miércoles, 4 de marzo de 2015

Editorial : NI SON FORMES NI EIXE ES EL CAMÍ

Com sabeu, en el darrer pleno ordianri d'este mes la regidora Llum Sansaloni va dedicar unes dures paraules al grup popular.
O calmen un poc els ànims o
vorem cosses gens constructives  

Val que estiguera molesta i ofessa pel tema de la nota de premsa del PP, nota per altre costat que nosaltres tampoc compartim, no ens agraden gens eixes maneres de fer política-desgats personal i menys quant "qui estiga lliure que tire la primera pedra" com diu el sabi refraner espanyol, i en estos assumptes de fraccionar contractes el PP pot donar poques lliçons de moralitat o inmoralitat. Però d' ahí a ficar per enmig a familiars de regidors ... la senyora Sansaloni va perdre per a nosaltres tota la molta o poca raó que puga tindre.

I el que ens pareix del tot intolerable es el que va dir sobre el marit de la regidora Escrivá, empleat municipal : Senyora Sansaloni, si vosté té alguna queixa sobre la tasca d'este com a tal empleat públic, inicie un expedient contra ell com pertoca en llei, o ho fa saber al seu company regidor responsable del àrea, en este cas el senyor Llàcer, però no ho utilitze com a ferramenta d'atac a altre regidor. 

Esperem que sols vaja segut un "calentó", que servisca per a que tots reflexionen a on es pot arrivar per este camí i facen propòsit d'esmena i contricció.

I sobre tot que no es repetisca mai més : Ni son formes ni es el camí, ni el d'uns ni el d'altres.

45 comentarios:

  1. No són formes, no és el camí, ni de uns ni d'altres.
    El PP si que pot posar en la premsa a familiars de regidors i damunt mentint. Si ho fa Llum Sansaloni i ho fa en el ple, sense acudir a la premsa, es perdre la raó que puga tindre.

    Llum va dir veritats com a punys: familiars directes de regidors del PP contractats o que havien passat a ser funcionaris amb un govern del PP. Potser no estan acostumats a que els diguen les veritats despres de fer durant vora 20 anys en Tavernes el que han volgut.

    El diari oficial del PP es despenja avui en una gran demostració de formes i camins que no s'han d'usar:
    Llum Sansaloni és per a ells:

    una hiena morta de sed de venjança.
    una regidora que es comportà de la forma més vil i roïn que un ser humà civilitzat pot fer seua.

    I Compromís: amb la boca espumosa com a gos enrabiat devora tot allò que es posa al seu pas.

    Són els blogs del PP. Són els fills del PP.

    Però no contesteu. Si ho feu no seran formes ni sera el camí.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No enredes, nosaltres no diguem que perga la raó per contestar, si no pel que va dir. El que passa es que vos costa molt admetre crítica alguna. I llig be que els primers que diguem de la nota del PP som nosaltres.

      Eliminar
    2. Per opinar al respecte no crec que faça falta anar al ple, donat que l'audio de la sessió el pot sentir a la web de l'Ajuntament.
      El que diu la Regidora es una veritat a mitges que es pijor que una mentira.
      El que no diu la Regidora es que eixos familiars es van presentar a unes oposicions junt a molts altres aspirants.
      El que no diur la Regidora es que els regidors que eren familiars es van abstenir i no van participar per a res en els tribunals de les oposicions.
      EL que no diur Llum es que en les proves de l'Ajuntament es sol utilitzar un codi de barres per garantir l'anonimat dels aspirants a les proves escrites.
      El que no diu Llum es que les persones que van participar en els tribunals eren funcionaris, de dins i de fora de l'Ajuntament i en cap cas Regidors igual que passa ara.
      El que no diu Llum es que els membres dels tribunals en les oposicions i borses de treball solen ser els mateixos, ara i abans.
      El que no diu Llum es que va deixar caure eixa afirmació per tal de sembrar una sospita de ilegalitat en els procesos selectius.
      El que no diu Llum es que el Bloc que no oblidem que entonces ja tenia regidors a l'Ajuntament, no ha denunciat mai, ni ara ni abans, cap irregularitat en les proves selectives d'acces o de les borses de treball.
      El que no diu Llum es que igual que hi ha familiars de exregidors del PP que han guanyat una oposició, també hi ha familiars de regidors del Bloc, del PSOE, de EUPV, o de UV.
      El que no diu Llum es que en l'epoca que mes irregularitats s'han produit en la contractació de personal a l'Ajuntament es a l'epoca dels anys 80, quan manava a l'Ajuntament el PC o EU, moltes vegades amb el suport del regidor de UPV, el qual va estar en el govern.
      El que no diu Llum es que en eixa epoca molts empleats municipals van entrar sense fer cap procés selectiu com a fixes, i s'han jubilat sense fer mai cap oposició, amb l'únic mérit de ser incondicionals d'eixos partits.
      Conec be del que parle donat que soc treballador de l'Ajuntament des de fa molts anys.
      Soc empleat públic per oposició i gual que molts dels meus companys.
      Soc lliure i no tinc que agrair res a ningú pel que fa al meu ingrés a l'Ajuntament.
      En estos anys he vist regidors bons i roins de tots els colors.
      Personalment, l'espectacle que han donat, un i altres, en aquest assumpte em dona fàstic i vergonya, com a treballador i ciutadà.
      Crec que la política tindria que ser una activitat seria i responsable, on tot no valga, on el respecte per l'adversari i els arguments s'imposaren a les males formes, al fanatisme i al "i tú mes".
      Crec que son desafortunades, criticables i/o censurables (poseu el desqualificatiu que desitgeu) les formes d'actuar del PP per sembrar dubtes respecte de Llum i del seu germà. Igualment les formes de Llum en el ple de l'Ajuntament, sembrant dubtes respecte dels treballadors que son familiars de regidors o exregidors del PP.
      El que ha dit el PP i el que ha insinuat LLum sols pereixer be als radicals seguidors de cada partit.
      De fet conec dirigents d'un i altre partit que no els pareix be ni l'atac del PP ni la defensa de LLum.
      Les paraules de Jordi al final van ser molt encertades en la forma i contingut, pero no en el moment, donat que tenien que haver-se produït abans de la intervenció de Llum.
      Gràcies per deixar expresar la meua opinió personal, com anonim, donat que amb noms i cognoms no podria dir el que dic ja que tot el mon no respecta la democràcia encara que diga que es demòcrata i done lliçons de democràcia.

