viernes, 1 de agosto de 2014

Editorial : INAUGURA QUE ALGO QUEDA

Ens referim a algo que està portant polèmica com és la instalació de una supossada pista d'atletimse. I diguem supossada i ahí ve la polèmica perquè hem preguntat sobre el tema a gent que fa eixe esport i hem sentit postures diverses al respecte : Mentres hi ha que ens ha dit allò de que "menys dona una pedra", hi ha qui per contra ens ha dit que allí no va a correr " ni borratxo de vi " com també es diu popularment.

TAVERNES HABILITA UN DESCAMPAT COM A ZONA ESPORTIVA
Foto pressa de El diari de Tavernes
Aixi els primers argumenten qué almenys no tindran que anar a entrenar per caminals i demés amb el perill de que els xafe un vehicle, mentres que els segons diuen que la pista creada és perillosa i el menys que el pot passar es que el façes mal en un turmell o danys en els peus per xafar malament sobre un terreny desigual no preparat adequàdament per al esport. 

Però bé, l'únic que podem afegir per la nostra part és que la opinió segona, la negativa, és de persones que fan esport de forma organitzada, federades, mentres que la primera és de gent a nivell "aficcionat" com tants hi han. Això sí, tots esta vesprada a correr per la platja. 

Per tant sòls ens queda que preguntar-vos, estimats lectors, sobre el tema i sobre tot als que pratiqueu este noble esport del atletisme i així entre tots a vore si donem llum al tema. 

8 comentarios:

  1. Més val això que no res però que, damunt, el regidor Llacer tinga la cara de dir que "adequar" el terrenys ha tingut cost zero és burlarse del poble.

    ResponderEliminar
  2. Una chapuza del gobierno juanista que sólo ha buscado tener una foto más. Se ve a simple vista que ese terreno no es apto para correr

    ResponderEliminar
  3. A qualsevol camp de queredilles li dieun zona esportiva

    ResponderEliminar
  4. Home, i ningú diu que s'ha fet seguint els suggeriments del mateix club d'Atletisme. O siga que si el club ho diu i el regidor ho fa, ben fet! Els que saben son ells, els que corren.

    Ara, hi ha que vore la mala memoria que tenen alguns. Potser perquè els que comenten aci, eren menuts i no se'n recorden de les pistes de correr del PP al costat del riu Vaca, si l'espai on ara es lliure per a cagar gossos. No m'invente res. Això si que era no un camp de queradilles sino un merder de padre i muy señor mio.

    I primer comentariste el regidor llacer igual ha dit que era cost 0 euros perquè ningú li diga si va costar igual que la brometa del PP, que segons es va dir va costar 25.000 eurets de la maquinaria, moure i aplanar terra.

    Be, perquè alguns ho recorden.
    http://www.lasprovincias.es/valencia/20080520/safor/tavernes-tendra-pista-tierra-20080520.html

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2009/01/campet-de-futbol-7-i-pista-datletisme.html.

    I aci la pista al cap d'un any:

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/search?q=pista+d%27atletisme

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si home si, tu sempre tornant al "i tu mes..."

      Cost zero, jajajajajaja

      De qui es voleu burlar??

      Eliminar
  5. Jo mire que està bé, s'ha de aprofitar tot lo que tenim. S'aprofita un terreny que el PP va dir i redir i recontradir que anava a fer un centre d'educació especial amb fondos d'Europa.
    Algú ha vist el centre? No? Pues per a práctica esportiva.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Algu del Bloc ha anat a demanar-lo com feia el PP? No. Si l'alcalde no el demana segur que no el faran. Com era una idea del PP, encara que siga bona, el Bloc la desfa

      Eliminar
  6. No t'ha agradat la historia de la pista de correr del PP? Ves i pregunta-li a Ribis que li va costar que igual se'n recorda. Com se'n recordara que allí anava a fer una escola d'educacio especial i amb fons europeus.

    I ja veus que ens burlem dels increduls com tu: ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja (mes jajajaja que tu)

    ResponderEliminar