lunes, 4 de agosto de 2014

Info-UNITS : POLITIQUEIG PUR I DUR I A PAGAR-LA ELS MÉS NECESSITATS

Llegit a Levante-emv

Tavernes acusa al Consell de marginarle en el reparto de ayudas al comedor escolar

Solo ha recibido 2.800 de los 10.000 euros que pidió mientras que Oliva cobra el 60 % y Gandia el 100 %

03.08.2014 | 04:15
Tavernes acusa al Consell de marginarle en el reparto de ayudas al comedor escolar
Tavernes acusa al Consell de marginarle en el reparto de ayudas al comedor escolar
El año pasado fue la Diputación de Valencia y este la Generalitat Valenciana las que han tratado de forma...









Des de D-UxT volem denunciar que l'any passat per uns, la Diputació, i enguany per altres, la Consellería, la qüestió és que Tavernes s'ha vist una altra vegada perjudicada en la concessió d'ajudes per a menjadors escolars, i amb això els ususarios dels mateixos, impossant-se una vegada més els interessos partidistes per damunt dels dels ciutadans. 

Al mateix temps sol·licitem que no ocórrega el mateix a nivell local i que un Ajuntament com diuen sanejat i amb superàvit no deixe de cobrir pel mateix les necessitats locals i faça front a estes amb els seus fons propis per a que no ocórrega com altres vegades en què tirant-se les culpes els uns als altres i al contrari les necessitats quedaren sense cobrir. 

A Units ens tindran sempre a disposició aquells que anteposen els interessos dels ciutadans vallers per davant dels interessos de qualsevol altre tipus, i denunciarem sense dubtar-ho el contrari.

Esperem no faça falta. 



1 comentario:

  1. A Jordi juan li dona igual. El seu polític model és Jordi Pujol, tal i com posa de manifest al seu Facebook. Amb això ja queda claro qui és i com pensá Jordi Juan.

    ResponderEliminar