lunes, 4 de agosto de 2014

Info-UNITS : PRINCIPIS IDEOLÒGICS

La nostra acció política girarà al voltant de quatre principis ideològics fonamentals :

- Som un partit d'ambit local independent . El nostre àmbit d'actuació és la ciutat de Tavernes de La Valldigna, i des d'una força totalment independent de qualsevol altra força política de qualsevol clase sòls obeirem el manament dels ciutadans de Tavernes, i defendrem els seus interessos per damunt   de qualsevol tipus i interessos partidistes i particulars.

 - Som un partit de centre. Entenem que Tavernes necessita i cada dia més d'una força política local situada en eixe centre polític que no representa actualment i com es demostra diàriament pels seus fets cap dels partits amb representació en el nostre Ajuntament en concret i en la nostra ciutat en general.

- Un partit regenerador de la política local que ajude a rebaixar l'evident i palpable crispació en esta i que arriba a la ciutadania vallera, que servisca com a matalaf d'esta, propiciant que s'oblide el tan gastat " I tu més " i que treballem totes les forces polítiques i socials valleres en conjunt pel bé comú i el benestar de Tavernes i dels seus ciutadans, deixant de costat el politiqueig barat i els interessos partidistes.

 - Un partit valencianista perquè entenem que la Comunitat Valenciana necessita d'una força a nivel autonòmic de centre i regeneradora com la nostra i d'estricta obediència valenciana, donada la demostrada ineficàcia de les solucions que als problemes dels valencians han oferit i oferixen històricament “els de sempre i lo de sempre” . Així , des de la nostra més estricta autonomia local col·laborarem de la forma que millor estimem oportuna a este fi.  

Passant al pràctic entenem que Tavernes està sumida en una crisi encara major que la general d'Espanya, amb una economia industrial quasi inexistent, un comerç en decadència, una agricultura que no és l'alternativa econòmica d'antany i un turisme en què es continuen aplicant mètodes del segle passat.

Així, propiciarem i col·laborarem en dotar a Tavernes de les ferramentes que ens tornen a ser eixa ciutat pròspera i amb futur que érem, bressol d'una agricultura competitiva, d'una indústria puntera, d'un comerç actiu i puixant i d'un turisme en auge.

Però una Tavernes del segle XXI necessita d'unes infraestructures d'este segle pel que creiem urgent donar una solució a la circumval·lació de la comarcal Tavernes-Llíria, a la comunicació real i efectiva amb l'estació de ferrocarril, i per mitjà d'autobús amb València ciutat, mimant la comunicació actual amb Madrid .

I molts més principis i actuacions que anirem desgranant i donant a conéixer a la ciutadania de Tavernes i no sols de paraula i davant de la campanya electoral , si no amb les nostres propostes i fets diàriament, basats en escoltar els nostres veïns i associacions locals de qualsevol tipus amb què ens anirem reunint durant tot este any que queda per a les eleccions locals, perquè siguen tots ells la base i el fi de la nostra proposta política .

Vos invitem a unir-vos a ella i entre tots fer una Tavernes de present però amb molt futur.


No hay comentarios:

Publicar un comentario