jueves, 5 de marzo de 2015

Editorial : 19 DÍAS ... Y 500 NOCHES

Anem a rebaixar tensions locals, huí denuncia social.

Més menys cinq-centes nits els que tardarà una persona major discapacitada vissual li han dit els servicis socials locals en que l'instalen eixe apareill "gratuit" ?? que facilita la Generalitat, eixa de tots, als que ho necessiten, i que consisitx en un apareill tipus un contestador telefònic de sobre taula amb un botó d'emergència, més altre que el penjes al coll tipus comandament , i que quant apretes dits botons el conecta automàticament amb els serveis 24 hores d'emergència de la Consellería de Benestar Social, i ésta té tres telefons predeterminats a elegir pel ussuari de persones que el poden a més d'ella assistir.

Resultado de imagen de dispositivos asistencia 24 horasAixo sí, li s'ha facilitat al ussuari, pensionista mileruista no arriva amb més de 50 anys de cotització, les dades d'una companyía privada que per 15 euros mensuals te'l instala demà mateix. 

Per cert, este servei gratuit està plantejat per part de la Generalitat passar a cobrar-lo a un preu similar però s'ha aturat supossem que per les eleccions. 

I algú pensarà que 15 eurets no son massa per a un quasi mileurista, però si a això li sumem els quasi 30 que li costen tots els messos perquè no entren en la Seguretat Social, les vitamines que té que prendre per prescripcció mèdica de per vida, més els copagaments varis, i més i més i més que tots sabem, front a una pujada este any de la jubilació de 9 euros, pujada bestial, doncs ressulta que tota pedra fa paret i al final tant de carregar-la de pedres ésta cau damunt dels de sempre.

I que collons, i perdoneu l'expressió, ú desrpés de cotitzar i en un estat que es diu social de dret deuría de poder tindre estos serveis necessaris debades, que aussaes ho ha pagat amb creus de bestreta. 

Aixì que senyor Rajoy, eixe país de les meravelles pel que lipreguntavem dijous passat on està ? En casa d'este jublilat no, li ho assegure, ni en el de molts i molts més espanyols.  

3 comentarios:

  1. Enric, segur que l'empresa que fica l'apareill per lo públic i per lo privat es la mateixa. I segur que es d'algú amiguet del ànima d'esta quadrilla de mangantes que ens governa.
    O també pot ser que la privada almenys si ho siga i per això fan el possible per a que acabes anant a ella pagant i així s'estalvíen en lo públic i poden malgastar en oropels i obres faraòniques a més d'omplir-se la butxaca en comissions i de pas beneficien com dic als amiguitos del alma de la empresa privada, de la que segur també s'emporten comissions.
    Ara eixe discapacitat si li pareix que li vote al PP que seguix amb vora una tercera part encara segons les enquestes, dels vots dels valencians.

    ResponderEliminar
  2. Enrique, estado social de derecho, sí, pero derecho al pozo es donde nos han llevado estos corruptos que ahora no tienen o no quieren tener para estas cosas. I digo quieren tener porque para rescatar autovías de sus amiguitos si tienen.
    Eso sí, los valencianos pagando para ir de Valencia a Alicante por autopista, pero es que somos así de gilipollas.

    ResponderEliminar
  3. Malaïts corruptes que ens han deixat sense un euro i a pagar-la els de sempre com ve digueu.

    ResponderEliminar