Bona llista quant tenen que tirar mà d'un "dinosaurio " de la política i de segon d'altre que porta ahí més anys que Matusalen ? Si ix Bononad que crec que sí perquè Esquerra Unida sempre té un remalset ja farà prou. Així que que dorma tranquil Jordi que sense Podemos i amb Bononad a l'esquerra no té competència i si ve el cas Eduardo l'apoiarà com van obligar a fer a Karina. Ara bé, amb Bononad que es lligue ve les espardenyes que éste no es deixa controlar per ningú.
    I si li sumem que a la dreta el Psoe ni per a pipes té fàcil pujar en vots.

    ResponderEliminar
  6. Millor llista que la dels bloquerets.
    A la espera de coneixer altres llistes esta es la millor i Eduardo al front donant la cara.
    Anim Esquerra Unida!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un d'EU usant la paraula bloquerets com el PP?
      Te conosco bacalao aunque vengas disfrasao.

      Eliminar
  7. Molt millor tindre a Jareño de sego que tindre a Llum. No hi ha color. Aporta molt més Jareño que Llum que resta molt.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si els del PP no podeu vore a Llum... bon senyal!

      Eliminar
    2. No poden vore a Jordi, el Sr. Juan dit despectivament mai dient-li Sr. alcalde, no poden vore a Llum a la que han tractat d'hiena carnissera només per dir-los la veritat, no poden vore a Perfecto i Llácer per ser uns currantes natos i fer mes hores de treball que un rellotge.
      Tot això és la senyal que ho estan fent bé i que els del PP tenen por.

      Eliminar
    3. Normal que tinguen por. Si en Rajoy ne te, aquests en un poble on no faren res, i menys que el gossos tinguen por dels que fan i saben que son dignes dels seus carrecs. Encara que no ho diguen en veu alta, ho saben.La dreta te consciencia i remordiments pero es fan els durs per guanya-se el public. La enveja i els complexes son mals per a la salut.

      Eliminar
  8. Molt bona llista, si senyor!!

    ResponderEliminar
  9. Critiquem als dinosaurios i als nous la seva inexperiència, si estan amagats o si donen la cara i fins i tot més , be a mi m'agradren els que conec de la llista, sort per a ells i que per camí qu'ens vegem.

    ResponderEliminar
  10. EU té opcions de traure 1 regidor que seria Bononad, per tant no aporta res nou. La gent jove de la llista ha quedat sense opcions d'eixir de concejal. Crec que el temps d'Eduardo ja ha passat

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Una mitjana d'edat prou superior als 50 anys els tres primers. Ancorats en el passat i Podemos trucant a la porta.

      Eliminar
    2. Igual de valits per aspirar a governar son els de 50 que els de 30 que els de 60.
      Altra cosa és que com governaran si tenen els vots dels veins. Per mi ho ha fet molt millor Perfecto que té més de 50 anys que Vanessa que era molt més jove.

      Eliminar
    3. Vanessa ho va fer molt bé. Era la sinceritat en persona, senzilla i propera. Altra cosa és que se la vuigueren llevar de damunt, perquè com ho contava tot, posava en més d'un COMPROMÍS al BLOC.

      Eliminar
    4. Perfecto també ho fa de bon tròs molt millor que Llum, i ahi està Llum, de numero 2, que jo que soc del BLOC, dels critics, no dels palmeros, no me la trague.

      Eliminar
  11. Bononad, Nyau, Jaume, Joan ... sols falta que torne Eugenio !!! Ara, el PP ja té el seu fòsil senyor Vidal. Ací en EU de nous pues lo justetet i cap arrere que ací mana qui mana i qui sempre ha manat, ara almenys a cara descoberta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tens tota la raó. Tots els fòssils han donat la cara. Ara només falta que el PSOE traga en llistes a J. Pons i J. Escrihuela, que son els que manen allí, i tot aclarit.

      I Estruch que pose a José Luís Gascón i que Felipe Gonzalez es presente a les primàries per a candidat del PSOE en les pròximes generals.

      Per dir barrabassades....

