sábado, 2 de agosto de 2014

Nota de Premsa del PP : BALANÇ GESTIÓ GOVERN MUNICIPAL

Tres anys de govern amb una pèssima gestió

El Partit Popular de Tavernes vol posar de manifest que la falta de gestió del sr.Juan deixarà la ciutat de Tavernes de la Valldigna estancada i clavada en un fanguer del que serà molt difícil d'eixir.

I és que durant els 3 anys de govern del bipartit només hem vist queixes, discussions internes i falta de previsió. Una ciutat comTavernes amb un romanent de quasi 1.5 milions d'euros anuals no pot seguir sense inversions ni creixement.

Aquest romanent no és fruit de la bona gestió. El Partit Popular va deixar els impostos en l'anterior legislatura al nivell suficient per a equilibrar el pressupost. No obstant açò, el sr. Juan va augmentar un 30% la contribució, ofegant al veí en taxes.

Una ciutat sense pressupostos des de 2012 fins fa unes setmanes en els quals es van aprovar uns comptes poc realistes i molt partidistes. El portaveu popular recorda que “gestionar és administrar els recursos dels quals disposa una ciutat en benefici dels ciutadans, i no gastar al seu gust en festes del seu color polític i fotògrafs personals”.

No obstant açò a Gandia, la ciutat més endeutada de la Comunitat Valenciana per més de 20 anys d'un nefast govern socialista, segueix el seu camí cap al creixement. Disminueix l'atur en 513 aturat de maig a juny, augmenta el nombre d'empreses i inversions. Recentment hem conegut que el govern de la ciutat ducal portarà un parc aquàtic. Açò significa una cosa molt clara: major atractiu turístic i per tant més treball.

Mentre, Tavernes s'estanca. En Tavernes la diferència d'aturats entre maig i juny és de només 47 persones. La creació d'empreses no rep cap suport institucional. Recordem el plagi en un projecte que va ser premiat i mai es va dur avant. A més les inversions en instal·lacions o serveis socials brillen per la seua absència. Açò mostra la falta de capacitat de gestió en emprendedurisme i creació d'ocupació del govern de Compromís-PSOE. I així ho van arreplegar recentment en la premsa de la mateixa boca de la mà dreta de l'alcalde de Tavernes, el sr. Llàcer: “no és competència de l'administració local fomentar l'ocupació”.

Una ciutat com Tavernes segueix sense instal·lacions esportives -les que té es van realitzar en les legislatures de govern del Partit Popular- ni col·lector en la platja ni res que ajude a les empreses a crear ocupació. I en el seu lloc s'habilita un “descampat” perquè els xiquets del club d'atletisme entrenen en un terreny ple de pedres o es graven videos demanant perdó per la seua mala gestió referent a la problemàtica en l'Avinguda de la platja de Tavernes.

Des del Partit Popular volem denunciar la gestió de misèria que porta fent el nacionalista i el seu govern que deixarà a la ciutat sumida en un elevat atur mentre els ciutadans paguen una contribució inadmissible i que no dóna fruits.

8 comentarios:

  1. No es poden dir mes burraes i animalaes en tant pocs renglons.
    Estos s'han pensat que la gent de Tavernes estem idiotes.
    Que Gandia portarà un parc aquaticc? Sera del mateix color que el camp de golf, o la platja d'ahuir o el PAI Bancaja de Tavernes.
    Estos habiliten un descampat, vosatros el tenieu davant ni això: ni esport ni escola que vau prometre. Un simple carrero al costat del riu i que no es va gastar mai i va costar 25.000 euros.

    I a Gandia li passa com en Tavernes, la segon ciutat mes endeutada de la comarca despres de 16 anys de govern del PP. I sort que estan estos, per anar desfent forats i nucs vostres. I Gandia cada dia més i mes deute.

