sábado, 9 de agosto de 2014

LLEGIT A LA PREMSA, Diari Serpis

MIGUEL CHOFRE PREN POSSESSIÓ COM A CAP DE LA POLICIA LOCAL DE TAVERNESLa regidoría de Seguretat Ciutadana informa que ha pres possessió oficial el nou cap de la Policia Local de Tavernes, Miguel Chofre Ortiz. El nou Intendent ocupa el lloc de treball en haver aprovat l’oposició i després de tres darrers anys en el càrrec de forma temporal.

Enhorabona al amic Miguel, s'ho mereix. I ara que callen tots eixos que tant han dit i redit i si tenen algo més que dir, amb proves i als jutjats, ja ens enteneu .  

14 comentarios:

  1. Enrique t´agrada la polèmica. Perquè dius eixos que han dit i han redit? Què vols dir en això? Què han dit i què han redit? Jo no sé res d´això. Què és el que passa?
    Perquè parles de jutjats? No posaves els mateixos ànims quan "putejaven" al anterior cap de la policia local.

    ResponderEliminar
  2. Arrimar-se al posisible pròxim govern, es diu aixo.
    Sobre el que han dit, esta clar que va haver-hi alguna cosa, perque alguns dels opositors contrincants va denunciar-ho i deu estar als jutjats.
    Pero com la politica de la que ens proveeixen els politics es tan bona i ràpida, sempre tenen temps per anar continuant fent.
    Nomes dir que de deu opositors a cap de policia (que pel càrrec a tenir en compte no deuen d'anar massa ben preparats) no van passar mes de dos o tres una elemental prova com el psicotècnic. Tot normal,ah?
    Pero no passa res, Chofre durarà lo que els seus padrins politics duren, com si d'haver continuat el PP em jugaria una ma a que en el seu lloc estaria l'altre de Xeraco. I, son millors en aixo uns que altres? Els d'ara ja han demostrat amb fets i reiteradament que no.
    Sort a les properes eleccions, Chofre. Bufante no en va tindre tanta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Seria bo saber qui va fer el psicotècnic i com, i altres assumptes relacionats amb eixa prova.
      El que tu dius, ja hi han persones que volen arrimar-se al Bloc.

      Eliminar
  3. S.ha dit i redit sobre irregularitats en el proces de selecció i jo dic que qui tinga algo que dir amb proves i davant un jutjat.
    I dic que Miguel és una persona a la que conec fa un grapat d.anys, amb el que sempre he tingut una bona amistat i que és un tio currante que s.ha tret una carrera amb bones quqlificacions sense deixar de treballar i que el mateix en quant a estes opossicions.
    A més és una bona persona.
    Aço es el que dic sense que això lleve el que puga estar o no de acord amb algunes cosses al voltant del seu ámbit professional.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estruch, no desvies el tema. Aci ningu ha parlat de Miguel com a professional ni que no es meresca cap plaça. Tot el que dius sobra quan estem parlant dels processos de selecció i la defensa acèrrima que fan els politics dels càrrecs de confiança. Sempre que siguen els seus càrrecs, als dels demés no els semblen mai be.

      Eliminar
    2. al jutjat ja esta Enric. Tranquil, ja vorem com queda el tema ja

      Eliminar
    3. I de la barbaritat de diners en hores extra ni del cotxe dius res? El pareix tot ben fet? Compara la situació d´este home en diners de tots i la situació que estan pasant moltes persones al poble.
      Tindra tota la raó Karl Marx, vols arrimar-te al posible pròxim govern.

      Eliminar
  4. Altre regal dels de Compromis per a Chofre. Ja tenia14.000€/any en hores extra i el cotxe hibrid pel seu us exclusiu i ara Intendent.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¿Com que "el cotxe híbrid per al seu ús exclusiu"? Fals. Com de costum hi ha gent que no sap mentir.

      I és més xocant que es diguen falsetats quant en altres èpoques en este poble hem vist moltes i moltes voltes el cotxe policial usat per a portar els xiquets a escola i també eixos mateixos xiquets amb els quads de la policia local.
      Com s'ha dit, tot enveja i malicia.

      Eliminar
  5. Ai, l'enveja que mala consellera és.
    Ja veus Enrique, i tu ho saps també, es convoca la plaça, cosa que el PP no va fer en 10 anys (Per què no la va traure en 10 anys?), es nomena un jurat on els tècnics que han de valorar el fet policial son de de fora, caps de policia i intendent de policies locals de fora i d'Ajuntaments on governa el PP i ja diuen que si això o que si allò.
    Jo tinc entens que l'unica cosa que hi ha es una reclamació sobre el barem de merits i per una puntuació que se li dona a Chofre per haver treballat a Tavernes. Res de l'examen, o les proves, o els merits professionals.
    Però l'enveja i la malicia....
    Enhorabona Chofre, perquè t'ho has currat, com t'has currat els estudis, i com t'ho currares per aconseguir la plaça d'Inspector en Gandia, que això mai no es diu. Els merits te'ls amaguen. Que tu abans ja eres Inspector en Gandia i ara per oposició tens esta plaça en propietat.

    ResponderEliminar
  6. Per a mi tot el meollo està en que acostumats a titelles, saben que mane qui mane Chofre no serà un pelele de ningú, ni del Bloc, ni del PP, ni del PSOE ni de cap partit que puga vindre en un futur.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un pelele? Ja voldriem tots els del poble ser peleles aixina. Un molt bon sou, una molt bona productivitat, unes molt bones hores extres i un cotxe per a ús particular. Jo firme ser pelele aixina.
      El que té este pelele que tú dius no ho té ni el gran Pelé.

      Eliminar
  7. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  8. Aixó es el que es diu ara "La Casta"

    ResponderEliminar