      Eliminar
    2. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT6 de marzo de 2015, 9:57

      T.ho prec com a barrabassada perquè Units no es hereu de ningú ni te ningú caire ideològic concret supralocal siga qui siga el seu impulsor, i en lo local ens unix el que pensem que es necessaria una força enmig dels de sempre i lo de sempre, al igual que ho pensaren fa quatre anys altres dos opcions i que ara aporten a esta nova opinió persones molt vàlides de les de les seues llistes, lliste que de haver anat juntes haveren obtés el regidor 14 dels 17 de la corporació.
      Pero bé, centren.mos en el que diu esta noticia i des de Units dir.los endavant i que ens trovem abdós forces l.ajuntament la propera legislatura.

      Eliminar
    3. Efectivament, Sr. Administrador. Era una barrabassada. Disculpes.
      Simplement era per demostrar ja amb unes quantes coses "ad limitum" i "ad absurdum" el tipus de comentari que fan alguns per només buscar desprestigiar a altres.
      Vosté, Sr. Administrados, sap com sabem els que estem en un partit que totes les persones que s'han esmentat son persones que en el seu moment feren el seu paper i ajudaren a que este poble anara endavant des de postures i ideologies diferentes, pero ara no estan dia dirigint ni posant pautes a cap dels seus candidats o regidors.

      Eliminar
  12. En la llista falta Candido.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cándido era del "sector treballador" d'EU, i per ideologia no pot compartir llista amb els militants del, anem a dir-li, "sector acomodat" del partit. Uns més a l'esquerra, preocupats pels moviments socials i obrers, i els altres més preocupats per viure bé, manant, això sí, al més pur estil totalitari, com Stalin.
      Una bona llista per donar suport a Compromís des de dins de l'ajuntament i donar continuitat als ideals que comparteixen, si senyor!

      Eliminar
    2. Sí,del sector traballador mentres cobrava 1.000€/mes per anar a totes les comissions i votar a favor del PP. Jo aixina també soc comuniste.

      Eliminar
  13. 1 regidor? Jo crec que 3.
    Esta llista millora prou a la de fa 4 anys que va estar a punt de traure 2 regidors.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No home no, mitja dotzena. Un i encara prou. Fa quatre anys tirava Karina un muntó per lo del PAI i per això va traure quasi dos i ni així es va acostar als ressultats de Cándido. Així que ara si ix Bononad que pense que sí perquè EU sempre té un remanent fixe, ja es poden donar per contents i més si son la Karina que pot decidir qui governa.

      Eliminar
  14. A mi m'agradaria que Karl Marx ens diguera si se sent identificat amb aquesta llista, que li sembla el programa que proposen, etc. Pense que la seua opinió com a gran personatge d'esquerres seria molt valuosa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. M'agrada més per la cua que pel cap. A EU,a tots els seus nivells també hi ha hagut sempre algo de casta. Acabarem de jutjar-los quant es posen en "marxa" políticament i vore el tipus d'opossició o govern que generen.

      Eliminar
  15. A veure que m'aclarisca,¿ EUPV es presenta asoles o amb Podemos? m'estic liant de mala manera.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Podemos no se presenta a estas elecciones locales. La asamblea de Podem Tavernes de la Valldigna ha decidido no presentarse a estas elecciones al ayuntamiento vallero. Podem SI se presenta a estas elecciones a la generalitat con lista propia, sin coaliciones. Espero haberte resuelto tu duda. Si necesitas mas informacion: podemtavernes@yahoo.es

      Un saludo
      Jesus Garcia, secretario general de podem Tavernes de la Valldigna

      Eliminar
    2. Jesús Garcia,no és que Podemos no es presente a les eleccions municipal,és que Podemos NO es pot presentar COM A PODEMOS a cap elecció municipal.
      Per contra,a la premsa,Bononad diu que està parlant amb Podemos per anar junts a les municipals,la qual cosa no té massa sentit tenint per bona la informació que dona la primera frase. Menys sentit té encara,vist el funcionament de casta que ha tingut Compromís en la present legislatura i la estreta colaboració EU-Bloc resultat de la estreta amistat entre dinosaures dirigents en l'ombra (als pobles continua valent per damunt d'ideologies les families i les amistats). A açò li hem de sumar la manifesta malicsia-enveja-menyspreu que Compromís li té a Podemos.
      I la gent del poble que pensem com a Podemos tzampoc no ens veiem massa reflectits,per no dir gens, en la llista de l'assemblees de Podemos de Tavernes. Molta gent de la primera assemblea va pegar a fugir en la segona. Esperem que el riu torne de mica en mica al seu llit.