    I ja doneu asquet amb mentires i falsetats com el 30% de pujada d'impostos, quan sabeu que es fals: el govern de JJ ha baixat l'IBI cosa que vosatros no fereu. La pujada de l'IBI entre el 2006 i el 2011, feta pel PP, va ser del 200%. I si no s'ho cregueu consulteu el rebut de l'IBI del 2006 i del 2011 i parlem després.

    ResponderEliminar
  2. Amb el bipartit es paguen els impostos més alts de l'historia de Tavernes, el poble i la platja més abandonats i més bruts, no hi ha inversions i estem pagant un lloguer de més de 3.000€/mes pa no res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això es fals. Els impostos més alts s'han pagat entre el 2006 i el 2011 amb un govern del PP que va aprovar i posar en practica els nous valors cadastrals.
      Valors que han regit i hem pagat fins el 2013. Tot el que s'ha vingut pagant fins el 2013 ho va aprovar el PP en el 2006 dins de la reforma dels valors del cadastre.

      Eliminar
  3. El govern de JJ pasara a la història per no haver fet RES per al poble.

    Només bous i Festiverns per els seus acòlits. I idolatrar a Estellés per contentar als seus ideòlegs.

    Ahi esta tot.

    Lo demés tot fum, projectes d'un milió de coses, que no han materialitzat. Premiats o no premiats, copiats o no copiats, pero que han quedat en aixó, en PROJECTES i res mes.

    ResponderEliminar
  4. Acabar millora Moli i ermita Sant LLorenç Alcudiola, urbanitzar escoleta platja, asfaltar carrers de la Sardina, millorar l'entrada a la platja, reformar i millorar la placeta del Tio Julio, fer la nova escola infantil del Carrer Desemparats, posar aigua calenta i llum a les pistes 7 que no va posar el PP, fer els desaigues i posar llum a les pistes de gespa del Vergeret que no va posar el PP, canviar i millorar desaigues del carrer Dt Fleming, millorar l'entorn de l'esglesia de la platja, canviar les cistelles i el sistema electric en el poliesportiu, canviar la bomba d'aigua del camp de futbol, arreglar la piscina municipal (mig milio nomes acabe l'estiu), canviar els cotxes de la Policia Local que el PP els va deixar inutils completament, millorar el salvament i socorrisme i equipar dos zones de banys alternatiu amb mes recursos i horari.

    I com no pagar 1'8 milions del "vostre" aparcament i amb 1'8 milions jo faig virgueries en el poble, i pagar 3'5 milions als proveedors que vau deixar sense pagar la passada legislatura. Amb 3'5 milions ja no faig virgueries sinó que gire el poble de dalt baix.
    Nomes amb això, s'han gastat 5'3 milions per a pagar de coses deixades sense pagar pel PP. Una tercera part del pressupost municipal.
    Ara digueu que es poden fer amb eixos 5'3 milions que per la vostra culpa no han pogut dedicar al poble.

    Si això no es fer res.... Comprenem per tant perquè les compters municipals sempre han acabat mal amb el PP. No saben de numeros.

    I sense gastar-me 1'4 milions en palmeres, ni 0'5 milions en vigilancia d'empreses privades, o 200.000 euros en carril bicis, o 160.000 en estudis dels Pais Bancaja o fer una avinguda de la platja i no acabar el col·lector. I estos venen en tonteries de bous en festes i Festivern.


    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Totes les obres que has dit les va fer el pp. El tripartit nomes les ha inaugurat.

      Eliminar
    2. Acabar, tu ho has dit, el Molí i l'Ermita dAlcudiola FETS PER EL PP

      Urbanitzar Escoleta Platja FETA PER EL PP

      Reformar i Millorar placeta del Tio Julio, en diners de la Diputacio DEL PP

      Fer la Nova Escoleta del Carrer Desamparats PROJECTE FET PER EL PP

      Posar aigua calenta i bla bla bla A LES PISTES FETES PER EL PP

      Vols que continue cotorrí?

      No heu fet RRRREEEESSSS

      I ara tornam a dir lo del Parking i tot aixo altra volta que crec que ho tens de membrete a cada escrit teu.


      Eliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar