viernes, 29 de agosto de 2014

Editorial : ENS ALEGREM

Ja arreplegavem fa uns dies la noticia de qué Els Verds de Gandia per veu de Francesc Peris alertava sobre les prospeccions petrolíferes en les costes de La Safor, i ara llegim en un blog local que Compromís demana una consulta popular per a que les valencians decidim sobre este tema qué tant ens va a afectar.

I diguem que ens alegrem perquè hem denunciat varies vegades ja en este blog la passivitat tant política com social que obserbavem en el tema, front a la mobilització que sense anar més lluny hi ha en la veïna comarca de La Marina, en el nord de Castelló sobre tot al voltant de les Columbretes, o anant més lluny en les illes tant Balears com Canaries.   

I ens preguntavem el perqué d'esta passitivitat i sobre tot en els forçes més a l'esquerra de caire ecologista, perquè en quant a lo social per desgràcia és algo en l'ADN dels valencians, com podem vore dia a dia.

Així qué ara tots junts a no permetre esta barrabassada que significaría propeccions en les nostres costes, valencianes en general i saforenques en concret, perqué eixe "or negre" per a nosaltres és el turisme i no el petroli, i amb éste ens acabarem de afonar en la més negra, mai més ben dit, misseria : A vore si és de veres que ho conseguim., nosaltres des d'açí no pararem d' espentar-ho.   

2 comentarios:

  1. Parem les prospeccions a la nostra costa!!!
    Quin dia fem la manifestació??

    ResponderEliminar
  2. En gener de 2011 ja hi ha un entitat valldignenca el Grup Muntanya Valldigna, va avisar d'estes qüestions i el seu Bloc notificava al valldignencs del que pretenia l'estat fer i ja han passat algunes eleccions i tot esta igual........

    http://grupmv.blogspot.com.es/search?q=polifemo

    ResponderEliminar