domingo, 24 de agosto de 2014

NOTA D'AGRAÏMENT DE A.CU.DE.

Des de l'associació A.CU.DE. volem donar les gràcies pel gran èxit de participació que va tindre l'esdeveniment celebrat en el dia d'ahir, l'aeròbic solidari a favor de la nostra associació. 

Així, volem agrair al gimnàs GILMA el que haja sigut el motor d'esta inciativa, a la Regidoria de promoció Turística la seua labor promocional, als col·laboradors que en diners o en espècie han ajudat a cobrir els costos, a totes aquelles persones que han col·laborat desinteresádamente en la celebració de l'acte , als mitjans de comunicació que han donat difusió a este, i sobretot al centenar de participants ja que sense ells tots açò haguera sigut inútil. 

Esperem que este siga la primera de més i més jornades d'esport i solidaritat i estem segurs que amb més i més participants. 

Gràcies a tots i fins prompte. 

Paqui Romero, presidenta d'A.CU.DE.

2 comentarios:

  1. De part de tot el equip del Gimnàs Gilma va ser un plaer colaborar amb A.CU.D.E, esperem seguir col.laborant . Agrair-vos que contareu amb nosaltres i sobre tot a tots els participants que feren posible este esdeveniment.
    Fins prompte.
    Mariola Gandia, gerent del Gimnàs Gilma

    ResponderEliminar
  2. Consell per a ACUDE: poseu a redactar cartells a qui tinga nocions d'escriure en valencià. Si fora Enric els cotorros ja li hagueren dit de tot.

    ResponderEliminar