jueves, 14 de agosto de 2014

Editorial : DESCANSEN EN PAU

Dimarts ens assabentarem que ha mort el missioner Miguel Pajares, missioner que com sabeu es va infectar d'ébola en liberia, i que tenía relació amb Tavernes per mig de la ONG local Solidaritat amb el Tercer Mon, a la que li trasladarem les nostres condolències.

Però com voreu hem ficat el titolar en plurar, doncs dos religiosos més dels que cuidaben al pare Miguel han mort també per la mateixa caussa estos dies passats i no  ens hem enrecordat d'ells més que unes poques paraules en els telediaris i perquè eren cuidadors d'aquell, perquè si no .... ni això. 

I no ens pareix just que ú siga sòls noticia fent la mateixa faena o missió en este cas que altre, perquè siga d'açí o d' allà, però el mon está montat així i així funcionem tots, i entre ells nosaltres mateix. 

Així que encara siga per una vegada, d' una forma modesta i per mig d'un blog modest, de nou el nostre reconeiximent com ja ferem en altra editorial fa uns dies, a estes persones que entreguen la seua vida al servici dels demés. 

Descansen, com es diu en el mon religiós, en pau.    

No hay comentarios:

Publicar un comentario