      Eliminar
    3. Es correcta tu aclaracion sobre que podemos no se puede presentar como tal en las locales, fue votado asi por los afiliados, aun asi cada realidad local es distinta y aun hay debate interno.
      EU se presenta con su lista. Es lógico que Bononad busque apoyos en otros colectivos, los miembros de podem Tavernes de la Valldigna decidimos no entrar.
      Respecto a las asambleas como sabrás son abiertas a todo el que quiera participar, lamento que siendo cercano a podemos no te sientas representado, te invito a acudir a la próxima y debatir con nosotros y que compruebes lo que alli hacemos.
      Un saludo.
      Jesus

      Eliminar
  16. quines ganes té algú, perquè sembla sempre el mateix comentarista, en difamar. XE! benvingut el candidat i els que l'acompanyen. A mi m'importa no res si és gent jove o menys jove d'edat, perquè la joventut no la marquen els anys sinó el cervell. Com a veí preferisc un alcalde amb experiència, personalitat i coneixements sobrats, que no es deixe manipular per ningú i que pose seny a la gestió municipal. Que els nacionalistes valencians, que d'això sols tenen la història, es posen nerviosos o els del PP o PSOE o sumsuncorda es poden nerviosos a mi això ni em va ni em ve. El meu vot serà enguany per a Esquerra Unida itots els que puga replegar. Si tenen un regidor o dos, no m'importa, mentre s'imposen i posen seny a l'ajuntament, benvinguts!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. sempre el mateix comentarista6 de marzo de 2015, 15:43

      1.- Benvingut el candidat? Però si sempre ha estat!
      2.- Amb això de que el cervell marca la joventud, et refereixes a que quan mes menut és, uno és més jove?
      3.- És el mateix "un alcalde amb experiència", que "un amb experiència d'alcalde"?
      4.- A que et referixes amb "coneixements sobrats"? A coneixements tècnics sobre alguna matèria en concret o al que sap de sobra sobre el funcionament d'un ajuntament?
      5.- Si no es deixa manipular, no serà perque està al capdamunt de la "cadena"?
      6.- Per als nervis, til.la i bicarbonato, que tenim ------- per a rato...
      7.- Amb un regidor o dos ni s'imposaran ni posaran seny, votaran a Jordi.
      8.- Benvinguts al gran espectacle de màgia que és la política, on res és el que sembla, i on el resultat final es prepara, a mode de "truco" en habitacions fosques, molt de temps abans...;(

      Eliminar
    2. Yep music! La historia i el coneixement. U pot ser valencià de moltes maneres valent! I si, benvinguda llista de EU! Els desitge el millor. Tot el que no siga PP i transfugues bo es...

      Eliminar
    3. La transfuga va entrar en Eu de la maneta d'Eduardo Bononad.....
      Va tindre bon ull Eduardo quan li va pegar la patada en el cul i li va monta el cop d'estat a Cándido per posar a Karina.
      Esperem que algun dia Eduardo demane disculpes als electors de EU per tan encertada elecció o podem dir imposició.

      Eliminar
  17. No pergam el cap. No ens alterem.La llista d'e.u a mi hem sembla bona,sé que és gent preparada i amb ganes. Però el més important és que és gent amb valors amb bones idees que busca fer be al poble. No sé pq parlen de gent acomodada. No estic d'acord a la llista hi ha gent diversa,treballadora,valuosa. Gent que té els problemes de molts espanyols. Crec que no deuriem discutir tant i cadascú fer el que creu correcte. Pau,no fem la política d tots a per tots.

