sábado, 16 de agosto de 2014

El Quadern informa i vostés decidixen

Discrepància entre el periòdic Las Provincias i el blog local La Cotorra en el tema dels peixos morts en l'Ullal Gran, sobre si son llises i anguiles diu el primer, o si son carpes diu el segon que diu el regidor Benavent, i sobre si en son sòls 14 com diu éste i el blog afí, o un bon grapat més segons diu el periòdic.

Nosaltres no entrem ni eixim, perquè de peixos estem "peix" com es diu popularment, pel qué hem demanat proves gràfiques, açí les teniu i vosaltres jutjeu, encara que en quant al número no és apreciable tant com voldríem.  De totes formes els peixos estàn per arreplegar encara, per si algú vol anar a voreu i ja ens conteu. 







18 comentarios:

  1. Ara diran que les llises i anguiles de les fotos les ha ficat allí Gimeno per a fer-les la foto i fer-los quedar malament, al govern i al blog.

    ResponderEliminar
  2. Acompanyat d'Enric, i així entre abdós maquinar una confabulació dirà altre seguidor d'este blog.

    ResponderEliminar
  3. Jo veig de tot . El que es clar que anguiles hi han.

    ResponderEliminar
  4. La primera foto pareix una llisa o una tenca, no es veu bé el cap. Ara anguiles segur.

    ResponderEliminar
  5. L'ullal es mor i a Jordi se li'n fot. Clar que es pot fer algo. Portar aigua a l'ullal, enfront hi ha un bar, que tiren un tub de l'aigua potable a l'ullal i almenys que aguanten els pocs peixos que queden. I sino que els deixen morir i que una vegada sec pose Jordi ahi l'estacio de tren que va prometre en campanya en Borderia

    ResponderEliminar
  6. Ens diu un amic expert peiscador que ahi hi ha de tot i per supost que hi han llises, ell mateix en ha peiscat un grapat allí a més de carpes i anguiles.
    Nosaltres ni entrem ni eixim, sóls informem .

    ResponderEliminar
  7. Hi ha peixos i anguiles mortes a l'ullal i l'ajuntament no ha fet res fins que ha ixit el desastre en premsa i tira balons fora amb l'excusa del permis de conselleria.

    ResponderEliminar
  8. Hi ha una foto on es veu un golfas que va entrar perseguint una llissa i alli es va quedar vegent la barbatitat de llisses que ni haven per menjar. Xistes i humor a banda, no em crec lo que diu el teu peixcador que ni han llisses en l'ullal, que no te eixida ni comunica en la mar si es la llissa un peix de mar. Si havera dit en l'estany si, perque van i venen a la mar, pero en un ullal no ho crec. Igual no s'explica bé i s'enganya de lloc.

    El mújol (o mugil, múgil, mugle, llisa, muble lisa, liza, albur, cabezudo, capitón o corcón) es una especie de pez marino eurihalino de la familia de los mugílidos. Su distribución geográfica es amplia y comprende todo el Mediterráneo y otros mares, siendo muy común en aguas costeras debido a sus características, que le permiten soportar temperaturas elevadas, salinidades variables y ciertos niveles de contaminación orgánica.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja diguem, ni entrem ni eixim del que estem "peix" , gracies per l.informacio.

      Eliminar
  9. Es el mateix desastre que hi ha en el riu Vaca. El riu s'ha secat i els peixos, anguiles, granotes i cullerots i tot el demes que n'hi havien s'han mort. I el Clot esta xino xano per un estil. Per a quan un reportatge de la situació dels peixos en el riu i el Clot?
    Estos del Bloc es que no fan res per evitar els desastres.

    ResponderEliminar
  10. El que ens acusa de censura : Tot el que afirmes ho signem per email amb nom i cognoms i t.ho publiquem i aixi almenys l.atacat que es puga defendre .

    ResponderEliminar
  11. El que ens acusa de censura : Tot el que afirmes ho signem per email amb nom i cognoms i t.ho publiquem i aixi almenys l.atacat que es puga defendre .

    ResponderEliminar
  12. Ahir en la desembocadura del Serpis en Gandia van apareixer "centenars i centenars" de peixos morts (no unes desenes com en Tavernes) que van anar a parar a la platja. La noticia es d'este mati en Radio Gandia.
    Ja veus Enrique estos del PP ho fan tot a lo grande: ací unes desenes, allí a centenars i centenars.
    Segur que Las Provincias no farà com en Tavernes, no culpara al PP per falta de mesures, per no haver posat accions ràpides i altres ximpleries com es va dir en Tavernes.

    ResponderEliminar
  13. En la penúltima foto apareix un os humà......, per que no fan les investigacions pertinents per si es un assassinat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. M'ha paregut el mateix, tal vegada es d'algún animal gran o es tracta d'altra cosa.

      Eliminar
  14. Gimeno fa molt bones fotes.
    En sentit positiu per al poble o el govern no n'hem vist mai cap. ¿Per què serà?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això no és cert. En les provincies apareixen coses bones i males del govern. Sols que les provincies es l'unic que s'atreveix a publicar-les

      Eliminar