      Eliminar
  2. Ui açò té mal arreglo... Si deixen al marit de la regidora com està, els del PP diran: veieu és tot fals!!! Si inicien un expedient com tu dius Enrique, diran: li fan mòbbing!! La bona qüestió és que el PP ha de parlar per parlar... Una cosa, llum va dir alguna mentida sobre la gent col·locada pel PP?? Jo tinc entès que el bar de la piscina ja tenia hasta gerent... I a tot açò el marit de Raquel és funcionari? Que fa?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que li manen i com li ho manen, ves al Viver d.empreses i t.ho comptarà amb molt de gust com ho va fer amb mi quant vaig anar a interessarme pel Viver.
      I no, es empleat.

      Eliminar
  3. Segurament quan Llum ho va dir estaria alucinant.
    Ah, no! Que els que venien alucinant eren tots els altres.
    Bona expresio per a utilitzar en el pleno. Aaayyyyy! Qui i com estan portant el poble!!!

    ResponderEliminar
  4. Ja està penjat el audio del pleno?

    ResponderEliminar
  5. Jord haguera tingut que fer dimitir a Llum i llevarla de la llista de Compromís.
    Una persona que utilitza el seu lloc al pleno per fer atacs personals no hauria de representar al poble.
    Jordi dona a entendre que les paraules de Llum tenien el seu OK.

    ResponderEliminar
  6. No es molt profesional perdre els papers d.eixa manera,i menys recurrint al tema dels treballadors,aixo demostra molt mala llet per part seva,es l.atac de qui no te arguments per defensarse,no es pot consentir eixa actitud de ningu ,menys tractanse de una regidora,que mala baba ,cregueume,algo te que amagar.

    ResponderEliminar
  7. I Llum de numero 2 de Compromís.

    ResponderEliminar
  8. Dos cosses : Modereu el llenguaje, ni ties ni tios, i segona, si algú parla d.altre en algún lloc i vol que es reflexe ací que ho faça ell directament i així el esmentat que es puga defendre si vol.

    ResponderEliminar
  9. Eixa manera tan agressiva de defensarse ja diu com es eixa persona. Jo tindria vergonya que anara en les meues llistes. La regidora Llum no te cap defenssa del que va fer...no son maneres civilitzades

    ResponderEliminar
  10. Ahi esta la vertadera cara de Compromis! Que vergonya!!

    ResponderEliminar
  11. Encara no ha dimitit Llum?
    Ja està clar que va de dos i que sistituira a Jordi quant ell vaja d'asesor a les Corts i es pose a viure al piso de Valencia?

    ResponderEliminar
  12. I el que es pitjor, la gent que va en llista de Compromis justifica lactuacio de Llum. Pues gracies per fernos saber com sou..no fa falta mes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No es justifica res. S'explica. Això de si el peguen a la galta esquerra, para la dreta, en esta legislatura ho han fet mil voltes.
      Però ja no queda galta on arreplegar les continues brofegades del PP.

