viernes, 29 de agosto de 2014

RESSUM SETMANAL


Las Provincias : 
Precoupant però no anormal per desgràcia. 

Molt bon event que repercuritrà molt possitívament en el nostre poble en general i en la promoció turística en concret, ací vos deixem el cartell : 

L’Ajuntament de Tavernes col•labora amb el campionat autonòmic de tenis que organitza el Club de Tenis Valldigna



13 comentarios:

  1. Els robatoris mai han de ser algo normal com tu dius "Precoupant però no anormal per desgràcia"

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Efectívament, però a lo que amb "no anormal" ens referim és a qué és algo corrent en la nostra societat.

      Eliminar
  2. Patrocini segons web ajunntament regidoria turisme i es fa a una societat privada i elitista que mai no ha fet res dirigit a tota la gent del pobleque costa aixo?
    I segons web municipal patrocina turisme i sense comptar amb res en esports? I eixe patrocini no apareix en llletres grans?

    ResponderEliminar
  3. Montar-los ombra, taules, cadires, regar l'arena, lloc per aparcar i demes infraestructura ¿Tot això que costa una cosa que es un acte d'un club privat i amb instal·lacions privades? ¿per que no s'ho paguen ells?
    Caldria que la regidora de Turisme ho aclarire i que diguera perquè es clava en un fregao com este.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tennis playa car,Festivern barat.
      PSOE caca,Bloc guapo.

      Eliminar
  4. Car no carissim perque algun comenntari de dalt s han deixat de dir que regidoria de TUrisme havia de pagar 27 trofeus.
    Karl com de costum tu fent l'enredro i el lio sense trellat. L organitzacio un desastre. Vora les 9 no hi havia ningu i damunt pareix no s'ha fet per falta de participants federats.t

    I ni guapos ni llejos. Zapatero a tus zapatos i Turisme que no es clave en camisa 11 vares.

    ResponderEliminar
  5. Compareu 27 trofeus vs despesa de Festivern? Esteu de broma,no? Altra cosa es si la organització es bona o roina, pero aci ja estaven criticant abans de saber-se el resultat de l'activitat (del PSOE, que si la estratègia pre-eleccions es socialista,el Bloc no es queda manco). Tampoc se com altres tenen vergonya de parlar aci de favors a empreses privades de tennis despres del Festivern. Per mi, ni un ni altre hauria de contar amb ajudes publiques si despres fan activitats amb anim de lucre. No se si el tennis playa es o no un negoci, que el Festivern ho era per a una empresa de fora del poble es clar i públic.
    I es pot dir tot aixo i no deixar-te d'agradar mes ni menys el tennis ni la cançó valenciana.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vols dir que es igual un torneig on nomes poden participar els tenistes federats i que no es fa per al poble, sino per a la gent que vinga a participar de fora que un Festival de Musica on pot entrar qui vol i participar qui vol i guadir de la musica qui vol (encara que pague entrada)?

      Tu i les teues justificacions flipen per un tubo.

      Eliminar
    2. Menys mal que entre parèntesi poses que encara que es pague entrada. Tu diràs "encara" quan altres dirien "tot i que" paguen entrada. Si els tennistes federats tenen un nivell (per aixo son federats,no aficionats de carrer) ofereixen un espectacle igual igual que els músics del Festivern. La diferencia es que al tennis no es paguen 23€ i al Festivern si. Qui no entra a la carpa d'actuacions o te una botiga o negoci pel Passeig Colón, el Festivern li suposa una despesa que paga ell. Amb negoci privat i pagant entrada, ha de fer-se a cost zero per a l'Ajuntament. O com a molt que els donen als músics les 27 copes com al tennis.
      Que el Festivern es per al poble,diu, si per cada valler a la carpa hi han 100 forasters, tu si que flipes!

      Eliminar
  6. I dels llocs d'aparcaments reservats per als jefes que digueu?
    I al final un fracas de torneig.

    ResponderEliminar
  7. S'ha anulat el torneig de tenis platja?

    ResponderEliminar
  8. Ho acabe de llegir en el Llevant: no es va fer perquè no van acudir cap dels federats i es diu que per problemes burocràtics amb la Federació. A algu hi ha que tirar-li la culpa i si es de fora no es queixarà.
    No em crec que el club de tenis organitze i publique un campionat autonomic "De la Comunitat Valenciana" diu el cartell o siga autonòmic cosa que tarda mesos i que la federació tinga la culpa del fracàs i de que no vinga ningun federat. I mes ara quan es el millor temps per a fer-se. ¿En totes les tres provincies no hi havia 20 tenistes federats, per exemple, per vindre i fer el campionat? sembla ser que ningu es va preocupar de contactar amb tenistes i que vingueren. Algu ha fallat estrepitosament en l'organització i no la Federació. Això a Llàcer no li hauria passat.
    Pero com diu algun alt dirigent del tenis local: "Mentre estiga LLácer de regidor d'Esports no tenim res que parlar res amb la regidoria d'Esports". Aixina vos ha anat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al cartell diu que "organitza el C.T. Valldigna" així que la responsabilitat deu ser 100% d'ells. Siga una regidoria o una altra que ho tinguen en compte en recolzar altra activitat que proposen des d'eixe club. La idea no es mala, el resultat es evident que si sembla roin pel que diuen. El que passa es que aci ja estaven criticant la idea abans de fer-se res. Cal polititzar-ho tot quan sense politics aniria tot millor.

      Eliminar