martes, 19 de agosto de 2014

NOTA D'AGARAÏMENT DE CÀRITES TAVERNES

Càritas Interparroquial de Tavernes va tancar amb un gran èxit, la CAMPANYA DELS QUILOS a la platja de Tavernes, realitzada durant els dies 16 i 17 d’agost.
Càritas Interparroquial Tavernes, per setè any consecutiu  realitza està campanya estiuenca a la capella de la platja de Tavernes. L’objectiu d’aquesta és, aprofitant l’augment de la població durant  les vacances estiuenques, recaptar menjar per tal d’abastir el nostre Economat els propers mesos de la tardor. Cal recordar que mitjançant l’Economat atenem a unes tres-centes famílies (un miler de  persones)  de la nostra població en l’adquisició de productes alimentaris  i / o de neteja.
Es realment satisfactori per a Càritas els resultats aconseguits durant aquest cap de setmana: 840 quilos amb aliments i 1.656 euros. Aquestes quantitats testimonien, una vegada més, la solidaritat de tots els habitants de la Valldigna així com de tota la gent que ens visita.
Des de Càritas volem agrair a tots els veïns i veïnes per la seua participació desinteressada,  als mitjans de comunicació pel suport donat per a tal de difondre-la, a l’Ajuntament de Tavernes pel seu recolzament i enguany especialment volem agrair al QUADRE DE BALLS POPULARS I A LA SOCIETAT INSTRUCTIVA INIÓ MUSICAL....  JA QUE GRÀCIES A LES SEUES ACTUACIONS HEM ACONSEGUIT  A  MÉS DE CONSCIENCIAR I CAPTAR L’ATENCIÓ DE LA GENT ENVERS LA PROBLEMÀTICA ACTUAL .... ANIMAR I OMPLIR D’ALEGRIA EL NOSTRE ENTORN.
Són moltes les accions realitzades al llarg de l’any per Càritas i el nostre equip vol manifestar el seu agraïment a tots aquells ciutadans que sense prejudicis ideològics donen suport a la nostra tasca. El nostre objectiu fonamental és ajudar a aquells que més ho necessiten i la nostra acció va encaminada a presentar un sentit de l’ajuda i suport basat a més de amb paraules amb fets. Per tal d’aconseguir la construcció d’un món més just i solidari partim d’una  conscienciació que faça possible un nou ordre social, buscant alternatives econòmiques divergents de l’economia estàtica actual i potenciadores d’un desenvolupament econòmic més sostenible i  sustentable que permeta canviar aquesta societat consumista  i aconseguir una igualtat social i laboral de tots aquells que hui són els més febles.
Gràcies, moltes gràcies a tots !

 





No hay comentarios:

Publicar un comentario