      Eliminar
    2. De eso nada!
      No aguanteu res. Vau començar pegant, quan pareixia que havieu arribat al maxim vau seguir pegant (expulsions i mes expulsions) i ja vegem com esteu acabant.
      No aguanteu res. Les brofegades les pegueu vosatros i on millor vos cauen. Sense miraments.

      Eliminar
  13. Perque no digueu exactament que va dir LLum dels funcionaris?

    Jo el que vaig sentir no és el que vosaltres digueu.
    Va dir que no tenia queixa del treball d'eixes persones com a funcionaries i treballadors, que fan el seu treball al mateix nivell que la mitjana de tots els funcionaris i fins i tot va dir d'alguna més a nivell superior.
    Ara es molt fàcil parlar d'oides, no anar als plens i interpretar el que es vol.

    Ací nomes hi ha una qüestió: durant el govern el PP una serie de persones, familiars de regidors del PP, passaren a treballar com a funcionaris o contractats indefinits de l'Ajuntament. Això no ho pot negar ningú. I algunes ho feren amb informes negatius de Secretaria. Si haveu llegit be: amb informe negatiu de secretaria.

    No va dir cap mentira. i si va dir mentires, hi ha un camí: el jutjat. Segur que el PP no el seguira.

    El PP no està acostumat a que li traguen els draps bruts i sentir el que no vol sentir. El PP va començar dient en notes de premsa que els de Compromís eren immorals i falts d'ètica. ¿Que s'esperava el PP, que callaren?
    A mi em sembla mes adequat fer el que va fer la regidora, que esta demostrant tindre mes coneixement que la gent del PP: dir el que havia de dir en el ple, sense anar a la premsa.

    Ah, i cal recordar que la regidora va dir que nomes en diria uns quants. I al voltant d'això jo recorde la contractacio per informar a la gent sobre al·legacions a cadastre que se li va fer a la filla d'un regidor del PP que no passa d'estudis primaris. ¿Per a informar sobre com s'ha d'al·legar en una cosa tan tècnica com el cadastre? O alguna altra que va estar no sabem en base a quins merits de secretaria particular del president de la Mancomunitat de la Valldigna.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tinc absoluta confiança en el relat que ha fet l.administrador del quadern ,segons el teu relat,está clar que heu vist pel.licules diferents,jo crec lo que diu Enric que sempre es molt objetiu i diu les coses ben claretes.

      Eliminar
    2. En ningún cas hem dit nosaltres el contrari del que diu este comentarista sobre els altres funcionaris, el que no compartim es que sel.s anomene com a arma política del i tu més al que tant ens tenen acostumats, i rebutgem per complet el que es va dir de Gómez. El que passa es que no sabem com ho feu altres però a nosaltres ens es impossible copiar i reproduïr literalment tot el que es diu.

      Eliminar
    3. Que treballen i més que correctament es el que hem publicat nosaltres segons estem repassant. Estar sols escoltant fa que escoltes més cosses i millor que si estás escoltant i prenent nota al mateix temps i a més ressumint idées perque copiar literalment es impossible.

      Eliminar
    4. Simplement memoritzem. La memoria es una qualitat subjectiva i hi ha gent que no conserva la cara d'una persona a les dos hores però es capaç de repetir el que ha dit eixa persona quasi literalment durant algun temps.

      Llum va dir que quan Jose Talens Molla era regidor del PP va entrar a treballar el seu fill, que quan Amparo Espi era regidora del PP la seua filla va entrar a treballar treballant en l'Ajuntament igual que la germana de Toni Bono, regidor i tinent alcalde.
      I va continuar dient, més o menys, que d'eixes tres persones dins de les seues capacitats i la funcio que tenen encomanada feien un treball totalment corrrecte, en un cas va dir que més que correcte, per a dir que totes eres familiars de regidors del PP i havien entrat quan eixos familiars eren regidors.

      Sobre el marit de Raquel Escriva va dir que ella encara no havia pogut saber per què (escrit separat, o siga per quina cosa) cobra este señor que porta 10 anys treballant i ens ha costat ja 106.000 euros.
      I va acabar dient que moralitat i vergonya son paraules de les quals el PP no coneix el significat.

      Conclusió: Ni es va clavar en els funcionaris, no va menysprear els treballs dels funcionaris com alguns ha dit, simplement va dir que feien el seu treball de forma correcta segons el que tenien manat. No va dir cap cosa que no siga coneguda per tots, excepte els 106.000 euros que li costa a l'Ajuntament ( desconec si la cambra de comerç li'n paga alguns també).
      El que passa es que això durant anys el PP no s'ho havia sentit.

      Eliminar
    5. Xe, que enveja, si que tens bona memòria, ara que ho estic llegint si ho recorde així.

      Eliminar
    6. Magníficament explicat.

