martes, 5 de agosto de 2014

AHIR PLENO

Pleno el de ahir mérament de tràmit, en el que es va aprovar tot el que es votaba per unanimitat a excepció del Jutje de Pau , el qual es va votar en secret amb el ressultat que assenyalem més avall.

Així, començà el pleno deixant sobre la taula per un defecte formal l'acta del pleno del passat 5 de Maig, aprovant-se tots les altres tres pressentades a aprovació plenaria.

Seguint l'Ordre del Dia s'aprovà el compte general de 2013 i la sol-licitut de cessió de quatre vivendes de Portecció Pública en els carrers Simat i Benifairó a favor del Ajuntament per a que éste les rehabilite i readjudique al haber quedat desocupades i danyades.
En este punt sorgí un desencontre entre el Regidor Víctor Borrás i l'Alcalde per una part i el regidor popular Salvador Sansaloni per altra , a arrèl de que éste intervinguera dient que era algo que s'havía fet constánment pel que estaven d'acord i que Borràs li contestara que lamentava que els vallers tinguerem que assumir amb els nostres fons municipals allò que a la Generalitat li tocava assumir, replicant-li Sansaloni que un Ajuntament amb superàvit perquè havía aumentat el IBI no es deuría de parlar del que és propi o impropi si no cobrir les necessitats dels veïns que havíen afrontat els impostos sense mirar a qui corresponía fer-ho, contrarreplicant-li Borràs que si la Generalitat no s'havera dedicat a una serie de corrupteles i obres faraòniques que va ressenyar tindría diners de sobra per assumir el que li correspon, tancant l'Alcalde retraguent el tema de la legislació estatal que obliga a ussar el superàvit en pagar a la banca en vers de poder invertir-los, invitant als populars a que es sumaren a la seua iniciativa d' estudiar en qué utilitzar-los.  

Continuant amb el Pleno s'acordà el ratificar la dissolució per inactiva de la Mancomunitat de La ribera del Xúquer a la que perteneixem, el Reglament de Signatura Electrónica municipal i , després de votació secreta, propossar a Julio Pallás, el qual va obtindre 10 vots, com a Jutje de Pau i a Miguel Enrique Borràs Adsuara com a suplent, éste amb 8 vots front als 5 de Vicent Ordiñana Camarena.  

No tenint despatxos d'urgència es pasà a tarctar el tema de la solicitud de CALVIGA SL de que es resolguera el PAI del sector El  Golfo, informant la regidora Carmen Canet que es demanava una indemnizació per part d'este Agent Urbanitzador la qual els informes dels técnics jurídics municipals assenyalaven que este no era procedent, que s'estava pendent del infome del Consell Jurídic de la Consellería però que ésta ja estava fora de plaç i del que se sabía extraoficialment anava a tardar per excés de càrrega d'este organisme, i que si abans del 7 de Agost no es ressolvía l'expedient l'Ajuntament recauría en silencia administratiu, favorable en este cas al solicitant, pel que solicitava es votara a favor del que propossaven els técnics municipals per a no perjudicar al conssitori, amb el que es mostrà favorable el portaveu popular senyor Vidal.

Després de donar compte de diverses punts, es pasà a precs i preguntes amb la pregunta de dit portaveu popular senyor Vidal sobre quin criteri s'havía utilitzat al permetres l'us d'un espai públic esportiu recentment, contestant-li Josep Llàcer que el passat 19 de Juliol i després de pagar la corresponent taxa s'havía autoritzat als jovens del Bloc dit us, replicant-li Vidal que on estava l'us esportiu, contestant-li de nou Llàcer que s'havía pagat la taxa i s'havía autoritzat dit us, sense més explicacions.

La regidora de Festes i Cultura Pilar Altur va comentar que començaven els actes del festival Sete Sois i que convidava a tothom a gaudir d'ells.

El Regidor de Seguretat Ciudatana Evarist Sansaloni va informar sobre que el regidor Llàcer i el cap de la policia senyor Miguel Chofre havíen participat en unes jornades sobre sorolls, felicitant a Chofre per la seua intervenció que assenyalà va ser molt celebrada pels assitents, convidant-lo inclús a ser ponent en altres jornades. Així mateix informà sobre les condecoracions a membres del cos policial local.

Per últim l'Alcalde va informar que després de haver superat la opossició corresponent i el curset de capacitació, la plaça de cap de policia i després de 10 anys sense ser de ningú en tal caire, era ja en propietat dels nomenat senyor Chofre, al que li donà l'enhorabona.

4 comentarios:

  1. La plaça ja es de Chofre, diu JJ.
    Com va quedar la inpugnacio de la oposició?

    ResponderEliminar
  2. Com camot a dos i ratlla i pilota encalà.
    Si ha pres possessio voldrà dir que no ha anat avant, no? dic jo.
    No ho sé, pero supose que la justicia dira algo en quatre o cinc anys, després siga que siga recurrira i d'aci 10 o 12 anys ja parlarem. I tots estaran jubilats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I despres els nacionalistes es queixen de la justícia del PPSOE.
      Pues ben be que els vindrà este viatge!

      Eliminar
  3. Tu no el queixes? Perquè eres del PPSOE.
    Ara resulta que si que es veritat i no els nacionalistes sino tota l'esquerra i tots els partits (excepte el PPSOE que elegixen els grans magistrats) els queixen de quan partidista es la justicia i com sempre defenen la mateixa casta.

    ResponderEliminar