viernes, 8 de agosto de 2014

Info-UNITS : CAIGUDA D'ARBRES

Davant de les notícies de caiguda d'uns quants arbres últimament tant a Tavernes poble com en la platja, des de D-UxT volem mostrar la nostra preocupació davant del risc que això suposa per a les persones sempre en primer lloc i per als béns limítrofs en segon. 

Per això i sense entrar en les causes perquè poden ser variades, des de plagues a falta de manteniment i això és cosa de tècnics i a partir dels seus informes concrets ja opinarem, demanem al govern local que de forma urgent es prenguen les mesures oportunes per a minimitzar riscos, entre elles la total i absoluta revisió del parc arbori per part de personal entés . 

En la ciutat de Madrid per retalls del PP s'ha arribat a danys personals luctuosos, esperem no haver de lamentar-los també a Tavernes i a més seria greu fora pel mateix motiu en un Ajuntament amb superàvits.


10 comentarios:

  1. Es urgent inspeccionar totes les palmeres per evitar una posible desgracia.
    D-UxT es l'unic partit que s'ha preocupat per este tema.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tranquil que amb el que li agarda a Manolo fer notes de premsa el PP no tardará ni un minut en traure alguna, i així com D-UxT han segut correctes doncs no acussen sense proves i sòls demanem messures molt correctes, el PP tirarà a degüello contra el govern com fa sempre. Esperem que l'estil dels primers seguisca com fins ara i s'emportaràn un grapat de vots de la dreta pura i dura local pepera, falta fa .

      Eliminar
  2. Crec que ningu sap encara per que els arbres cauen,ni açi ni en Madrid,pero el sr Estruch ja sap que en Madrid cauen per els retalls del PP
    No val tot para intentar arreplegar vots i menys cuant estem parlant de seguritat ciutadana
    Espere,per al be del poble,que un partidet com el de voste no tinga prou vots per a decidir res

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si mirares algo més que el cascabel sabríes que en Madrit han parlat sindicats i técnics i han deixat ben clar quin es el problema i que es el que diu Estruch.
      I espere pel be del poble que el partidet eixe siga el podemos del centre dreta i vos arrase als peperos dreta pura i dura i més a nivell local. Qué por li teniu !

      Eliminar
  3. Estruch el del partidet8 de agosto de 2014, 14:57

    Efectivament tot no val per arreplegar vots, aplícateu .
    I no necessitem de res oscur per a arreplegar vots, a cada vegada que sentim les noticies o parles amb la gent te sents més motivat per a la lluita, una lluita que dia a dia ens la feu més i més fácil de guanyar perquè aneu de mal en pitjor . Estos dies mateix en sentir les declaracions del vostre Alcalde de Vitoria un motiu més per fer-vos fora .

    ResponderEliminar
  4. Enrique no caigues en la trampa, eixos comentaris tramposos no els fa ningu del PP, els fan els ideolegs amagats del nacionalisme de sempre. L'unic que treballa per desmereixer a units es el bloc.

    ResponderEliminar
  5. Anonim de les 15;48 perque acuses sense proves? La gent de Compromis i mes els dirigents tene mes trellat.

    ResponderEliminar
  6. Personalment veig en la nota oportunisme politic de gust dudos.

    ResponderEliminar
  7. Opinar políticament és oportunista ? Demanar en defensa del bé ciutadà es oportunista ? Enric, la derexona va a per vosaltres, era d'esperar.

    Ara bé, com t'agraden els refrans hi ha un que diu " que parlen d´'u encara siga mal", i altre que tant t'agrada : "Quant el carro fa soroll ...".

    ResponderEliminar
  8. Una pregunta: sabeu si legalment podeu usar el simbol de la Mancomunitat de la Valldigna dins de l'emvlema del vostre partit?

    ResponderEliminar