      Eliminar
    7. Perfecte! Aixina va ser! Xe tu que els peperos no volen saber les veritats, ells porten 4 anys falsejant i diguent mentires amb notetes de premsa i ara sels fa la cara roja... Ja veus!

      Eliminar
    8. Que no sàpiga en que es gasta l'Ajuntament 106.000€ i porte 4 anys de numero 2 del partit que governa es per a dimitir. Si no sap quina feina té li ho pregunta al seu regidor que es del seu partit o si no calla,perque no callant dona peu a pensar que eixe treballador es un malfeiner. Si jo tinguera una empresa i un treballador meu i no sabera en qué treballa dimitiria com a empresari.

      Eliminar
    9. Karl Marx, tu encara eres dels que quan un iu "M'he begut un Xeres" creus que s'ha begut la ciutat? O quan un diu esta habitació es un forn et creus que allí couen el pa? O quan et diuen eixe té molta terra en l'Habana és un gran terratinent en Cuba?
      Estudia la frase que va dir LLum Sansaloni i transpassa-la a una frase molt popular en este poble. Bingo! Ja ja m'has entés.

      Eliminar
    10. També magnificament explicat.

      Eliminar
    11. Torne a dir,si jo fora empresari perdria tota la confiança de la clientela dient el que ha dit eixa persona,tant amb la intenció A com la B. Però com els polítics teniu la clientela assegurada no patiu per cap confiança,només feu campanya de que els altres són pitjors. No cal que estudiem tantes frases que el que jo he dit està ben claret i no té res a vore amb dobles ni triples significats.
      I de passada,Gekko,que ens expliquen perque renoven anualment a un treballador del que tenen queixa i no saben com entra a treballar. Que ho expliquen també magníficament. Crec que per això se'ls haurà acabat la sapiença i les explicacions.

      Eliminar
  14. Gracies per fernos vore com sou la gent de COMPROMIS. Sort que tota la gent no es igual. La gent de Tavernes es gent de pau.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com la gent de Compromís. que ausades que son de pau. Mes bons que el pa i el candeal.
      Quatre anys aguantant els insults del PP, insults a regidors i familiars de regidors continuament des de tots els mitjans del PP (en el primer comentari tens una mostra de com són eixos comentaris i publicacions i si en vols mes ves-ten al ventilador) , i al final quan u explota i li canta les veritats que MENTIRA NO EN VAN DIR CAP son els dolents de la pel·licula.
      En quin mon vivim d'hipocrites! I estos son els que sempre estan clavats dins de l'esglesia.

      Eliminar
  15. No cal que tesforces, els fets son els que son. I Llum va estar desencertada.prou

    ResponderEliminar
  16. Es veritat que no volen penjar l'audio del pleno?

    ResponderEliminar
  17. I ara en estos moments un 0 per a Compromis..

    ResponderEliminar
  18. Llum va perdre els papers en el pleno i l'alcalde no la va voler fer callar per tant ell és tan o més responsable del que va pasar dilluns en el pleno.
    Lamentable que s'utilitze el pleno p'això.

    ResponderEliminar
  19. Gent de pau Compromis? Jaja. Ja es veu ja..

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si haveren buscat el lio nomes despues de vore tots els ordinadors buits i els discos durs borrars el 11 de juny del 2011, tindrien que haver anat al jutge i la policia i haver-ho denunciar i recuperar la informacio i a vore que passava.
      El PP de Tavernes es va avançar als discos durs de Barcenas.

      Eliminar
  20. Tot la raó Enrique. Ni son formes ni es el camí.

    ResponderEliminar
  21. La culpa és de l'alcalde per permetre a la portaveu del seu grup parlar en precs i preguntes.

    ResponderEliminar
  22. Llum no va ser correcta, ni l'alcalde la va tallar. No hi ha excuses. Vergonyós pels dos caps de Compromís.

    ResponderEliminar
  23. El Bloc hauria de callar. Jo he vist familiars de regidors del Bloc treballant a l'ajuntament, simpatitzants del Bloc ara en la brigada municipal i molt treballadors de FCC retratats amb el Bloc. Si diguem noms, vorem que el Bloc enxufant a gent ha sigut un expert

    ResponderEliminar
  24. I si no havera parlat els del PP no havereu sentit lo que no vos agrada sentir: que enxufeu a tots els que podeu. I pot parlar que no es un punt par a l'opossició soles.


    ResponderEliminar
  25. Nota : Doncs gràcies a tú però no vaig a publicar un anota anòmima atacant a un treballador del ajuntament. Si vols dona la cara per a que puga defendres i te la publique. I no, no en vingues amb lo dels regidors perquè si es parla mal d'ells com a polítics es va en el càrrec.

    ResponderEliminar