    ResponderEliminar
  18. Si,sobretot gent d.Esquerra pero en una ideología cent per cent capitalista,com tots els altres esquerrers d.aquest poblé...mentira tot.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Grans obres d'Eduardo Bononad:
      - El cremaor al ps. de lepant, fet i tombat en un tres i no res (on avuí está la biblioteca, que sols aprofitava per a que anaren a punxar-se els ionquis)
      - El minifrontonet (no te les mesures reglamentaries)
      - El minitrinquetet (no te les mesures reglamentaries)
      - El camp de vergeret (no te les mesures reglamentaries)
      - Els nixols a dos altures amb ascensor i els nixols que s'esfonsen cada dos per tres al cementeri.
      - El colector de marjaletes per a que entre l'aigua del riu al poble i inunde la zona de l'avinguda de les marjaletes i passeig colon i no al revés. (per cert pagat amb una contribució especial finalista que es va desviar per pagar altres despeses).
      - La meravella de polígons industrials (Asfaltos Chova, Don Hierro, MGM, tots fets fora d'ordenació urbanística, i polígon del pla, fetes les naus pero sense esfaltar, ni tan sols llevar les torres de la llums i els postes dels carrers, recordeu el poste que estava al mig del carrer on ara esta Artemade?)
      - Sequers i goleta (modificant les normes subsidiàries per a permetre als constructors elevar els edificis més enllà del que inicialment estava previst).
      - Deixar l'ajuntament quan va finalitzar el seu mandat a zero, quasi sense poder pagar les nòmines ni als proveïdors.
      No vos sona....
      Els mateixos sants els mateixos miracles....

      Eliminar
    2. aficionat a la pilota a mà7 de marzo de 2015, 20:10

      El minifrontonet no té les mesures reglamentàries per al frontennis,sí per a la pilota a mà,ús que se li dona tant o més que amb la raqueta. De fet és l'esport federat que allí es practica.El minitrinquet es va fer a propòsit per a l'esport escolar i té les mesures ideals per al seu objectiu,i va ser a proposta dels regidors del PSOE del moment,no a iniciativa comunista. El problema vé quan desapareix el trinquet (privat) de la Vall (o de Manolete) i el club local es queda sense poder disputar les seues partides senior federades. La gràcia és que en tancar-lo,la família propietària va oferir la venda per uns irrisoris 20 mil. ptes. al consistori i el PP amb el seu regidor d'esport Ribis al cap s'en va eixir per peteneres dient que hi havia molta despesa a fer en reformes,accés discapacitats,etc. Excuses de mal pagadors,i la opossició ni es va enterar ni es va molestar en dir res. El Bloc és l'únic partit que després deu anys va accedir a canviar el cobriment metàl·lic del minitrinquet i la iluminació,després de dos legislatures en abandó total. La pròxima empremta per la qual lluitarà el club de pilota local serà la de derruir les dos graderies de la canxa del Poliesportiu perque abarque les dimensions senior corresponents i posar fí a l'exili per poder competir a casa amb el nom del nostre poble.Independentment de qui abaste l'alcaldia.

      Ací el que no té les mesures reglamentàries és alguna de les pistes del pabelló per a competicions federades i les de la piscina "fantasma", per a glòria i mèrit dels serveis tècnic d'arquitectura adjudicataris i/o municipals. I una grada de futbol coberta on quan plou,es banya més del 50% del personal.

      Eliminar
    3. Al aficionat de la pilota a ma:
      En els pobles que he estat, si a l'ajuntament hi ha dos dits de cervell dels seus dirigents, es fan trinquets municipals amb les mesures reglamentaries (Xeraco, o ara Gandia, independentment de si hi ha o no un trinquet privat com a Gandia que està el Zurdo), pabellons amb les mesures reglamentàries (Xeraco, Gandia, etc.). Tribunes cobertes per a que no et banyes o estigues al recés del vent. Piscines cobertes que puguen ser rentables. Parkings que son rentables i no entren en quebra. Colectors que traguen aigua i no que brollen quan plou. etc, etc, etc. Colectors que estan conectats al lloc on tenen que desaiguar (no com el colector de l'avinguda a la platja). Un pla de defensa d'avingudes del Xuquer que desaigue a la mar i no que la mar entre per ell inundant la platja de la goleta. Enderrocament de les naus del Prado Comarcal per fer una miniescola de musica i un miniambulatori (els dos edificis ja han tingut que ser remodelats).
      ¿Algú pot posar alguna infraestructura del poble que estiga ben feta que haja estat feta en els últims 30 anys?
      Penseu i voreu que poquetes es poden salvar.
      I totes eixes clavades de pata han estat posible, mane qui mane.
      I jo pregunte.
      ¿No será que sempre han manat els mateixos vagen o no vagen a les llistes electorals?

      Eliminar
  19. Karl, pelotassos ... al jutjat i amb proves.

    ResponderEliminar